Napisano 17 Marzec 200816 l Witam wszystkich, postanowilem ogarnac conieco to, co juz wymodelowalem i wyrenderowac w clayu. Nie sa to moje wszystkie samochody bo nie mam zbytnio czasu, ale stopniowo bede dodawal :) Model dziabany razem z mr. Krzyskiem : Pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 200816 l ładne modele, tylko ten jaguar coś mi nie pasuje, z przodu jakby za krótki a z tyłu spłaszczony
Napisano 17 Marzec 200816 l przy tak wysokim poziomie technicznym modelowania, tak solidne i powszechne odstępstwa od oryginałów są niewybaczalne;)
Napisano 19 Marzec 200816 l Zazdroszczę umiejętności i gratuluję. XJ niezgodny z oryginałem. Ale to drobiazg.
Napisano 20 Marzec 200816 l Jaguar moja wina wybaczcie, ale jak mówiłem już nie raz, że kiepski jestem to mnie nikt nie słuchał. Wyrenderuj Peugeota tego z lakierem on jest super.
Napisano 20 Marzec 200816 l Masakra - Świetne, czyste... 5 gwiazdek to za mało... Gratki umiejętnosci.
Napisano 20 Marzec 200816 l Autor wielkie dzieki za wszystkie komentarze :) i tak jeszcze nie jest to co chcialem uzyskac, ale obiecuje poprawe i niespodzianke za jakis czas :) pozdrawiam :)
Napisano 23 Marzec 200816 l Modele bardzo ładne ale w tym BMW odpychają mnie te felgi, a poza tym bardzo fajnie.
Napisano 23 Marzec 200816 l Autor dzieki wszystkim za komenty ScarFace: chodzi o modeling czy sam krój ? jezeli o to drugie to pisz do producentow :)
Napisano 25 Marzec 200816 l Autor pokazywalem EVO VIII razem z renderem, bmw x5 tez z renderem (marnym bo na szybko) i audi tez :), ale chcialem to wepchac w 1 kolekcje i tutaj bede wrzucac moje modele, ot tak zeby nie smiecic