ReflectVision Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Witam wszystkich, postanowilem ogarnac conieco to, co juz wymodelowalem i wyrenderowac w clayu. Nie sa to moje wszystkie samochody bo nie mam zbytnio czasu, ale stopniowo bede dodawal :) Model dziabany razem z mr. Krzyskiem : Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 mniam :) niezła robótka ręczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Dla mnie czadowe, ale ja się nie znam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ten peugeot to masakra jakaś piękna robota, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 modele ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 średnie te modele - stać Cie na więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ładne modele, tylko ten jaguar coś mi nie pasuje, z przodu jakby za krótki a z tyłu spłaszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Marzec 2008 Autor Share Napisano 17 Marzec 2008 wina krzyska, wina krzyska ! na stos go ! :D joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 przy tak wysokim poziomie technicznym modelowania, tak solidne i powszechne odstępstwa od oryginałów są niewybaczalne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 tak! dobrze mówi, to wszystko krzysiek!!:D...żartuje..ode mnie 5* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 I ReflectVision pozamiatał :) Ładne modele. Jest sobie co pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ladny clay:) no i modeliki nienajgorsze;) bardzo dobra robota, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Jaguar mocno razi, reszta modeli owni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 podziwiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Czad! :D Moze jakis max3d-exclusive videotut ;P ?? Pozdro, pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Hehe no i sie znowu wysypaly modele :) piekna robota!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 pjona ziom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdv Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Zazdroszczę umiejętności i gratuluję. XJ niezgodny z oryginałem. Ale to drobiazg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Jaguar moja wina wybaczcie, ale jak mówiłem już nie raz, że kiepski jestem to mnie nikt nie słuchał. Wyrenderuj Peugeota tego z lakierem on jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 stary rzadzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Masakra - Świetne, czyste... 5 gwiazdek to za mało... Gratki umiejętnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Super. Co tu więcej pisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Marzec 2008 Autor Share Napisano 20 Marzec 2008 wielkie dzieki za wszystkie komentarze :) i tak jeszcze nie jest to co chcialem uzyskac, ale obiecuje poprawe i niespodzianke za jakis czas :) pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafallos Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Hmm... No cóż tu gadać... Chciałbym tak xDDD RESPECT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarFace Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Modele bardzo ładne ale w tym BMW odpychają mnie te felgi, a poza tym bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Marzec 2008 Autor Share Napisano 23 Marzec 2008 dzieki wszystkim za komenty ScarFace: chodzi o modeling czy sam krój ? jezeli o to drugie to pisz do producentow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Miazga :) Btw. nie pokazywałeś dwóch pierwszych już kiedyś na forum? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 pokazywalem EVO VIII razem z renderem, bmw x5 tez z renderem (marnym bo na szybko) i audi tez :), ale chcialem to wepchac w 1 kolekcje i tutaj bede wrzucac moje modele, ot tak zeby nie smiecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi