ReflectVision Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Troche czasu mnie tu nie bylo wiec wrzuce co tam ostatnio wyskrobalem brakuje troche detalu wiec to jeszcze nie koniec C&C mile widziane :) Pozdrawiam
nevermore89 Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Mistrzostwo, jak dla mnie niczego nie brakuje (chyba tylko śrub przy alusach) :) Ciekawe czy wnętrze też ma. Może jakieś siateczki?
ReflectVision Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 sruby przy alusach oczywiscie sa :) chodzi mi o takie rzeczy jak intercooler , czyjniki cofania wycieraczki itd.
razor Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Wg. mnie to troche to przekombinowane jak na lowpoly :/
mrkrzysiek Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 super jak zawsze, pokazałeś jak się modeluje
hkropinski Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 ta klapa na ktora sie staje jak wchodzisz do samochodu to boolean??;>
kliment woroszyłow Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 ciekawe po co to podwozie zrobił... gupi czy cos planuje? nie daje mi to spokoju ..... choć młody szczyl z niego ale cos juz potrafi no ;)
JohnZi Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 e tam potrafi, zawsze po nim poprawiam:P :D* *wypas:D
chudy Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 jeeeezu jaki ten samochód jest brzydki :P model wypas ;] edit: oooo chyba coś znalazłem :P tak mi się coś wydaje, że to niższe załamanie na drzwiach (o tylne chodzi) jest lekko pofalowane i to co pod nim też...ale to czepialstwo już :P
Mortom Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 ReflectVision - po za tym że jesteś szaleńcem (pozytywnym).... to mogel powiedzieć, że model superr... ciekaw jestem renderu :)
SoAd Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Szaleniec :) Model pierwsza klasa, przyłączam się do prośby o siateczki.
Bubu Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Chyba trzeba zwiekszyc skale ocen na forum ;) Pieknie ejst, tylko z tylu na rejestracja przswituje srodek ;) Kawalka blachy tam brakuje ;)
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 juz jest drobione bubulku, poszlo wraz z detalem typu lampy na rejestracje :), nie martw sie takich rzeczy nie przegapiam :D
makak Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Superancko, jak mawia moja mamusia. Super model :)
kliment woroszyłow Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Chyba trzeba zwiekszyc skale ocen na forum ;) Pieknie ejst, tylko z tylu na rejestracja przswituje srodek ;) Kawalka blachy tam brakuje ;) JohnZi!!! nie poprawiłes! :D
Loozack Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 This is madness! No, this is qba :] Piękny detal, mistrz i tyle... Pozdrawiam.
Fargate Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Stwierdzam ze jest bdb, inna liga porostu :)
JohnZi Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 tak sie spytam tylko... czemu jego sie nie czepiacie zeby tutka zrobil?:d lepiej na tym wyjdziecie:D
Fargate Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 ReflectVision: Jak nie zrobisz tutka to następny zlot max3d.pl jest u ciebie na chacie XD PS: JohnZi dobrze że przypomniałeś :P
trosiek Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 ja tylko widzę że jeden element światła tylnego się różni od oryginału. no i po co w kole zapasowym zacisk i tarcza od hamulców?:D a skąd wziąłeś fotki podwozia? poszedłeś do bmw, pojechałeś na kanał i tam zrobiłeś? ;) btw. to samochód jak dla mnie jest ohydny. ps. o takim detalu mówisz? http://www.netcarshow.com/bmw/2009-x6/07.htm :D
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 dziekuje za komentarze :) nie trosku, az takiego detalu nie bedzie, po prostu zwykly IC ktory bedzie widac, moze jeszcze jakis wiekszy duperel :) i na tym koniec, reszte juz zrobilem
Touch Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Wstań, wyjdź i się zreflektuj;p Pięknie masochistyczne, czekam na render;) Bo będzie, prawda?:D Pozdr
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 bedzie, scenka juz sie modeluje :)
k_gabra Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Model swietny, wpisuje sie bo chce powiadomki po kolejnych up'ach... A ja sie czegos doszukalem... :-) z tego co mi wiadomo to zapasowek nie robia z tarczami + zaciskami, bynajmniej mi sie tak wydaje :-) PS. to jest low poly? 8-) ? no trosiek mnie wyprzedzil... nie doczytalem sory
ReflectVision Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 tarcza + hamulec z pospiechu :) one sa pogladowe lowpoly i tak, beda montowane nowe :)
k_gabra Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 mozesz pokazac siatki, bo jestem bardzo ciekaw...
Homa Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 qbalku moje zdanie już znasz - rzeźnia (have mercy!)
ReflectVision Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Napisano 13 Czerwiec 2008 http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=703817#post703817 zapraszam do galerii
Rekomendowane odpowiedzi