Napisano 8 Czerwiec 200816 l Troche czasu mnie tu nie bylo wiec wrzuce co tam ostatnio wyskrobalem brakuje troche detalu wiec to jeszcze nie koniec C&C mile widziane :) Pozdrawiam
Napisano 8 Czerwiec 200816 l Mistrzostwo, jak dla mnie niczego nie brakuje (chyba tylko śrub przy alusach) :) Ciekawe czy wnętrze też ma. Może jakieś siateczki?
Napisano 8 Czerwiec 200816 l Autor sruby przy alusach oczywiscie sa :) chodzi mi o takie rzeczy jak intercooler , czyjniki cofania wycieraczki itd.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ciekawe po co to podwozie zrobił... gupi czy cos planuje? nie daje mi to spokoju ..... choć młody szczyl z niego ale cos juz potrafi no ;)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l jeeeezu jaki ten samochód jest brzydki :P model wypas ;] edit: oooo chyba coś znalazłem :P tak mi się coś wydaje, że to niższe załamanie na drzwiach (o tylne chodzi) jest lekko pofalowane i to co pod nim też...ale to czepialstwo już :P
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ReflectVision - po za tym że jesteś szaleńcem (pozytywnym).... to mogel powiedzieć, że model superr... ciekaw jestem renderu :)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Szaleniec :) Model pierwsza klasa, przyłączam się do prośby o siateczki.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Chyba trzeba zwiekszyc skale ocen na forum ;) Pieknie ejst, tylko z tylu na rejestracja przswituje srodek ;) Kawalka blachy tam brakuje ;)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Autor juz jest drobione bubulku, poszlo wraz z detalem typu lampy na rejestracje :), nie martw sie takich rzeczy nie przegapiam :D
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Chyba trzeba zwiekszyc skale ocen na forum ;) Pieknie ejst, tylko z tylu na rejestracja przswituje srodek ;) Kawalka blachy tam brakuje ;) JohnZi!!! nie poprawiłes! :D
Napisano 9 Czerwiec 200816 l This is madness! No, this is qba :] Piękny detal, mistrz i tyle... Pozdrawiam.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l tak sie spytam tylko... czemu jego sie nie czepiacie zeby tutka zrobil?:d lepiej na tym wyjdziecie:D
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ReflectVision: Jak nie zrobisz tutka to następny zlot max3d.pl jest u ciebie na chacie XD PS: JohnZi dobrze że przypomniałeś :P
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ja tylko widzę że jeden element światła tylnego się różni od oryginału. no i po co w kole zapasowym zacisk i tarcza od hamulców?:D a skąd wziąłeś fotki podwozia? poszedłeś do bmw, pojechałeś na kanał i tam zrobiłeś? ;) btw. to samochód jak dla mnie jest ohydny. ps. o takim detalu mówisz? http://www.netcarshow.com/bmw/2009-x6/07.htm :D
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Autor dziekuje za komentarze :) nie trosku, az takiego detalu nie bedzie, po prostu zwykly IC ktory bedzie widac, moze jeszcze jakis wiekszy duperel :) i na tym koniec, reszte juz zrobilem
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Wstań, wyjdź i się zreflektuj;p Pięknie masochistyczne, czekam na render;) Bo będzie, prawda?:D Pozdr
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Model swietny, wpisuje sie bo chce powiadomki po kolejnych up'ach... A ja sie czegos doszukalem... :-) z tego co mi wiadomo to zapasowek nie robia z tarczami + zaciskami, bynajmniej mi sie tak wydaje :-) PS. to jest low poly? 8-) ? no trosiek mnie wyprzedzil... nie doczytalem sory
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Autor tarcza + hamulec z pospiechu :) one sa pogladowe lowpoly i tak, beda montowane nowe :)
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Autor http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=703817#post703817 zapraszam do galerii