Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Troche czasu mnie tu nie bylo wiec wrzuce co tam ostatnio wyskrobalem

brakuje troche detalu wiec to jeszcze nie koniec

3b473ba92d495057.jpg

d76259167182bcb8.jpg

C&C mile widziane :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mistrzostwo, jak dla mnie niczego nie brakuje (chyba tylko śrub przy alusach) :) Ciekawe czy wnętrze też ma. Może jakieś siateczki?

Napisano

jeeeezu jaki ten samochód jest brzydki :P model wypas ;]

edit:

oooo chyba coś znalazłem :P tak mi się coś wydaje, że to niższe załamanie na drzwiach (o tylne chodzi) jest lekko pofalowane i to co pod nim też...ale to czepialstwo już :P

Napisano

ReflectVision - po za tym że jesteś szaleńcem (pozytywnym).... to mogel powiedzieć, że model superr... ciekaw jestem renderu :)

Napisano

Szaleniec :)

Model pierwsza klasa, przyłączam się do prośby o siateczki.

Napisano

Chyba trzeba zwiekszyc skale ocen na forum ;) Pieknie ejst, tylko z tylu na rejestracja przswituje srodek ;) Kawalka blachy tam brakuje ;)

Napisano

This is madness! No, this is qba :]

Piękny detal, mistrz i tyle...

Pozdrawiam.

Napisano

tak sie spytam tylko... czemu jego sie nie czepiacie zeby tutka zrobil?:d lepiej na tym wyjdziecie:D

Napisano

ReflectVision: Jak nie zrobisz tutka to następny zlot max3d.pl jest u ciebie na chacie XD

PS: JohnZi dobrze że przypomniałeś :P

Napisano

ja tylko widzę że jeden element światła tylnego się różni od oryginału. no i po co w kole zapasowym zacisk i tarcza od hamulców?:D a skąd wziąłeś fotki podwozia? poszedłeś do bmw, pojechałeś na kanał i tam zrobiłeś? ;) btw. to samochód jak dla mnie jest ohydny.

ps. o takim detalu mówisz? http://www.netcarshow.com/bmw/2009-x6/07.htm :D

Napisano
  • Autor

dziekuje za komentarze :) nie trosku, az takiego detalu nie bedzie, po prostu zwykly IC ktory bedzie widac, moze jeszcze jakis wiekszy duperel :) i na tym koniec, reszte juz zrobilem

Napisano

Wstań, wyjdź i się zreflektuj;p

Pięknie masochistyczne, czekam na render;) Bo będzie, prawda?:D

Pozdr

Napisano

Model swietny, wpisuje sie bo chce powiadomki po kolejnych up'ach...

A ja sie czegos doszukalem... :-) z tego co mi wiadomo to zapasowek nie robia z tarczami + zaciskami, bynajmniej mi sie tak wydaje :-)

PS. to jest low poly? 8-) ?

no trosiek mnie wyprzedzil... nie doczytalem sory