kliment woroszyłow Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 (edytowane) taki lajtowy modelik...dla relaksu;) [/img] Edytowane 19 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
MF Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Bardzo dobry start. Daje rade. Patrząc na nazwy tych niemieckich produkcji, zastanawiam czy mieli również coś w stylu pussenwagen :P.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 aha! I znowu sie zaczyna :) Kolejny wypasiony model sie nam szykuje. Super jak na razie! :)
Kimmi Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Bardzo ładny model...jak zawsze zresztą:D Ciekawy samochodzik.
chudy Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 super, zresztą jak zawsze. kliment może byś tak założył sobie jakąś stronke ze swoimi modelami ;] bo się już tego troche nazbierało ;] a naprawde jest co oglądać ;]
Homa Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Chudy ma rację!!! Dobrze byłoby zobaczyć Twoje prace uporządkowane w zgrabnej formie, a nie skakać po forum :-P Jest co oglądać... Modelu nie ma co komentować, bo jak wcześniej napisano: wiadoooooomo ;-) Czy znajdzie sie on w "tej scence" :-] ?!
kliment woroszyłow Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Napisano 24 Czerwiec 2008 Homa-jeśli go szybko skończe to całkiem możliwe ze tak.
kliment woroszyłow Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 dariusz- nie znam tego słowa, co to? ;) mały up: [/img]
dariusz Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 dariusz- nie znam tego słowa, co to? ;) sorry, to takie młodzieżowe słowo:D masz prawo nie znać;)
kliment woroszyłow Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 (edytowane) jade z nim dalej, szukam refek silnika.. ma ktos?:D [/img] Edytowane 26 Czerwiec 2008 przez kliment woroszyłow
hcpiter Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 jeden obrazek sie tylko bobastyczny laduje :p Zrob ten render w studio takim jak pierwszy render w pierwszym poscie plss :)
Georgas Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 (edytowane) no i siatke poka pls , ********** sie na takie modele patrzy powodzenia i bede zagladal Edytowane 2 Lipiec 2008 przez piksar
Hynol Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Haha. Super modelik. Trzeba przyznać że pupe ta maszyna ma jak murzynki z AliG show ;). Mam nadzieje że wypuścisz w jakimś ładnym kamo...
Homa Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Pikna ta bryka jest, i drzwi takie fajnie krzywe - choć wygląda jakby je kopem od środka otwierali, heh :) PS. Referki silników mam tylko do lambo - mogą nie pasować :-P Więc nie pomogę mimo szczerych chęci...
The MiM Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 nie tylko drzwi ale prog tez krzywawy...:]
trinkers Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 o ile ten twój i 1500A (bardziej jak ciężarówka wygląda) miały podobne silniki to może coś znajdziesz dla siebie... STEYER 1500A, Motoren Set (tak było podpisane zdjęcie, wierze na słowo ;p) http://www.hrs.org.nz/Vehicles/steyr.htm Ale tak jak mowie, nie mam pojecia czy silniki byly takie same :]
kliment woroszyłow Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Napisano 27 Czerwiec 2008 trinkers dzieki! rewelka zdjęcia, dokładnie o to chodziło, robili je w wersji którą robie ale i jako lekkie cięzarówki i pare innych wersji tez. drzwi lekko krzywe, poprawie chłopaki:)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 No silnik jest po prostu zajedwabisty :) Wogole model jest bajerka. Koncz go bo ludzie sie kompleksow nabawia ;P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Silnik taki ze nie wiadomo gdzie rece wlozyc ;P
kliment woroszyłow Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 3D CREATIVE - że ciasno czy ze jak?.... ganisz czy chwalisz?:) kawałek siatki silnikowni: sporo roboty przy tych kablach, a jeszcze trochę tego zostało.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Chwale - bo trzeba byc naprawde zmyślnym i łebskim designerem zeby taka forme silnika stworzyc :) A co do modelu to re-we-la-cja!! Siatka wporzo - tylko moglbys ja dawac bez MS, nie swtydz sie ;P
kliment woroszyłow Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 hehehe.. ja tu niczego nie stwarzam.. jade ze zdjęć więc tylko odtwarzam... przeceniasz mnie chyba, ale i tak dzięki ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Aaa czyli masz dokladne fotki - myslalem ze troche w tym improwizacji ;) Wiem jak ciezko jest czasem znalezc jakies materialy - zwlaszcza do modelu ktory tez teraz dziergam (wnetrze, silnik i rama)... :/ No to czekam na upka bo tematyka fajna
Homa Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 To naprawdę jest silnik? Wygląda jak jakiś stary model Karchera, he... a ten zbiornik pod szybą to na co? Chyba nie na paliwo!? Interesujące rzeczy kiedyś się produkowało. Miały w sobie ducha, miały to "coś"... Dawniej w butach od szewca można było chodzić przez 20 lat - teraz te z marketu rozpadają sie po 2 miesiącach... Ale tak chyba już musi być. Dobrze, że chociaż Wojtek jeszcze rzeźbi te stare - dobre maszyny. Piękna robota Ser Kliment!!! Czekam na więcej! pozdr ;-)
kliment woroszyłow Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 ser kliment wrzuca upa:) : i siateczek dla maniaków;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 Sera Klimenta bede prosil na koniec o rendery samego silnika bo mnie totalnie rozbraja ta konstrukcja hehehe :) Calos rewelacja! Juz czekam na "tapicerke" i "deske rozdzielcza" ;P
infected Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 To wygląda jak 3,5 litrowy benzynowy silnik Porsche typ 145 chłodzony powietrzem montowany również w ciekawym modelu Steyr RSO - Raupenschlepper Ost. Swoją drogą jak poprzednie znakomity model
hcpiter Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 superowa extra siateczka ! bardzo super !
Oleksiak Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Coś mi nie pasuje w tym 3 renderze... ...może jakbyś tak kolor siatki zmienił to... :D A tak poważnie to kurde fajny samochodzik, dajesz dalej.
songoku Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 A ja powiem ze super :) naprawde modeling extra, troszke pracy bylo ale warto bo fajnie wyszlo:) zmam maniakow WW II to im przedstawie twoja prace:)
kliment woroszyłow Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Napisano 1 Lipiec 2008 Silnik uznaje za skonczony.. moge sie zabierać za reszte. [/img]
kliment woroszyłow Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 3D CREATIVE specjalnie dla ciebie silnik w glince saute raz! ;) moze dzisiaj jeszcze wrzuce cos więcej jak udłube.
Sebastian Ozga Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Kliment = Perpetum Mobile! Nie śpi, nie je, tylko non stop dłubie modele ;) Jesteś wielki!
Ania Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Kiedy ty te pożary gasisz że masz czas na takie modele? Czy pasek zębaty nie powinien mieć zębów? (o ile to coś jest tym paskiem)
gregorjan Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 "ja wiedziałem że tak będzie..ja wiedziałem..:D" No cóż rad związanych z modelem nie dam, gdyż moja władza aż tak daleko nie sięga. Jednynie można popodziwiać, a i to w ukryciu, bo jak szef zobaczy że tacy ludzie istnieją to po robocie:) Edit: Ania Czy chodzi tobie o pasek klinowy:] http://www.sklep.aswo.pl/szukaj/szukaj.php?grupa=371&idgrupy=1 Nie koniecznie
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 "pięnkny" silnik :) Bardzo ciekawa forma tego silnika - to mnie urzeklo po prostu
chudy Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 te siateczki filtrow tez modelowane? :O model maskara !!
Ania Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 gregorian ja nie jestem do końca pewna o co mi chodzi. http://www.mothershoulditrustthegovernment.com/blog/wp-content/02%20Reparatur%20Zahnriemen%20frei.jpg takie coś, myślałam że to jest ten element opisany jako Zahnriemen, ale widocznie jest to jednak ten Keilriemen, nie wiedziałam że są dwa różne paski, wstyd oj :(
FF Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Ania, to jest pasek klinowy a nie zębaty wiec ma kształt klina:) Komentarz na temat modelu jest chyba zbędny w przypadku Klimenta:]
Homa Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 ...ja Cię prosze Ser Kliment... Ach... Taki zwykły silniczek, a jak cieszy oko :) chudy siateczki 100% modelowane, trzeba by raczej zapytać czy te powkręcane śrubki mają gwint, he he he :-D
Rekomendowane odpowiedzi