Nubb Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Dobry dzion. Podrzucam ostatnie ilustracje jakie wykonałem ja. Każda z nich potrzebuje ( i otrzyma! ) jeszcze wiele uczucia i pracy więc każda rada, sugestyja czy uwaga jest cenna :D. Coś w lewo, coś w prawo, coś zamalować i wstawić miast psycho-klauna z przekrwionymi oczyma/oczami? Za wszelkie rady wdzięcznym. Nubbas
OmeN2501 Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Jak dla mnie one sa skonczone, naprawde, cos wiecej i je przepracujesz. Swietny styl, czekam na jeszcze ;]
Marduk Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Troche pod akrylowy styl Jima Murray'a podchodzi. Ten w środku najfajniejszy.
kengi Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 ladniutkie, tez bym nic nie zmienial. lepiej nie bedzie :)
RaVirr Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Zasłużony front. I podzielam zdanie przedmówców- skończone:) Nie męcz ich więcej bo doskonale się prezentują w takiej formie jak są teraz:)
Nubb Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Napisano 8 Lipiec 2008 Uuu! Dzięki serdeczne za komentarze! I dzięki za wyróżnienie :). Wysłucham rady i nie będę już ruszał tych ilustracji :) Pozdraiwam
Elvans Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Takie powinny być bajki dla dzieci ;P odrazu bym siostrze kupił całą serie a nie jakies "Mama mysia ptysia idzie do pracy" ;). Genialne.
biglebowsky Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 się dołączam do nicbyniezmieniających. Jest super. Bardzo bardzo mocne obrazki.
Morbid Karbid Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 haha. dobre :) Czy to się jakoś interpretuje? Bo nijak się połapać nie mogę. Ale nieważne, bo jest czad.
MF Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Wooh. Dużo dobre. Zdecydowanie lepsze niż te "dawniejsze"
Nubb Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 Dzięki wszystkim za tyle dobrych słów :) selfu: lubię Bisleya ale bez przesady ;) Wolę Powera, Murraya ( dobra obserwacja Marduk :) ) i innych. Morbid: Interpretuje się jak się lubi :) Szczerze nie miałem zamiaru wkładać w te prace jakiegoś filozoficznego farszu. Wszędzie są buldogi bo klientka lubi te psy i na wzór jej własnych robiłem tych gałganów :D. Jeszcze raz dzięki wszystkim za odzew i wyróżnienie ( robi mi to na cały tydzień ;) ) Z poważaniem Nubb
Kris_R Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Bomba :) W pierwszym od lewej tło trochę odstaje od pozostałych ilustracji, jeśli miałeś na myśli jakiś spójny cykl.. jak dla mnie to jest naprawdę świetne i nie ma co tu się rozpisywać. Tak trzymaj!
Dann.G Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 jak dla mnie to bardziej w stylistyce bisley' a sie poruszasz.. ale jak juz napisalem- spoko.. naprawde spoko ilutsracje - pozdro i niech zyje dermot p. ;)
aspenboy Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Ale Jim Murray też bywa w okolicach Bisleya, do czego zresztą się przyznaje ;)
wollny Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 gnom nieco wymęczony. brakuje w nim tej frajdy, która jest w dwóch pozostałych. ale całość bardzo fajna :)
misiekhc Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 wypasnie obrazki, kazdy jeden i nic w nich nie brakuje,
Stradivalius Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Bardzo very cool. Pierwszy obrazek przypomina nieco prace niejakiego Raskolnikova.
ManiakS Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Pokręcona historyjka o buldogach (czy jak sie te psy nazywaja). Super pracki.
Rekomendowane odpowiedzi