Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dobry dzion.

Podrzucam ostatnie ilustracje jakie wykonałem ja. Każda z nich potrzebuje ( i otrzyma! ) jeszcze wiele uczucia i pracy więc każda rada, sugestyja czy uwaga jest cenna :D. Coś w lewo, coś w prawo, coś zamalować i wstawić miast psycho-klauna z przekrwionymi oczyma/oczami? Za wszelkie rady wdzięcznym.

Nubbas

illosaz3.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie one sa skonczone, naprawde, cos wiecej i je przepracujesz. Swietny styl, czekam na jeszcze ;]

Napisano

Zasłużony front. I podzielam zdanie przedmówców- skończone:) Nie męcz ich więcej bo doskonale się prezentują w takiej formie jak są teraz:)

Napisano
  • Autor

Uuu! Dzięki serdeczne za komentarze! I dzięki za wyróżnienie :). Wysłucham rady i nie będę już ruszał tych ilustracji :)

Pozdraiwam

Napisano

Takie powinny być bajki dla dzieci ;P odrazu bym siostrze kupił całą serie a nie jakies "Mama mysia ptysia idzie do pracy" ;).

Genialne.

Napisano

Wooh. Dużo dobre. Zdecydowanie lepsze niż te "dawniejsze"

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za tyle dobrych słów :)

selfu: lubię Bisleya ale bez przesady ;) Wolę Powera, Murraya ( dobra obserwacja Marduk :) ) i innych.

Morbid: Interpretuje się jak się lubi :) Szczerze nie miałem zamiaru wkładać w te prace jakiegoś filozoficznego farszu. Wszędzie są buldogi bo klientka lubi te psy i na wzór jej własnych robiłem tych gałganów :D.

Jeszcze raz dzięki wszystkim za odzew i wyróżnienie ( robi mi to na cały tydzień ;) )

Z poważaniem

Nubb

Napisano

Bomba :) W pierwszym od lewej tło trochę odstaje od pozostałych ilustracji, jeśli miałeś na myśli jakiś spójny cykl.. jak dla mnie to jest naprawdę świetne i nie ma co tu się rozpisywać. Tak trzymaj!

Napisano

jak dla mnie to bardziej w stylistyce bisley' a sie poruszasz.. ale jak juz napisalem- spoko.. naprawde spoko ilutsracje - pozdro i niech zyje dermot p. ;)

Napisano

gnom nieco wymęczony. brakuje w nim tej frajdy, która jest w dwóch pozostałych.

ale całość bardzo fajna :)