Traitor Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Hej O 8-mej rano skończyłem robić tego pana:) Co o tym myślicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Łał. Jak dla mnie bomba. Strasznie mi sie materiały podobają. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Nom po prostu masakra ! Kolo jest zrobiony super a materialki bija po oczach jak trzeba ! Naprawde fajwa pracka !!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Ojj, no ale dolna warga nie jest tak wklesla:) Ten \"dolek\" na gornej tez jakby za szeroki. Poza tym niczego sie nie czepiam, ladny render:) Yhh.. ta warga przyprawia mnie o dreszcze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Nom, wsomie niezle., troche mozna by sie jeszcze z światłem pobawic, szczegolnie po prawej stronie obrazka, straszne horror vacui, nie ma gdzie palca wlozyć :) przydało by sie trochę oddechu.. co do techniki nie udzielam się, bo zdaje sie ze jestes oblatany, chyba ze kształt nosa i ust to nie do konca twoje zalozenie, lecz jakies deformacje po \"spawaniu\" ??:):) no i to tło jeszcze nie dokońca... ale tak pozatym to jedna z lepszych pracek jakie widuje na forum. animiki tez miales spoko, tylko wyjątkowo nieudacznie wykonanne od strony \"animacyjnej\" i filmowej, warszat natomiast budzi respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 świetna pracka bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 traktor ale kaszana, przyznaj sie ze Asia ci to zrobila bo juz sie prawie poplakales;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 Twoja Asia? No jak, przecież to ona tobie zawsze majstruje obrazki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 O aż miło wejść ostatnio na forum :> Praca dobra owszem owszem, tylko tak nie do końca trafia w mój gust, a i wstydził byś się... ja rozumiem że nikt nie lubi mapowania... ale nie przesadzajmy z tą niechęcią. Mnie to jakoś razi. W ramach podsumowania, gratuluję udanej pracy :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Podobnie jak DruGa razi mnie dolna warga brrrr...., reszta bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Świetna pracka :) zgadzam sie co do dolnej wargi. Render oszołamia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 hmm gotham a co jest nietak z mapowaniem? no pewnie ze Asia za mnie robi ;p ja tylko sie podpisuje;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Nos/szyja. Mapa się rozjeżdża lekko i widać zmianę wielkości faktury skóry w porównaniu do innych segmentów. A czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 hmm no w sumie masz racje, jakos nie zauwazylem hehe, ale dosc mala to pierdola chyba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Jak dla mnie bomba, a co do ust to mi się podobają, widać, że koleś jest po przejściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 Gotham: jezeli chodzi o te plamy to nie sa to rozciagniete pory a duze przebarwienia skory ktore dodalem wylacznie na szyji. Troszke sie rozciagly, fakt, ale nie jest to zmiana wielkosci faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Ciekawa praca, wysoki poziom, kolorki, dynamika... Mniam! Zastanawiam sie czy slusznie wybrales taki kadr ? Ja bym poeksperymentowal z ciasniejszym portretem itp. + zgodze sie z wypowiedzia Damiana :) Duzy pozytyw! pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 jak to nikt nie lubi mapowania? toc to najprzyjemniejsza zaraz po modelowaniu część pracy!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 Bardzo fajny efekt - jak zrobiłeś te rozbłyski i świecenia - photoshop - czy glow w videopost?? Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Luty 2004 Autor Share Napisano 9 Luty 2004 Rozbłyski, kolorystyka i świecenia to już była działka After Effects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 badzo piknie.. tak wszyscy bedziemy wygladac jesli nie przestaniemy calymi dniami siedziec przed kompem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 to to jest kadr z jakiegos twojego shorta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 bardzo mi sie podoba calosc, czepilbym sie tylko tego ze gdzie niegdzie texturka jest lekko rozmazana (na twarzy) ale to tylko to, reszta jest piekna :). btw mi sie ta warga podoba, podkresla charakter postaci ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 no brawo zawaliste:D super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 MI też się podoba. Troszkę się jednak rozjechało na szyi. Jednak nie razi za bardzo inne szczegóły przykówają uwagę. Miłe w oglądaniu. Wargi zwyczajnie ściagnięte, facet jest chyba bez zębów. Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 No właśnie, czepili się tych warg, a gościu zrobił poprostu taką minę, bo jaden z przwodów mu sie poluzował:D Nie ma co, praca pierwsza klasa, a jakieś drobne niedociągnięcia są przyćmione ogólnym ql efektem:) Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyG Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Chętnie bym to zobaczył z lekkim przeplotem i b&w. Ogolnie nie licząc trafnych spostrzeżeń powyżej jest bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 przeplotem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 WOW :O pracka Super. Tez bym tak chcia :D Ja sie niczego nie bede czepial bo mi sie wsztsto podoba[piwo] Jesli mozesz to pokaz siateczke :D Pracuj tak dalej. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Niesamowite, podoba mi sie bardzo, szczegolnie kolorystyka:) , poza siateczka ciekaw jestem bardzo jak to wygladalo od razu po wyjsciu z maxa. Moze dałbys takiego \"czystego\" renderka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Świetne praca ! a warga jest OK, załóżmy że tyn typ tak ma ;) Tez jestem ciekaw jak to wygląda bez tekstur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Woow !! Dawno nie widzialem tak dobrej pracy ( w dziale Finished Works)!! Szczena mi opadła... Brawo, oby więcej równie dobrych prac wychodziło z pod twojej ręki :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi