Traitor Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Hej O 8-mej rano skończyłem robić tego pana:) Co o tym myślicie? Pozdrawiam
kozioo Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Łał. Jak dla mnie bomba. Strasznie mi sie materiały podobają. Super.
BigBird Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Nom po prostu masakra ! Kolo jest zrobiony super a materialki bija po oczach jak trzeba ! Naprawde fajwa pracka !!:D
dr Ug Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Ojj, no ale dolna warga nie jest tak wklesla:) Ten \"dolek\" na gornej tez jakby za szeroki. Poza tym niczego sie nie czepiam, ladny render:) Yhh.. ta warga przyprawia mnie o dreszcze;)
Damian Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Nom, wsomie niezle., troche mozna by sie jeszcze z światłem pobawic, szczegolnie po prawej stronie obrazka, straszne horror vacui, nie ma gdzie palca wlozyć :) przydało by sie trochę oddechu.. co do techniki nie udzielam się, bo zdaje sie ze jestes oblatany, chyba ze kształt nosa i ust to nie do konca twoje zalozenie, lecz jakies deformacje po \"spawaniu\" ??:):) no i to tło jeszcze nie dokońca... ale tak pozatym to jedna z lepszych pracek jakie widuje na forum. animiki tez miales spoko, tylko wyjątkowo nieudacznie wykonanne od strony \"animacyjnej\" i filmowej, warszat natomiast budzi respect.
uncle Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 traktor ale kaszana, przyznaj sie ze Asia ci to zrobila bo juz sie prawie poplakales;p
Traitor Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Twoja Asia? No jak, przecież to ona tobie zawsze majstruje obrazki:)
Gotham Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 O aż miło wejść ostatnio na forum :> Praca dobra owszem owszem, tylko tak nie do końca trafia w mój gust, a i wstydził byś się... ja rozumiem że nikt nie lubi mapowania... ale nie przesadzajmy z tą niechęcią. Mnie to jakoś razi. W ramach podsumowania, gratuluję udanej pracy :>.
Nimrod Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Podobnie jak DruGa razi mnie dolna warga brrrr...., reszta bardzo dobra.
Cpt.Obvious Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Świetna pracka :) zgadzam sie co do dolnej wargi. Render oszołamia..
uncle Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 hmm gotham a co jest nietak z mapowaniem? no pewnie ze Asia za mnie robi ;p ja tylko sie podpisuje;d
Gotham Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Nos/szyja. Mapa się rozjeżdża lekko i widać zmianę wielkości faktury skóry w porównaniu do innych segmentów. A czemu pytasz?
uncle Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 hmm no w sumie masz racje, jakos nie zauwazylem hehe, ale dosc mala to pierdola chyba;)
Dor Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Jak dla mnie bomba, a co do ust to mi się podobają, widać, że koleś jest po przejściach.
Traitor Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Gotham: jezeli chodzi o te plamy to nie sa to rozciagniete pory a duze przebarwienia skory ktore dodalem wylacznie na szyji. Troszke sie rozciagly, fakt, ale nie jest to zmiana wielkosci faktury.
MareG Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Ciekawa praca, wysoki poziom, kolorki, dynamika... Mniam! Zastanawiam sie czy slusznie wybrales taki kadr ? Ja bym poeksperymentowal z ciasniejszym portretem itp. + zgodze sie z wypowiedzia Damiana :) Duzy pozytyw! pozdrawiam Marek
Damian Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 jak to nikt nie lubi mapowania? toc to najprzyjemniejsza zaraz po modelowaniu część pracy!! :)
giorgione Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Bardzo fajny efekt - jak zrobiłeś te rozbłyski i świecenia - photoshop - czy glow w videopost?? Pozdr Giorgione
Traitor Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Rozbłyski, kolorystyka i świecenia to już była działka After Effects.
General Straw Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 badzo piknie.. tak wszyscy bedziemy wygladac jesli nie przestaniemy calymi dniami siedziec przed kompem :)
Pionier Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 bardzo mi sie podoba calosc, czepilbym sie tylko tego ze gdzie niegdzie texturka jest lekko rozmazana (na twarzy) ale to tylko to, reszta jest piekna :). btw mi sie ta warga podoba, podkresla charakter postaci ;) Pozdro
Bacry Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 MI też się podoba. Troszkę się jednak rozjechało na szyi. Jednak nie razi za bardzo inne szczegóły przykówają uwagę. Miłe w oglądaniu. Wargi zwyczajnie ściagnięte, facet jest chyba bez zębów. Dobre
Gość Połki Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 No właśnie, czepili się tych warg, a gościu zrobił poprostu taką minę, bo jaden z przwodów mu sie poluzował:D Nie ma co, praca pierwsza klasa, a jakieś drobne niedociągnięcia są przyćmione ogólnym ql efektem:) Pozdro[piwo]
WyG Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Chętnie bym to zobaczył z lekkim przeplotem i b&w. Ogolnie nie licząc trafnych spostrzeżeń powyżej jest bomba.
Toudajew Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 WOW :O pracka Super. Tez bym tak chcia :D Ja sie niczego nie bede czepial bo mi sie wsztsto podoba[piwo] Jesli mozesz to pokaz siateczke :D Pracuj tak dalej. pozdr
Gość _Kreska_ Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Niesamowite, podoba mi sie bardzo, szczegolnie kolorystyka:) , poza siateczka ciekaw jestem bardzo jak to wygladalo od razu po wyjsciu z maxa. Moze dałbys takiego \"czystego\" renderka??
martez Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Świetne praca ! a warga jest OK, załóżmy że tyn typ tak ma ;) Tez jestem ciekaw jak to wygląda bez tekstur...
Falcrum Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Woow !! Dawno nie widzialem tak dobrej pracy ( w dziale Finished Works)!! Szczena mi opadła... Brawo, oby więcej równie dobrych prac wychodziło z pod twojej ręki :) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi