Napisano 17 Sierpień 200816 l Witam, ostatnio troche robie różnych modeli, myśle że niektóre warto pokazać, dlatego założyłem ten wątek. Nie są to modele "hiper detal" raczej takie średnie, każdy w ok. tydzień robiony. Pierwszy będzie skuter snieżny ArcticCat F570: Edytowane 7 Listopad 200816 l przez pecet
Napisano 18 Sierpień 200816 l Bardzo ładnie. :] Ciężko ocenić czy części do siebie pasują, przez ten brak AA. Skoro jest skończony model, czemu nie wyrenderujesz? :) Czasem bugi widać dopiero na renderze.
Napisano 18 Sierpień 200816 l Autor Ładnie, ale nie żyłuj i pokaż renderek... choćby w clay'u . spoko, spoko coś wyrenderuje, to wkońcu wip :) edit: Edytowane 18 Sierpień 200816 l przez pecet
Napisano 20 Sierpień 200816 l Autor dzięki za te niezasłużone pochwały ;) następny będzie albo motocykl albo quad, kopare już kiedyś pokazywałem ;)
Napisano 25 Sierpień 200816 l Autor tak jak wcześniej pisałem teraz bęcie motocykl. Jest to concept yamahy R1 2009. Troche wzorowałem się na jednym zdjęciu conceptu, troche na modelu 2008 a troche sam wymyśliłem :)
Napisano 25 Sierpień 200816 l Miodny!, prosze jeszcze siateczke i render z texturkami i materiałami ;) EDIT: ych... znowu mnie młody wyprzedził!
Napisano 26 Sierpień 200816 l Wakacje to niektorym w glowach kompletnie powywracaly ;P Slicznie modele i kropka. :)
Napisano 26 Sierpień 200816 l wypasne modele ! Bardzo super detale :) czekac teraz tylko na shaderki :)
Napisano 26 Sierpień 200816 l Autor rendery heh niewiem może kiedyś ale musze jeszcze motocykliste wymodelować ;p siatki są po ms, więc nie ma co pokazywać tris ma od 150k w góre ;) na tych renderach coś ok. 400k tris detalu tu wcale dużo niema, ot tylko tyle żeby przy pokazaniu całego modelu nic nie brakowało, bo do zoomów już się nie nada ile modelowałem? hmm dokładnie niewiem, bo yamahe robiłem w przerwach przy innych projektach, ale chyba ze dwa tygodnie po ok. 5-8h, najwięcej czasu zajmują te mechaniczne pierdółki i domyślanie się jak coś wymodelować gdy nie ma referek dzięki za komentarze :)
Napisano 7 Listopad 200816 l Autor Kolejny motur, tym razem Honda CBR1000RR '08. Troche detali się nie zgadza bo przerabiałem z poprzedniego modelu, te które były podobne.