Pionier Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Witam Prace na Leopardem uwazam za zamknieta !!. Pracowalem nad nim ponad rok i jest to moja pierwsza powazna praca za ktora sie zabralem. Co wazne i pewno malo kto da w to wiare ale nie mialem robic do niego zadnych textur !. Zrobilem je tylko i wylacznie pod presja forumowiczow ;). Mam nadzieje ze jakos z tego wybrnolem. Chcialem tez podziekowac wszystkim ktorzy mnie wspierali i dopingowali (na forum i gg). Nie bede tu wipisywal nickow bo gratki naleza sie wszystkim ktorzy mi pomagali ;) mniej lub wiecej ale pomagali :). Zamieszczam dwie wersje (kolor i b&w). Pamietajcie ze u niektorych moze wygladac za jasno u niektorych natomiast za ciemno - kwestia monitora(?). To tyle co chcialem powiedziec. THX i zapraszam do komentowania :) Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Luty 2004 Autor Share Napisano 16 Luty 2004 b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 No nareszcie skonczony, gratuluje i zazdroszcze. [piwo] Praca rewelacyjna, jedna z ciekawszych na tym forum. Juz czekam na twoj nastepny projekt, oby rownie udany PS. Szkoda ze nie dales wiecej ujec w szczegolnosci z frontu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 pracka uda, tylko jedna rzecz po przygladnieciu troche nie pasuje, jak ten czolg znalazl sie na srodku łaki nie zostawiajac zadnych sladow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 wciskasz nam tu jakies zdjeciei mowisz ze to 3d , mnie nie oszukasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Mimo kilku błędów i niedociągnięć praca stoi na wysokim poziomie, a sam model bardzo szczegółowy (jak tu nie widać wystarczy zajrzeć do WiPa). Gratuluje ukończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Gratuluje ukończenia projektu! Całość mi sie bardzo podoba, ale brak mi tych bruzd ziemi za czołgiem:/ Ale ogólne wrazenie jak najbardziej pozytywne. Czekam na następny projekt. pozdro kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Wow!!Niesamowite!!b&w ma w sobie to CUŚ!!Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 ja chcę większej rozdzielczości !! :> świetna praca [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Pracka ładna ale antenki nadal są pochrępane, a sky light za słaby :( Ps Czym to renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Moją opinię już znasz...(rewelacja !!) Praca poziomem, przypomina mi Abramsa, który kiedyś na forum tu gościł (starzy wyjadacze wiedzą o który mi chodzi..:P ) Gratuluję ukończenia pracy... Mam nadzieję, że nie popadniesz w samozachwyt i zaraz \"wyjedziesz\" z nowym WIP\'em (tak po cichu liczę, że to też, będzie militarny WIP...:P) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Sorry sorry sorry :) Monitor miałem ściemniony. Sky light jest w porządku, tło jest za jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 super praca, bardzo ladnie wykonana jedyne co mi sie nie podoba to troche za polyskliwy bok i niezbyt dobre wpasowanie w tlo co do bruzd po gosienicach to na moje oko ten czolg cofnal do pozycji w ktorej sie znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 great job!! greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Luty 2004 Autor Share Napisano 18 Luty 2004 dzieki za komentarze. Ciekawe czy bedzie ich wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 :o myślałem że to fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 model sliczny, ale musisz inaczje to zmontować - na pierwsyz rzut oka widać że to dwie zmontowane fotki :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Luty 2004 Autor Share Napisano 19 Luty 2004 Vogel nie bede juz nic zmienial i poprawial. THX za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 wczoraj dostałem emaila (szablonowego zresztą) że praca nie dostała się na 3DTotal. : / W sumie... nie wszystko jest 3D więc. Next I\'ll be better :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Szkoda, ale to nie zmienia faktu że mi się dalej podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Wiem dlaczego :) - Nie dali sobie wcisnąć tego zdjęcia :) hehe. - Oczywiście bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 nadal nie widze sensu dawania fotek do galery... :P:P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 super ale skzoda ze inaczej tego nie pokazałeś nie szkoda ci roku na przedstawienie modelu tlyko w jexdnej pozycju?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 praqcka wymiata realizmem - choć na kolorze jet mniej przekonywująca - ale i tak świetna robota:D Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Originally posted by zombo master super ale skzoda ze inaczej tego nie pokazałeś nie szkoda ci roku na przedstawienie modelu tlyko w jexdnej pozycju?? Z tego powodu juz mi sie nad nim nie chce pracowac dalej. Dasz wiare albo nie, mialem tylko podszkolic umiejetnosci modelowania a tu wyszla cala scena. !. Mial byc sam model.... Do glowy mi nie przyszlo ze skonczy sie na tym co jest teraz. Gdyby to fota byla to dostalo by sie do 3DTotal : >. Dzieki za pozytywne i negatywne odpowiedzi. Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Kurcze wszyscy tu się zachwycają... A nie zauważyli że temat trzeba poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Nom .... świetna pracka. Dla mnie wyglada jak zdjecie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 W B&W jest dużo lepsza. Ma lepszy klimacik. Świetnie! Gratuluje. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Originally posted by Aleksander Pionier - popraw temat! Przepraszam, juz poprawilem. 1 raz mi sie to przyrtafilo :). THX za odp. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 wypas to wyglada jak zdjecie W Y P A S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wypas... wygląda jak zdjęcie... wypas wypas wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Szkoda że żołnierz nie jest modelem 3D. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Rafal, z calym szacunkiem ale nie wypowiedziales sie czy Ci sie podoba (jezeli cos sie podoba?) lub co sie nie podoba?. :/ EDIT: 800 POST !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Nie no bardzo fajny wyszedła - ale jak już wspomniałem szkoda że żołnierz nie jest modelem 3D. Bardzo bym chiał zobaczyć jeszcze go (czołg) w innym ujęciu, bo juz kiedyś była mowa o : nie nakładaniu modelu 3D na zdjęcia w których na pierwszej warstwie jest orginalny model. mam nadzieje że wiesz o co chodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 nie bardzo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 napisał Pionier nie bardzo :( Chodzi mi tylko o to że tło którym się posłuzyłeś jest tłem na którym widać prawdziwy czołg w podobnym ustawieniem jak twój - więc ciężko powiedziec co jest orginałem a co modelem (np. żołnierz - odrazu widać że jest na pierwszej warstwie). Ale co ja się będę czepiał. Pozdrawiam. Ps. z chęcią bym zerkną na inne ujęcie twojego modelu (nawet bez tła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Wypasssss ... I tyle. Z poczatku myslalem, ze to zdjecie ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 "W związaku z przebudową serwisu galeria w starej formie została zatrzymana. Prosimy o zamieszczanie prac na forum w dziale Gallery - Finished works." tak tez robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 nio super ale to ze ten czołg znajduje sie na trawie i nie narobił sladów hmm przyznaj sie zapomiałes o ty 8-) poza tym drastycznym szczególikiem Zajebioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion MacArtur Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Nie no xtra! Masz czołg w ogródku i nic nie mówiłeś! Dobrze, że chociaż zdjęcia pokazałeś ;) Świetny. Wróciłem z wakacji. Odezwę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 niezly modelik a czy mozna by go bez tla prosic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 niezly modelik a czy mozna by go bez tla prosic? to nie mozliwe, straciłem juz dawno temu wszystkie sceny itp (mialem awarie dysku). Musi Ci starczyc to co masz tutaj, ew spr jeszcze WIP-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 8i5h0p Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 O ile model można uznać za doskonały to tło i połączenie czołgu z polaną jest do odlania, popracuj jednak jescze nad tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 brawo hindus :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 dzięki dzięki ale kome to nie moja praca ;) ps. wyedytowałem post zeby go wkurzyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 yyyyyyy o co chodzi ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 to tło jakos tak niepasuje, za jasne, ale Leopardzik za to bardzo ładny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi