mysz Napisano 21 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 we all got stories, mine's a little more gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 ale extra masz te rzeczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2014 a tu coś z innej paki. jak komuś się podoba i ma konto na threadless to może zagłosować: https://www.threadless.com/designs/pocket-full-of-sunshine-not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 21 Lipiec 2014 Share Napisano 21 Lipiec 2014 Świetna ta koszulka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2014 (edytowane) throw my shoes down the maw of an undertow past dissolves into foam Edytowane 23 Lipiec 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 23 Lipiec 2014 Share Napisano 23 Lipiec 2014 Koszulka taka, że bym nosiła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 12 Sierpień 2014 Share Napisano 12 Sierpień 2014 fajny styl, fajne pędzle, fajne kolory i proporcje. Noi to co bardzo lubie, czyli solidna dawka psychodeli :) W tej ostatniej pracce coś nie dobrego się dzieje z płaszczem na dole. W pierwszym momencie myślałem, że jego poły to nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 piękne, It's beautiful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) jak to mawiał beksiński, za bardzo wylizany ten obrazek - żeby tak można było bez tego wylizywania. wrzucam póki mam chwilę słabości, bo inaczej zginie i zgnije gdzieś w odmętach dysku, a tak może jeszcze do niego wrócę gif bajerka: Edytowane 18 Sierpień 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Październik 2014 Autor Share Napisano 12 Październik 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denikina Napisano 19 Październik 2014 Share Napisano 19 Październik 2014 Kolory - do zjedzenia, mniam. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 9 Listopad 2014 Autor Share Napisano 9 Listopad 2014 dla polskich zombich (click!) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Listopad 2014 Autor Share Napisano 13 Listopad 2014 dość już mam tego digitaló, chypa pora opuścić ciepły urwidołek i udać się do kerfura czy innego molocha na halę, albo poroznosić ulotki, żeby zarobić na jakieś farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Ogólnie petarda, ale do tych łapek to mogłeś minimalnie bardziej refki użyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Listopad 2014 Autor Share Napisano 25 Listopad 2014 patrzylem na swoje... ;D a fajnie odpalić po roku mypainta i znaleść zaczęty całkiem przyzwoity obrazek i sobie dokończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 ale fajne O: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlanRysa Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Jak uzyskujesz tą wypukłą/wklęsłą fakturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Listopad 2014 Autor Share Napisano 25 Listopad 2014 (edytowane) Jak uzyskujesz tą wypukłą/wklęsłą fakturę? artrage - taki mały wredny program, który właśnie spieprzył mi mój świetnie zapowiadający się przełomowy obrazek będący już na wykończeniu po wielu godzinach ciężkiej pracy. w związku z powyższym porzucam sztuki digiplastyczne i rozpoczynam naukę gry na harmonijce dupnej pozdrawiam pozdrawjam, proszę zgasić światło wychodząc o/ Edytowane 25 Listopad 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2015 noworoczne porządki w brushach. czyli wywaliłem wszystko (i tak lepiej mi się zawsze pracowało brushami zrobionymi na poczekaniu i modyfikowanymi na bieżąco - ale pozdrawiam wszystkich wojowników z full setem pelenga! ;D) i zacząłem sobie bazgrać jednym z kilku ostałych, z pozoru dość okropnym. no i taki to początek, dobrego roku życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 5 Styczeń 2015 Share Napisano 5 Styczeń 2015 Wow, fajne, myślałem, że to jakaś mezzotinta albo sucha igła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyholestyle Napisano 8 Styczeń 2015 Share Napisano 8 Styczeń 2015 o kurcze! super, muszę zacząć cię śledzić bo jestem strasznie teraz ciekaw jak daleko pociągniesz ten styl i jak strasznie powalone te pracki będą za kilka lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2015 daleko nie pociągne jak tak dalej pojdzie ;d swoja droga sam jestem ciekaw co by z tego bylo, bo juz trace kontrole nad tymi obrazkami. zaczynam tylko z własną inicjatywą, a potem juz tylko obserwuje jak sie same rysuja praktycznie. o np: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 Twój styl mnie inspiruje ale za cholerę tego nie ogarniam :O Uznanie z mojej strony. I nie potrzebnie wywaliłem ArtRage do kosza ;/ Jak się okazuje w odpowiednich rękach , działa bardzo ale to bardzo koszernie ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Zytecki Napisano 13 Styczeń 2015 Share Napisano 13 Styczeń 2015 O stary, genialny klimat! Przedostatnia praca skojarzyła mi się z Berserkiem Kentarou Miury :) Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2015 dzięksik koledzy @SentieL: jest darmowa wersja artrage'a wiec nic straconego ;d pozatym wersja płatna tez jest dosc tania chyba @Michal: zaskakujace skojarzenie ;d chociaz jakby sie mocno chcialo to moznaby tu chyba dostrzec cos z jego sposobu kadrowania? a tutaj jeszcze takie cos, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2015 Hören Sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Zytecki Napisano 24 Styczeń 2015 Share Napisano 24 Styczeń 2015 Twój styl jest świetny. A co do Berserka, to masz rację, chodzi o sposób kadrowania, ale też chore pomysły :D nie wiem też czemu skojarzyło mi się Zaćmienie z mangi (jeśli kojarzysz) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Luty 2015 Autor Share Napisano 11 Luty 2015 jedyna manga ktora z pewnoscia wywarła na mnie wpływ jest dorohedoro ;d a akurat tutaj cos inspirowanego komiksem, tyle ze nie japonskim ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 grubo na fronta!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 To farby czy program? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 potrzebowalem chwili zeby dopatrzec sie w tym batmana ale jak juz sie dopatrzylem, to fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Luty 2015 Autor Share Napisano 11 Luty 2015 To farby czy program? =D to artrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Dyja Napisano 12 Luty 2015 Share Napisano 12 Luty 2015 Intrygujący ten Batman, tak jak przedmówcy dopiero po chwili go odkryłem :) Przeglądałem całą teczkę i muszę pogratulować stylu i wytrwałośći. To jak sobie radzisz imitując efekt farby urywa mi głowę. Na pewno będę tu często zaglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 15 Luty 2015 Autor Share Napisano 15 Luty 2015 kul \o/ pożegnanie z artweaverem 4 verk in prełgrez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CanisLatrans Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 u, tłusto ciśnięte! :V dodam ze tekę podglądam od daawna i zawsze znajdę tu coś co mnie grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 Jakis monopol na fronta sie tu kreuje! Bardzo mi sie podoba ostatnia praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Luty 2015 Autor Share Napisano 24 Luty 2015 intermission: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 kurcze, chcialbym zobaczyc, jak wyglada realistycznie namalowana praca z twoim braszłerkiem ;-; ale pewnie cie to nie kreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Luty 2015 Autor Share Napisano 24 Luty 2015 da się zrobić, ale na razie chcę pokończyć parę wcześniejszych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 wgl to gratuluje podwojnego fronta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 16 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2015 cloud machine 00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Maj 2015 Autor Share Napisano 11 Maj 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartLight Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Hej Mysz, odważne obrazy, ktoś kiedyś powiedział, chyba Picasso że malowanie = wolność, i ogladając obrazy tutaj widze jakby wolność ale i rozterki, róznego rodzaju stany ;) Lubie kolor, atmosfere i dynamike w tych dziełach. Mogę tylko ci życzyć rozwijaj się dalej i próbuj rzeczy które są dla ciebie wyzwaniem, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Maj 2015 Autor Share Napisano 17 Maj 2015 (edytowane) nie wiem co picasso miał dokładnie na myśli, bo nie wiem jak potrzegał wolność, ale dla mnie malowanie to na pewno nie to, a wręcz niewolnictwo. albo raczej działanie na smyczy. ale są to już kwestie filozoficzne, w które nie będę brnął na trzeźwo ;D kolejny dziwny przystanek poniżej edit: widzę, że tumblr zmniejsza obraski, więc tutaj totall full wypas haj faj: http://orig03.deviantart.net/9d48/f/2015/137/2/3/sta1n0_22_by_reneg8bober-d8tp68t.jpg Edytowane 17 Maj 2015 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2015 John Mueller’s OINK HEAVEN’S BUTCHER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaxTheFox Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Wuw. Jest tu tyle zabiegów, które w najlepszym wypadku uważam za ryzykowne. Zabawa anatomią, dzikie kolory, cały ten bałagan.. a jednak udało ci się połączyć je w sposób, który rzeczywiście ma sens. Więcej, wygląda świetnie. Chętnie poczytałabym komiks w takim stylu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi