mysz Napisano 14 Marzec 2016 Autor Share Napisano 14 Marzec 2016 siemka, dawno mnie nie było D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 16 Marzec 2016 Autor Share Napisano 16 Marzec 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2016 mały blast from the past i do tego tylko fragment artrage, myszka i trwoga, 2015 całość projektu tutaj -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 12 Kwiecień 2016 Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Ty zgłaszasz te prace swoje do jakichs galerii, albo na jakies konkursy? Mysle ze jesli dobrze podejdziesz od strony marketingowej, to mozesz w karierze artysty zajsc bardzo daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2016 (edytowane) jakoś nie wczoraj coś takiego się wylało Edytowane 13 Kwiecień 2016 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2016 powoli wracam do życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Czerwiec 2016 Share Napisano 22 Czerwiec 2016 fajnie fajne. zawsze dodajesz jakąś kropkę nad i, czasem nawet jedną prostą linię w odpowiednim miejscu i praca wchodzi w inny wymiar. musisz być mega otwarty by pozwolić tym obrazom przyjść na świat, dzięki że wrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2016 (edytowane) lekcja anatomiii Edytowane 3 Luty 2017 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartLight Napisano 7 Lipiec 2016 Share Napisano 7 Lipiec 2016 Cos w tym jest. Wchodze na Twoja teczke zawsze z ciekawoscia co tam nowego zastane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 19 Listopad 2016 Autor Share Napisano 19 Listopad 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandaryn87 Napisano 19 Listopad 2016 Share Napisano 19 Listopad 2016 Super! Moje ulubione jak na razie, wcześniej był nim "rozlany człowiek" :) Genialnie wygląda to białe tło pod spodem i czarno białe elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Listopad 2016 Autor Share Napisano 22 Listopad 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revrite Napisano 27 Listopad 2016 Share Napisano 27 Listopad 2016 Moim zdaniem super pracki i jedyną w swoim rodzaju teczkę, jest to zadziwiające jak świeże masz podejście do digital paintingu, że robisz to całkowicie po swojemu omijając te rynkowe standardy itp. Co z drugiej strony mnie frapuje bo zawsze się zastanawiam jaki cel ma taka twórczość sama w sobie, czy ma istnieć samoistnie, czy w cyklu, czy ma być wystawiana czy jako koncept do czegoś większego jak gra czy film. Takie moje wewnętrzne dywagacje. W każdym razie podziwiam Cię za to jak świeża i inspirująca jest Twoja twórczość, lubię to, że widać też w niej skilla, mam zawsze wrażenie, że mimo niekiedy dużego chaosu zawsze wiesz co chcesz robić i jednocześnie nie boisz się eksperymentowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandaryn87 Napisano 7 Grudzień 2016 Share Napisano 7 Grudzień 2016 Super wyglądają te agresywne linie przy czarnym człowieku, razem z jego pozą idealnie pasują. Uwielbiam ten moment w którym gapie sie na zdjęcie/rysunek i zastanawiam się co autor chciał mi przedstawić. Za każdym razem kiedy spojrzę do nowa widzę coś innego na danym elemencie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Luty 2017 Autor Share Napisano 3 Luty 2017 @revrite bardzo miło :} w moim przypadku twórczość to przede wszystkim przyjemność, zarówno sam proces jak i ewentualny odzew kiedy coś opublikuję. fajnie by było jakby można było sobie też za tę twórczość kupić czasem coś ładnego (ALBO CHOCIAŻ ZUPĘ :D) ale w moim przypadku to słabo z tym akurat ;d w każdym razie kryje się za tym też jakaś niejasna dla mnie potrzeba i wiem, że będę to robił puki będę miał możliwości niezależnie czy zostanę kasjerem w biedrze, korpo szczurem czy kloszardem. trochę tak jakbym był przekaźnikiem jedynie, moim zadaniem jest dostarczyć wiadomość w danej formie wizualnej, nie myślę o celu czy proficie. takie trochę nawiedzone egzaltowane pierdolenie ale tak jest właśnie, czasem robisz coś bo poprostu musisz. gg allin powiedział, że gdyby nie był muzykiem to byłby seryjnym mordercą ;d @mandaryn87 no ja sam nie wiem do końca co robię. zazwyczaj chcę przedstawić emocje i wprowadzić pewną atmosferę, forma nie jest taka ważna. tzn muszę siedzieć i dłubać dopóki nie poczuję, że jestem zadowolony, ale sam dobór narzędzia nie jest ściśle podyktowany pomysłem, tylko jest zazwyczaj tym na co mam ochotę akurat ;d wyjątkowo się rozgadałem dziś, ale to dlatego że kończę 3cią kawę i musk jako tako pracuje. w przyszłości spodziewajcie się odzewu typu 'herp' i 'derp'. na koniec obrazek. pozdruffffki czeba posluchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Luty 2017 Share Napisano 3 Luty 2017 Myślę, że z taką twórczością kupisz sobie nie jedną zupę :P Sami do ciebie będą przychodzić hehe, Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2017 herrou frens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Ekstra kolorki i stylówa! Jedna z moich ulubionych teczek tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 19 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2017 dzienki dzienki :} jeszcze jeden, rysiu wu es pe -> https://www.facebook.com/WielkiSzlakPL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Najbardziej oryginalna teczka tu na forum(oczywiście poza dziadkiem, który jest legendą :D ) Ciągnij dalej temat i nie idź w komercję bo "uschniesz " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi