Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 66,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

mały blast from the past i do tego tylko fragment

artrage, myszka i trwoga, 2015

całość projektu tutaj ->

tumblr_nt27mjuzuh1tsn055o1_1280.jpg

tumblr_nwjdcuOqil1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

Ty zgłaszasz te prace swoje do jakichs galerii, albo na jakies konkursy? Mysle ze jesli dobrze podejdziesz od strony marketingowej, to mozesz w karierze artysty zajsc bardzo daleko

Napisano
  • Autor

jakoś nie

wczoraj coś takiego się wylało

tumblr_o5jhbzH0E11tsn055o1_1280.jpg

Edytowane przez mysz

Napisano

fajnie fajne. zawsze dodajesz jakąś kropkę nad i, czasem nawet jedną prostą linię w odpowiednim miejscu i praca wchodzi w inny wymiar. musisz być mega otwarty by pozwolić tym obrazom przyjść na świat, dzięki że wrzucasz

Napisano

Super! Moje ulubione jak na razie, wcześniej był nim "rozlany człowiek" :) Genialnie wygląda to białe tło pod spodem i czarno białe elementy.

Napisano

Moim zdaniem super pracki i jedyną w swoim rodzaju teczkę, jest to zadziwiające jak świeże masz podejście do digital paintingu, że robisz to całkowicie po swojemu omijając te rynkowe standardy itp. Co z drugiej strony mnie frapuje bo zawsze się zastanawiam jaki cel ma taka twórczość sama w sobie, czy ma istnieć samoistnie, czy w cyklu, czy ma być wystawiana czy jako koncept do czegoś większego jak gra czy film. Takie moje wewnętrzne dywagacje. W każdym razie podziwiam Cię za to jak świeża i inspirująca jest Twoja twórczość, lubię to, że widać też w niej skilla, mam zawsze wrażenie, że mimo niekiedy dużego chaosu zawsze wiesz co chcesz robić i jednocześnie nie boisz się eksperymentowania :)

Napisano

Super wyglądają te agresywne linie przy czarnym człowieku, razem z jego pozą idealnie pasują. Uwielbiam ten moment w którym gapie sie na zdjęcie/rysunek i zastanawiam się co autor chciał mi przedstawić. Za każdym razem kiedy spojrzę do nowa widzę coś innego na danym elemencie:)

Napisano
  • Autor

@revrite bardzo miło :} w moim przypadku twórczość to przede wszystkim przyjemność, zarówno sam proces jak i ewentualny odzew kiedy coś opublikuję. fajnie by było jakby można było sobie też za tę twórczość kupić czasem coś ładnego (ALBO CHOCIAŻ ZUPĘ :D) ale w moim przypadku to słabo z tym akurat ;d w każdym razie kryje się za tym też jakaś niejasna dla mnie potrzeba i wiem, że będę to robił puki będę miał możliwości niezależnie czy zostanę kasjerem w biedrze, korpo szczurem czy kloszardem. trochę tak jakbym był przekaźnikiem jedynie, moim zadaniem jest dostarczyć wiadomość w danej formie wizualnej, nie myślę o celu czy proficie. takie trochę nawiedzone egzaltowane pierdolenie ale tak jest właśnie, czasem robisz coś bo poprostu musisz. gg allin powiedział, że gdyby nie był muzykiem to byłby seryjnym mordercą ;d

@mandaryn87 no ja sam nie wiem do końca co robię. zazwyczaj chcę przedstawić emocje i wprowadzić pewną atmosferę, forma nie jest taka ważna. tzn muszę siedzieć i dłubać dopóki nie poczuję, że jestem zadowolony, ale sam dobór narzędzia nie jest ściśle podyktowany pomysłem, tylko jest zazwyczaj tym na co mam ochotę akurat ;d

wyjątkowo się rozgadałem dziś, ale to dlatego że kończę 3cią kawę i musk jako tako pracuje. w przyszłości spodziewajcie się odzewu typu 'herp' i 'derp'. na koniec obrazek. pozdruffffki

czeba posluchać

tumblr_ok6yjx8bHX1tsn055o1_1280.jpg

Napisano

Myślę, że z taką twórczością kupisz sobie nie jedną zupę :P

Sami do ciebie będą przychodzić hehe, Powodzonka.

Napisano

Najbardziej oryginalna teczka tu na forum(oczywiście poza dziadkiem, który jest legendą :D ) Ciągnij dalej temat i nie idź w komercję bo "uschniesz "