pitekkkk Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam. Taka praca z wewnętrznej potrzeby. Nie będę się rozpisywał, pytajcie jak o coś chcecie. Z mojej strony: - ponad 8 mln poly - render 2h w 4500x3000 - tiling na suficie widzę ale mnie się podoba, daje ciekawy efekt Krytykujcie i oceniajcie. Mam nadzieję że się spodoba HIGH RESOLUTION Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK
!Ewert Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Wyszło super. światło mi sie bardzo podoba. szkoda tylko że fotohraf trzyma aparat w buzi :P masz 5 gwiazdek. jaki masz komputer masz że taki uzyskałeś czas ?
pbdesign Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Detal bardzo dobry, tekstury tez, gdzieniegdzie cienie troche slabe ale ogolnie calosc bardzo dobrze sie prezentuje!
pitekkkk Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 To nie fotograf, tylko bardziej chodziło o człowieka (widok z jego oczu), który wchodzi załamany i bezradny do kościoła i upada na kolana przed Bogiem, dlatego ręce na bokach, nie robi ani zdjęcia, ani się nie modli, po prostu upada przed Bogiem :) Co do czasu to mam tylko normalnego Quada, ale raczej czas udał się przez stosunkowo słabe ustawienia, bo rozdzielczość rekompensuje niedoskonałości przy pomniejszaniu. Ja tak zwykłem robić :)
DraB Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Super wyszło ale żeby "upaść" przed Bogiem nie trzeba isc do kościoła :P :)
Lis Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Bardzo mi siepodoba. Byłoby cudnie gdybyś dorobił jakąs scenkę, postacie. Ten cień to trochę dal mnei za mało.
zgred Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Robi wraznie, chociaz wg mnie ten tilling na suficie troche niefajny.
Levus Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Bardzo ładne:) Bump na podłodze mi się miejscami nie podoba, tak jakby fugi były wypukłe, ale pewnie to już czepialstwo. Żyrandole przyczepione do powietrza:p gratki!
Gość AT7 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 MEeeeega a jak zobaczyłem Cień tego człowieka to już wogóle wypas. Naprawde ten cień mega mnie zrobił, poprawił całą parcke. A cała reszta też fajna, no ale fakt że te żyrandole tak w powietrzu, a tam szczegół :) JEST SPOKO
wroniec Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Bardzo fajny klimat. Na ołtarzu albo na krzyżu można by dodać trochę poświaty i ławki troszkę za ciemne mi się wydają. Gratuluję świetnej pracy.
pitekkkk Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 z żyrandolami nie chciałem domalowywać nic, ale one są w suficie, czemu akurat tego nie widać nie wiem, pewnie wygładziło wszystko GI bo jechałem w niskich "pułapach" tzn Dziękuję za przychylne komentarze :)
kliment woroszyłow Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Bardzo ładne światełko ode mnie 5*.
Pionier Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) moim skromnym zdaniem mogles jeszcze popracowac nad swiatlem/kolorem itd, zatraciles strasznie duzo detali w cieniach, poza tym nie czuje tez tych zyrandoli, wyszly nieco plaskio i malo 'szklane', promienie wpadajacego slonca tez nieco wyblakle, czy nie powinno tam byc calej palety kolorow? moze to kwestia monitora, sam nie wiem nie chce tu zaczynac calej serii postowania nowych wersji Twojej pracy, obrazek nizej prezentuje o co mi chodzi, jesli masz cos przeciwko skasuje linka pozniej anyway, wlozyles w to sporo pracy i co wazniejsze, zakonczyles projekt totez wielkie brawa i ode mnie 4*! tak trzymaj! pozdr, -pionier Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez Pionier
pitekkkk Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 Pionier: technicznie masz racje, aaaale zrób tak sobie z całym obrazkiem i zobacz, że wtedy wygląda bajecznie, a ja chciałem jednak mistycznie, dlatego po ciemku :) detale widać na większej rozdziałce :)
Pionier Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 spodziewalem sie takiej odpowiedzi, zrobilem caly obrazek i fakt wyglada bajecznie, ale to juz kwestia dobrania 'mrocznych' kolorow ;) btw, gdyby nie opis dlaczego umiesciles cien zmeczonego czlowieka to bym nie zgadl o co chodzi :P wrzucaj wersje Hi-res a ja juz z topicu znikam ;) pozdr, -pionier
Korbol Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 kawałek dobrej roboty. git swiatełko. ten cień może bardziej by przemawiał gdyby delikwent miał ręce wzniesione do góry. tak czy owak gratulacje. pozdrawiam
Lagunapl Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 dla mnie 5 ;-) zawsze cos mozna zrobic inaczej. Duze brawa i podziekowania za prace
Neiraa Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 No bomba, chociaż nie jestem katoliczką, robi duze wrażenie. Tylko jedno pytanie: dlaczego tytuł nie jest po polsku? edit: *****
pitekkkk Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 tytuł jest po ang, żebym mógł wszędzie publikować z tym samym, jeśli wyszedłbym poza polskie fora, no i nie będzie problemu z ogonkami(klęcząc) na stronach, w tym na portfolio :)
Homa Napisano 14 Wrzesień 2008 Napisano 14 Wrzesień 2008 Też dołączam się do gratulacji, bo sprytnie to sobie wymyśliłeś i całkiem dobrze wykonałeś. Zasłużone 5*. Pozdr :)
mrkrzysiek Napisano 14 Wrzesień 2008 Napisano 14 Wrzesień 2008 jak najbardziej zasłużone 5 za detal i kolory
wharp Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 dla mnie temat i wykonanie rewelacja; faktycznie widac ogrom roboty, co do przekazu to dla mnei tez nie byl taki oczywisty, ale wydaje mi sie ze i tak nie zle sobie z tym poradziles po drugie pozostawiles w ten sposob pewne niedopowiedzenie i za to tez plus;
adam_m Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 Ponad 8 mln poly - render 2h w 4500x3000? Na jakim to sprzęcie taki świetny wynik? Sklepienie mimo wszystko bym poprawił, bo wygląda jakby jakiś grzyb się na nim pojawił ;) Modeling super, można zobaczyć siatkę?
peter_f Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Przepiękne!!! Przy czymś takim człowiek naprawdę nabiera pokory. Pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Panie Pitek to jest Piękne !!! :D Pierwsze wrażenie to bardzo mi przypominało grę Oblivion. Oczywiście bez tych nowych ławek. ;p 5 stars
plasti Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 wiec tak rendek mnie rozwalil, genialnie!!!!, choc ja osobiscie nigdy przed Nim nie uklekne...................
Rekomendowane odpowiedzi