Napisano 23 Luty 200421 l Witam Ruszam z nowym projektem, jak widac po nazwie tematu bedzie to ladowanie aliantow w Normandii (sektor omaha). Na razie bez zadnych renderow. :) Jakies propozycje, uwagi, porady na przyszlosc :)? \"Pomozecie?,... \" Pozdrawiam Pionier
Napisano 23 Luty 200421 l Pomozemy :D hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa A u waga i rada: pracuj ciezko i duzo, nie opierdzielaj sie i pokazuj co robisz a na pewno cos Ci z checia nie jedna osoba doradzi :D
Napisano 23 Luty 200421 l kilka pytań:)) Oznaczenia jakiej jednostki transportowej zamierzasz wprowadzić:)) Dobra rada: pamietaj, ze na konkretnych plażach ladowały konkretne wojska, czesto chrakterystycznie wyposażone i umundurowane...... Trzymam kciuki:)) mam nadziej, ze wiesz na co sie porywasz:)) Pozdro serdeczne Lookas
Napisano 24 Luty 200421 l A jednak ?? Powodzenia !! Będę tu często wschodził :D No i oczywiście wspierał :) Pozdr
Napisano 24 Luty 200421 l Pionier Ty chyba sie zakochales w tej wojnie :) jak nie czolgi to cos zwiazzanego z wojna ;) hehe...no ale to Twoja pracka i rob rob czekam na efekty :) pozdr
Napisano 24 Luty 200421 l Ja znowu ?? Przecież ostatnia praca Pioniera to Leo 2, produkcji Niemieckiej...:| Więc jakie jest tu nawiazanie do Amerykanów ?? (nie licząc tego, że w początkowej fazie projektowania tego czołgu Niemcy razem z Amerykanami wspólpracowali...lecz nic z tego nie wyszło...dlatego Leo i Abrams mają podobne osiągi ;). Ale to tak już poza tematem...) Pozdr
Napisano 24 Luty 200421 l Widze ze kolejny militarny WIP w twoim wykonaniu ;) Super, czekam na updaty, mam tylko nadzieje ze nie bedziesz sie wzorowal na tym ujeciu, bo wg mnie, nie jest ono za ciekawe. Pozdrawiam [piwo]
Napisano 25 Luty 200421 l To jest chyba jedyby WiP którego początku nawet nie widać a juz tyle komentarzy... :/
Napisano 25 Luty 200421 l Autor \"A u waga i rada: pracuj ciezko i duzo, nie opierdzielaj sie i pokazuj co robisz a na pewno cos Ci z checia nie jedna osoba doradzi \" Bede pracowal na miare czasu i mozliwosci (czas dla mnie wazny nie jest). Ze nie jedna osoba doradzi, na to licze;). Lookas, oczywiscie to nie bedzie robione tak na odp... , poloze duzy nacisk na historie (mam bardzo dokladne plany calego sektoru omaha nie mam zas dokladnych blueprintow lodzi desantowej LCVP i to juz powazny problem na samym poczatku). \"Jakiej foty;) ?\" zapytal zdziwiony Pionier. Updaty? nie wiem kiedy beda. Za wsparcie dzieki!, przyda sie. Pozdrawiam Pionier
Napisano 27 Luty 200421 l zrobiłem mały wywiad i.......zdaje się że to co jest na fotce to nie LCVP ( Landing Craft, Vehicle Personnel) ale LCM (Landing Craft, Mechanised). Jeśli powierdzi się moja wersja, pradopodobnie bede miał troche materiałow na ten temat:)) POZDR Lookas
Napisano 27 Luty 200421 l Wydaje mi sie ze ze zrobieniem trzeciego zolnierza od prawej strony w czwartym rzedzie bedziesz mial klopoty:D Pozostaje nam tylko czekac na rendery. Powodzenia
Napisano 28 Luty 200421 l Zapowiada sie szczeogolowo. Pamietaj ze Normandia to nie byle jaki temat. Poruszalo go wiele filmow i gier z ktorymi chociaz powierzchownie radze sie zapozac aby w pelni oddac klimat tego miejsca. Mam skryta nadzieje ze bedzie w oddali widac slynna fortece.
Napisano 28 Luty 200421 l No, kurcze świetnie się zapowiada !! Narazie wszystko ładnie wymodelowane... Czekam na dalesze updaty :) Pozdr
Napisano 28 Luty 200421 l ehh Pionier zapowiada sie kolejna super pracka :D jesli chodzi o modelik to narazie wszystko jest w najlepszym porzadku. Ukonczenie tego projektu to bedzie nie lada wyzwanie. Powodzenia !!
Napisano 28 Luty 200421 l poczatki niezle... Mam nadzieje ze pracka bedzie wypasna... :D POZDROOFKA!! KULEXY!!
Napisano 28 Luty 200421 l Pionier w ramach inspiracji zagraj se w Medal Of Honor, albo Battlefield... Tam jest bardzo dużo takich łudek :P
Napisano 28 Luty 200421 l Autor DAM RADE !! ;) Dr. eA, pamietam o tym. To walsnie te filmy i gry sa glowna inspiracja tej pracy. Falcrum i Archangel, na Was zawwsze mozna liczyc koledzy wojacy :). Tymczasem apdejcik i koniec na dzis
Napisano 28 Luty 200421 l Narezie wszystko jest zaje...fajne. Ale czy wpadłeś na pomysł że jeśli dalej wszystko będzie aż tak szczegółowe to nie starczy ci mocy obliczeniowej?
Napisano 29 Luty 200421 l Jeśli nie rzucasz słów na wiatr (a miejmy nadzieję że tak nie jest) to twojej pracy nie zpomni się długo... Niech moc będzie z tobą!
Napisano 29 Luty 200421 l Autor tez mam taka nadzieje :D (Lucas, wkopalem sie w wieksze g... niz Ty :D).
Napisano 29 Luty 200421 l Łódka wypasik a co do gó..nów to chyba jeszcze nikt na tym forum się tak nie wkopał :P
Napisano 29 Luty 200421 l od tego ostatniego rendera dostanę choroby morskiej ;) dobrze ci idzie :) a teraz będe strzelał co do ilości face\'ów tej łajby... 5000 ?? pozdrawiam [piwo]
Napisano 1 Marzec 200421 l fajne:P ja bym dal 9.000-10.000 faceow... I teraz sie zrobi teleturniej :D a raczej interturniej :P
Napisano 2 Marzec 200421 l Jeśli chodzi o pojazdy to jestem pewien ze sobie poradzisz bez problemu (jak to sie mowi, z palcem w d#^$& :D). Ale ciekawi mnie jak będziesz robił wodę. A dokładniej \"bałwany\" i fale wdzierające sie na brzeg:)Masz już jakąś koncepcje czy jeszcze o tym nie myślałeś?
Napisano 2 Marzec 200421 l Autor DarkStar, no cos Ty, szkola mam (ferie sie skonczyly) wiec nie daje updatow co nie znaczy ze nic nie robie. Kozioo, wszystko w swoim czasie. Wracajac do ilosc facow to ich liczba ulegnie zmniejszeniu bo wywale te scianki ktorych nie widac. Pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200421 l Jest wporzo scenka... juz mi sie podoba a jak ją skończysz to ... będzie bedzie dopiero wypas
Napisano 4 Marzec 200421 l Autor Wiecie szkola szkola ale znalazlem czas i update :D Pozdrawiam i dziekuje za odp.
Napisano 5 Marzec 200421 l No stary, teraz to tylko texturki jakiś kilku żołnieżyków dajesz troszeczkę fal i wybuchów, jakieś bunkry w tle, trochę zasieków i masz gotową plarzę Omaha. :) Pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200421 l heh, takie mam pytanko... czy w barkach tego typu, jako ster funkcjonowalo pokretlo od zaworow?? :D ciekawy pomysl :D