Pionier Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Witam Ruszam z nowym projektem, jak widac po nazwie tematu bedzie to ladowanie aliantow w Normandii (sektor omaha). Na razie bez zadnych renderow. :) Jakies propozycje, uwagi, porady na przyszlosc :)? \"Pomozecie?,... \" Pozdrawiam Pionier
Leru Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Pomozemy :D hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa A u waga i rada: pracuj ciezko i duzo, nie opierdzielaj sie i pokazuj co robisz a na pewno cos Ci z checia nie jedna osoba doradzi :D
Lookas Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 kilka pytań:)) Oznaczenia jakiej jednostki transportowej zamierzasz wprowadzić:)) Dobra rada: pamietaj, ze na konkretnych plażach ladowały konkretne wojska, czesto chrakterystycznie wyposażone i umundurowane...... Trzymam kciuki:)) mam nadziej, ze wiesz na co sie porywasz:)) Pozdro serdeczne Lookas
dr Ug Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 \"Ale nie kopiujesz foty?\" - zapytal zaniepokojony DruG.
kozioo Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 \"Niech moc będzie z Tobą. Przyda Ci sie\" - powiedział kozioo:]
SansSerif Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 a mi sie podoba jak jest tylko ta kompresja gif :D
Falcrum Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 A jednak ?? Powodzenia !! Będę tu często wschodził :D No i oczywiście wspierał :) Pozdr
kulexy Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 zycze powodzenia... i zdrowka :D Pozdroo!! KulexY!!
Pablo Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Pionier Ty chyba sie zakochales w tej wojnie :) jak nie czolgi to cos zwiazzanego z wojna ;) hehe...no ale to Twoja pracka i rob rob czekam na efekty :) pozdr
Falcrum Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Ja znowu ?? Przecież ostatnia praca Pioniera to Leo 2, produkcji Niemieckiej...:| Więc jakie jest tu nawiazanie do Amerykanów ?? (nie licząc tego, że w początkowej fazie projektowania tego czołgu Niemcy razem z Amerykanami wspólpracowali...lecz nic z tego nie wyszło...dlatego Leo i Abrams mają podobne osiągi ;). Ale to tak już poza tematem...) Pozdr
Krzysiek Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Widze ze kolejny militarny WIP w twoim wykonaniu ;) Super, czekam na updaty, mam tylko nadzieje ze nie bedziesz sie wzorowal na tym ujeciu, bo wg mnie, nie jest ono za ciekawe. Pozdrawiam [piwo]
Ebor Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 To jest chyba jedyby WiP którego początku nawet nie widać a juz tyle komentarzy... :/
Pionier Napisano 25 Luty 2004 Autor Napisano 25 Luty 2004 \"A u waga i rada: pracuj ciezko i duzo, nie opierdzielaj sie i pokazuj co robisz a na pewno cos Ci z checia nie jedna osoba doradzi \" Bede pracowal na miare czasu i mozliwosci (czas dla mnie wazny nie jest). Ze nie jedna osoba doradzi, na to licze;). Lookas, oczywiscie to nie bedzie robione tak na odp... , poloze duzy nacisk na historie (mam bardzo dokladne plany calego sektoru omaha nie mam zas dokladnych blueprintow lodzi desantowej LCVP i to juz powazny problem na samym poczatku). \"Jakiej foty;) ?\" zapytal zdziwiony Pionier. Updaty? nie wiem kiedy beda. Za wsparcie dzieki!, przyda sie. Pozdrawiam Pionier
Lookas Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 zrobiłem mały wywiad i.......zdaje się że to co jest na fotce to nie LCVP ( Landing Craft, Vehicle Personnel) ale LCM (Landing Craft, Mechanised). Jeśli powierdzi się moja wersja, pradopodobnie bede miał troche materiałow na ten temat:)) POZDR Lookas
Paladin Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Wydaje mi sie ze ze zrobieniem trzeciego zolnierza od prawej strony w czwartym rzedzie bedziesz mial klopoty:D Pozostaje nam tylko czekac na rendery. Powodzenia
Dr. eA Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Zapowiada sie szczeogolowo. Pamietaj ze Normandia to nie byle jaki temat. Poruszalo go wiele filmow i gier z ktorymi chociaz powierzchownie radze sie zapozac aby w pelni oddac klimat tego miejsca. Mam skryta nadzieje ze bedzie w oddali widac slynna fortece.
zombo master Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 możan wiedziec jaką techniką to modelowałes??
Falcrum Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 No, kurcze świetnie się zapowiada !! Narazie wszystko ładnie wymodelowane... Czekam na dalesze updaty :) Pozdr
Archangel Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 ehh Pionier zapowiada sie kolejna super pracka :D jesli chodzi o modelik to narazie wszystko jest w najlepszym porzadku. Ukonczenie tego projektu to bedzie nie lada wyzwanie. Powodzenia !!
kulexy Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 poczatki niezle... Mam nadzieje ze pracka bedzie wypasna... :D POZDROOFKA!! KULEXY!!
MF Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Pionier w ramach inspiracji zagraj se w Medal Of Honor, albo Battlefield... Tam jest bardzo dużo takich łudek :P
Pionier Napisano 28 Luty 2004 Autor Napisano 28 Luty 2004 DAM RADE !! ;) Dr. eA, pamietam o tym. To walsnie te filmy i gry sa glowna inspiracja tej pracy. Falcrum i Archangel, na Was zawwsze mozna liczyc koledzy wojacy :). Tymczasem apdejcik i koniec na dzis
DarkStar Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 Narezie wszystko jest zaje...fajne. Ale czy wpadłeś na pomysł że jeśli dalej wszystko będzie aż tak szczegółowe to nie starczy ci mocy obliczeniowej?
DarkStar Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Jeśli nie rzucasz słów na wiatr (a miejmy nadzieję że tak nie jest) to twojej pracy nie zpomni się długo... Niech moc będzie z tobą!
Pionier Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 tez mam taka nadzieje :D (Lucas, wkopalem sie w wieksze g... niz Ty :D).
Master Kiełbaster Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Łódka wypasik a co do gó..nów to chyba jeszcze nikt na tym forum się tak nie wkopał :P
DarkStar Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Ale miejmy nadzieję że jakoś da rade się z tego gó...na wydostać :)
Loozack Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 od tego ostatniego rendera dostanę choroby morskiej ;) dobrze ci idzie :) a teraz będe strzelał co do ilości face\'ów tej łajby... 5000 ?? pozdrawiam [piwo]
kulexy Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 fajne:P ja bym dal 9.000-10.000 faceow... I teraz sie zrobi teleturniej :D a raczej interturniej :P
DarkStar Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Przyłączam się do typowania. Daję od 6000-8000.
Pionier Napisano 1 Marzec 2004 Autor Napisano 1 Marzec 2004 11.000..., szczerze to mi to zwisa ile fac-ow ;P
kozioo Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Jeśli chodzi o pojazdy to jestem pewien ze sobie poradzisz bez problemu (jak to sie mowi, z palcem w d#^$& :D). Ale ciekawi mnie jak będziesz robił wodę. A dokładniej \"bałwany\" i fale wdzierające sie na brzeg:)Masz już jakąś koncepcje czy jeszcze o tym nie myślałeś?
DarkStar Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Cicho tak ostatnio. Pionier czyżbyś się poddał??
Pionier Napisano 2 Marzec 2004 Autor Napisano 2 Marzec 2004 DarkStar, no cos Ty, szkola mam (ferie sie skonczyly) wiec nie daje updatow co nie znaczy ze nic nie robie. Kozioo, wszystko w swoim czasie. Wracajac do ilosc facow to ich liczba ulegnie zmniejszeniu bo wywale te scianki ktorych nie widac. Pozdrawiam
ARCTIC Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 Jest wporzo scenka... juz mi sie podoba a jak ją skończysz to ... będzie bedzie dopiero wypas
Pionier Napisano 4 Marzec 2004 Autor Napisano 4 Marzec 2004 Wiecie szkola szkola ale znalazlem czas i update :D Pozdrawiam i dziekuje za odp.
DarkStar Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 No stary, teraz to tylko texturki jakiś kilku żołnieżyków dajesz troszeczkę fal i wybuchów, jakieś bunkry w tle, trochę zasieków i masz gotową plarzę Omaha. :) Pozdrawiam
kulexy Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 heh, takie mam pytanko... czy w barkach tego typu, jako ster funkcjonowalo pokretlo od zaworow?? :D ciekawy pomysl :D
Pionier Napisano 5 Marzec 2004 Autor Napisano 5 Marzec 2004 DarkStar, az \"tylko\" :), Kulexy mozna tak powiedziec.
Rekomendowane odpowiedzi