Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam

oto scena ktora dlubie w wolnych chwilach z wewnetrznej potrzeby zrobienia czegos dla siebie jak narazie idzie bardzo wolno bo nie mam zbytnio czasu,postanowilem dac do wipa w nadziei ze to pomoze mi sie zmobilizowac i szybciej ja ukonczyc,,narazie tyle :

forumzy6.jpg

Edytowane przez Eden-3d
  • Confused 1
  • Odpowiedzi 289
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

good work; na koniec poproszę o siatkę detalu, bo na tej zbyt dużo nie widać :( Ile juz masz poly? Jakie masz plany na scenę (tylko świątynia czy coś jeszcze)?

Napisano

witam, dziekuje za budujace komentarze

adam- w tej chwili nieco ponad 600,000 poly wiec nie jest zle,a co do sceny mam w planach zrobic kilka ujec z roznych widokow i wersje zimowa i letnia , moze potem cos jeszcze wymysle..pozdro!

Napisano

I ja jeszcze dodatkowo widze jakies zblizenie na detal, zebysmy mogli sie przyjrzec;p

Dlugo to dlubiesz?

Ja sie na takich architekturach nie znam, ale ladnie to wyglada i oddaje klimat

Napisano

siema, czy dlugo ciezko powiedziec zaczelem jakies 3 miechy temu,ale zasiadam do tego bardzo zadko z braku czasu teraz jeszcze dochodza klopoty ze zdrowiem wiec pewnie na tydzien zawiesze prace nad nia,a co do technik postaram sie cos napisac jak znajde chwile czasu,dzieki za zainteresowanie do uslyszenia ,pozdr

Napisano

Od strony modelingu bez zastrzeżeń. Mam tylko nadzieję, że oświetlisz i wyrenderujesz to o wiele ciekawiej niż na przedstawionej referencji. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam

Napisano

tweety-dzieki,jesli chodzi o render to narazie skupiam sie tylko na modelu,jest jeszcze sporo pracy,jeszcze masa detalu dojdzie na texturach,potem bede sie bawil z rosllinnoscia ,a na koncu skupie sie na oswietleniu i renderze

wizz-dzieki

stachu-kopula to full 3d

Napisano

Nooo, i ja czekam z niecierpliwością na 'tutek' nt. modelowania takich ażurowych elementów;)) Super to wygląda, kawał dobrego modelu;)

Pozdr

Napisano

dzieki wielkie ,jak bede mial chwile to walne render,ale czesc nowego detalu jest juz na texturze inaczej juz nie da rady ,komp juz muli a jeszcze rosliny musza byc a to jest masa poly

Napisano

Witam wszystkich,znalazlem w necie lepsze refki dokladniejsze i musialem zrobic remont w dolnej czesci , jeszcze sporo detalu zostalo do dorobienia , i postanowilem ze jednak wszystko wymodeluje,narazie nie mam sil wiecej pisac.pozdro.

13pg0.jpg

14zc0.jpg

Napisano

dziekuje za mile slowa,ms nie dam bo bym kompa rozpiepszyl, musze uwazac z poly oczywiscie potem dodam kilka segmentow zeby zaokraglic te miejsca kanciasce najbardziej widoczne,moze dzis cos jeszcze podrzuce..pozdro