Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 (edytowane) witam oto scena ktora dlubie w wolnych chwilach z wewnetrznej potrzeby zrobienia czegos dla siebie jak narazie idzie bardzo wolno bo nie mam zbytnio czasu,postanowilem dac do wipa w nadziei ze to pomoze mi sie zmobilizowac i szybciej ja ukonczyc,,narazie tyle : Edytowane 29 Wrzesień 2010 przez Eden-3d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Ładnie ,czysciutko i ekstra detal ! juz mysle jak bedzie to wyglądało z texturami ... WOW ... Czekam z niecierpliwoscia na update ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Zapowiada się ciekawie :) Podaj referkę tej świątyni dla porównania. Będę tu zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 dzieki za pierwsze komentarze a oto refka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Jak zamierzasz zrobic ten ażurowy hełm? Chętnie zobaczyłbym siatki detalu (ościeże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 wymodeluje, jutro dam update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 troche dłubania będzie, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 trzeba przyznac bardzo dobry detal. Jak narazie wychodzi bardzo ladnie oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Efekciarsko, niezly detal i jasno troche. A nazwe to sie czyta, jak sie pisze?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 dzieki za komenty,pisze sie bahai albo baha'i ja akurat w tytule blad zrobilem z nieuwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 bardzo fajnie, zieleń[otoczenie] tez będziesz odwzorowywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 junior-tak i mysle ze dodam tez troche od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Witam,male update , zaczelem robic kopule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Wg. mnie "Miazga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Uhhh mnie normalnie niszczy głowe ta swiątynia... nie ma sie absolutnie do czego przyczepic :) powodzenia i wytrwalosci zycze w trzaskaniu tej kopuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 hoho nie oszczędzasz chyba swojego kompa ;) Bardzo ładnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 good work; na koniec poproszę o siatkę detalu, bo na tej zbyt dużo nie widać :( Ile juz masz poly? Jakie masz plany na scenę (tylko świątynia czy coś jeszcze)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 witam, dziekuje za budujace komentarze adam- w tej chwili nieco ponad 600,000 poly wiec nie jest zle,a co do sceny mam w planach zrobic kilka ujec z roznych widokow i wersje zimowa i letnia , moze potem cos jeszcze wymysle..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Coś pięknego wziąłeś sobie za temat! Kibicuję gorąco, choć religia bahai jest mocno... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 I ja jeszcze dodatkowo widze jakies zblizenie na detal, zebysmy mogli sie przyjrzec;p Dlugo to dlubiesz? Ja sie na takich architekturach nie znam, ale ladnie to wyglada i oddaje klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Jakich technik modelowania używasz i ile czasu nad tym siedzisz tak statystycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 siema, czy dlugo ciezko powiedziec zaczelem jakies 3 miechy temu,ale zasiadam do tego bardzo zadko z braku czasu teraz jeszcze dochodza klopoty ze zdrowiem wiec pewnie na tydzien zawiesze prace nad nia,a co do technik postaram sie cos napisac jak znajde chwile czasu,dzieki za zainteresowanie do uslyszenia ,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Oryginal znajduje sie niedaleko Chicago w miejscowosci South Evanston http://www.panoramio.com/photo/12645134 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 heh nawet nie wiedzialem,myslalem ze to gdzies w indiach czy w turcji,,podro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 witam po przerwie ,,maly up: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Od strony modelingu bez zastrzeżeń. Mam tylko nadzieję, że oświetlisz i wyrenderujesz to o wiele ciekawiej niż na przedstawionej referencji. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Dla mnie bomba, model świetny, niebo ładne :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 jak te wzorki zrobiłes na dachu? jakimis kombinacjami opacity + disp czy full 3d?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 tweety-dzieki,jesli chodzi o render to narazie skupiam sie tylko na modelu,jest jeszcze sporo pracy,jeszcze masa detalu dojdzie na texturach,potem bede sie bawil z rosllinnoscia ,a na koncu skupie sie na oswietleniu i renderze wizz-dzieki stachu-kopula to full 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Nooo, i ja czekam z niecierpliwością na 'tutek' nt. modelowania takich ażurowych elementów;)) Super to wygląda, kawał dobrego modelu;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 bardzo fajnie ! gruby detal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 (edytowane) witam po przerwie , update dolnej czesci : http://img209.imageshack.us/img209/9427/bahaijl2.jpg Edytowane 13 Grudzień 2008 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 mozna siateczke podac bo wyglada, naprawde super, ten detal zabija :) ! Gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 dzieki wielkie ,jak bede mial chwile to walne render,ale czesc nowego detalu jest juz na texturze inaczej juz nie da rady ,komp juz muli a jeszcze rosliny musza byc a to jest masa poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 WOW! Też poproszę o siatkę i kilka zbliżeń na detal. Ile to juz ma poly i ile planujesz na finał bez drzew? Spline'ami modelujesz ten detal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 coś pięknego, piękny detal, powodzenia z pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Witam wszystkich,znalazlem w necie lepsze refki dokladniejsze i musialem zrobic remont w dolnej czesci , jeszcze sporo detalu zostalo do dorobienia , i postanowilem ze jednak wszystko wymodeluje,narazie nie mam sil wiecej pisac.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 O kur... czaczek! Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 wow po tej siateczce wymiekam :)) Chetnie zobacze wiecej dawaj, dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 czy ja wiem czy taka masakra, wszystko praktycznie powtarzalne :) dodatkowo mogles ms dac na niektore obiekty bo widac krawedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 hehe reflecta nie sluchaj :) on tylko samochody robi nie zna sie ;) Masz cierpliwosc ,naprawde czuje ze calosc zmiazdzy glowe pozadnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 dziekuje za mile slowa,ms nie dam bo bym kompa rozpiepszyl, musze uwazac z poly oczywiscie potem dodam kilka segmentow zeby zaokraglic te miejsca kanciasce najbardziej widoczne,moze dzis cos jeszcze podrzuce..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 masz chłopie cierpliwość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 Witam daje update,troche sie zapedzilem z tym detalem i mam problemy ,nie wiem czy uda mi sie skonczyc ta swiatynie :(,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 no... czego jak czego ale faktycznie cierpliwości to ci chłopie nie brakuje! dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 bardzo fajnie jedziesz i nie poddawac sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Podziwiam Cię za wydzierganie tych wszystkich wzorków. Robi wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Tylko nie mow ze tego nie skonczysz ?! :) Dasz rade ! :) Grubo grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 Witam dziekuje za komentarze chlopaki,skoncze ja ale czuje ze pod koniec bede musial niezle kombinowac heh,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Jak dla mnie to warto bedzie sie pomeczyc , bo zapowiada sie praca na fronta :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi