Bedyk Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 używasz modeli 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 kubizm nie kubizm ale weście sobie square shape w ps i podziargajcie cos ..mnie to relaxxxuje ..nie myślisz o brush.ach pierdołach,, tylko ty i kwadraty heeh co do blura to spoko wodza wiemm co to edycja maski :p ale to malowałem szybko i efekt bLura tak sie nawinoł dla testu wsumie bez specijalnego powodu estetycznego.. poprostu ... bedyk ------- nie ..ale ostatnio ostro studiuje perspektywe według Dobskiego.. 3d nie jest mi obce ogoolnie ale nie jest mi niezbedne do speedoow etc. weddług mnie to często strata czasu ,ukladac sobie *bazowe dla np. ilustracij w programach 3d, cos sie przez to traci, co ma własnie klasyczne 2d ... tak mysle... chyba ze chodzi o takie wykorzystanie 3d jak zapodał Josh Nizzi w GnomonWorkshop Robot Design albo Kemp Remillard w Massive Black /Vehicle Concepting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 lewitujący krzak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 UFO w kamuflarzu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 dwa pierwsze masziny z ostatniego posta - miodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 naprawde ładnie to wygląda. fajnie że włączyłeś też postaci ludzkie w ten obrazek. troche momentami za wrzosowe te szarości, ale to już kwestia gustu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 dzieki ..ale czuje ze sie krece w koołko musze zmienic soft albo podejscie moze wruce do linearnych szkicoow bardziej ..ostatnio katuje darmowe tutki feng zhu ..mega produkcja ..ładuje zdjeciami i klimacik w kresce ma miodzio a tutki mega polecam ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Panie, podziwiam Cię za płodność. Jak napieprzałeś, tak dalej napieprzasz. Będą z Ciebie ludzie. Mały tip: postaraj się czasem wychodzić ze swojej strefy komfortu - mówię o palecie barw. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Luty 2011 Autor Share Napisano 15 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 bom bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 wampirki fajne, ale troche za szkicowo, momentami nie wiadomo jak te ciuchy wyglądają. przedramiona są w złym skrócie perspektywicznym przez co ręka wydaje się za krótka lub złamana. nie podoba mi sie też ta laska z dziwnym zakończeniem kojarzącym sie z niewiadomo czym :P ale ogólnie fajny klimat mają te wampiry co do robota, wszystko cacy, tylko poza taneczna. czemu tak sobie nóżkę zgiął :P zawstydził sie? ale narysowane nieźle :D ah ten techniczny design :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 bo to jest dancing robot :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Edytowane 25 Luty 2011 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 lubie tu zagladac. zawsze jest na co popatrzec. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 zainspirowany Benglem troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 fuuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 uzywales 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 niee, tylko patche rozrysowałem sobie dokładniej zreszta wystarczzy wyznaczyc linie horyzontu a reszta sama sie uklada..ale caly czas sie zastanawiam jak bym moogl zgrac mooj *work pipe line ze sketchup em moze by bylo szybciej ale niewiem czy jednak nie wplynie to zabardzo na obraz takie stricte "idealne 3d" wsumie nie zalezy mi na takiej "przestrzennosci "..zreszta pare razy probowalem ale jakos drentwo mi to idzie ciezko sie exportuje z sketchupa.. szczegoonie jak zaczynam od szkicu , potem wrzucam do sketchupa i mapuje kamere dodaje bryły i chce wrucic do ps'a i co wtedy ;lipoa bo praktycznie oprócz tych bryłek nie mam nic ..a tak to mam kupe patch/lini i zzawsze jest jakas baza do mieszania... edit zreszta zamotałem kolor chyba jeszcze raz na rzuce a chciałem ze był bardziej płaski kolor/płaszczyznowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Marzec 2011 Autor Share Napisano 3 Marzec 2011 kkuu ktos wie jak ogarnac te profile kolorów.. na jakim systemie pracujecie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) srgb color prof. adobe 1998 Edytowane 6 Marzec 2011 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 ciekawie wygląda ostatnie, można by fajną stylistykę z tego wypracować... nieźle produkujesz aż żal dupe ściska zę samemu się nie ma takiego zaparcia... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) dzienx. no można by.. srbg suxx Edytowane 6 Marzec 2011 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 6 Marzec 2011 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 intryguje mnie ten grain :cool: ,,minimalny nakład pracy a wiele mozna pod tym ukryć/pokazać podobnie jest z techniką selekcij i soft brusha szybsze to niz jakie kolwiek bazgranie... oczywiscie w pewnych granicach efektu koncowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Czy ja wiem z tym grainem, dla mnie te dwie grainowe prace wyjatkowo płaskie jak na ciebie. Moze zbyt rownomiernie, po calosci dales te kropy. Zjawiskowo ten motorek "wyrenderowales". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Marzec 2011 Autor Share Napisano 9 Marzec 2011 [; płaskie czy nie mi sie dzi.. chyba zaczne po zdjeciach malowac jak kuciara , w sumie feng zhu tez takie akcije czyni, moze to wygoniejsz niz szukac kolorów w głowie ..:confused: bo czuje ze z kolorem krece sie w koołko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Marzec 2011 Autor Share Napisano 9 Marzec 2011 woelbiam ten grain coraz bardziej jest taki "analogowy " heeh czizaass digital jest porobany .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 [; płaskie czy nie mi sie dzi.. chyba zaczne po zdjeciach malowac jak kuciara , w sumie feng zhu tez takie akcije czyni, moze to wygoniejsz niz szukac kolorów w głowie ..:confused: bo czuje ze z kolorem krece sie w koołko myślę, że to dobry pomysł szczególnie, że napracowałeś się tyle i masz świadomość tego co robisz a nie zaczynasz jak sporo ludzi od dupy strony, że tak brzydko powiem, też uważam, że zdjęcia są szczególnie przydatne przy szukaniu kolorów klimatu, a i tak trzba dużo wiedzieć i umieć żeby z tego coś wyszło, czyń dalej dobrą robotę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 kolor mnie i tak specjalnie nie rusza ..primo zawsze było value znacie ten motyf jak rysujesz linie w fotoszopie i napiepszasz szift to jest SICK HEEH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Dla mnie to, mega klimat! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 te ostatnie odlot, szczegolnie 437. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 to kul... chyba szkic do wiekszego konceptu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 praca z postu 434 jest supeer ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) okej thx :p Edytowane 14 Marzec 2011 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 #441 - fajnie przestrzeń oddana chodź nie jestem pewien perspektywy. #443 - ten lineart z gnatami to z głowy konstruowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 tak, z głowy everything grain s back ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 oo fajny grubasek-będzie kontynuacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 no pain, ....... is my gain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 fajne te dwa ostatnie, widać że krecha Ci sie bardzo wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Ostatnie dwa bardzo bardzo, czysta i precyzyjna kreska, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 dzienx:p , zmiana stylistyki.. antymonoton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi