Napisano 17 Styczeń 20178 l Trochę wygląda jakby dach domku był przed krzakiem. Myślę, że lepiej by było jakby jedna gałąź przecinała widocznie dach, żeby było widać co jest za czym. Tak się chciałem przyczepić :D Fajna praca :)
Napisano 19 Kwiecień 20177 l Autor Siemano. Kilka rzeczy ode mnie. Tutorial który zrobiłem dla 2DArtist Magazine. A to animacja do której robiłem ilustracje. i kilka ilustracji z tego projektu : Client / Piraeus Bank Cyprus Agency / Phenomena Produced & Directed by Caustik Creative Direction / A. Alameddine Art Direction / A. Alameddine Production Management/ D. Adhami Storyboard / M. Dani Illustration / M. Sidorowicz Animation / R. Drehmer Additional Animation / A. Alameddine Audio / Teddy Nasr Music i taki gif na koniec:
Napisano 17 Lipiec 20177 l W swoim stylu jak widać ładny poziom - z ciekawości czy planujesz wyjść poza ten styl? Pzdr.
Napisano 21 Lipiec 20177 l Chciałam dać plusów i serduszków, ale nie działają, to powiem, że uwielbiam rytm i kompozycję tego domu przy drodze! Świetna, bardzo malarska faktura.
Napisano 25 Wrzesień 20177 l Przekozackie rzeczy pokazujesz :) Strasznie lubię taki lekko kreskówkowy styl. Prace pełne przekonującego światła, mimo uproszczonej formy.
Napisano 4 Grudzień 20177 l Autor Ciekawie zadane pytanie,chodzi mi o "już"... odpowiadając na Twoje pytanie - wszystko z refek. Nie wliczając F1 i Lancia Stratos używałem jako refek zdjęć zrobionych przez siebie. I chyba nie zamierzam tego zmieniać. Idąc spacerkiem z wózkiem przez Chomiczówke zauważyłem fajnie wyglądającą śmieciarke pod klatką i stado białych mew czekających az coś wypadnie, wydalo mi sie to fajne do tego doszły kolory - ten pomarańcz i zielony - ogólnie spoko, zrobiłem fote , wrociłem do domu i zanim synek sie obudził miałem połowe tego rysunku. Nie przerysowałem foty 1:1 tylko uchwyciłem w rysunku to co widziałem, a fota pomogła podpatrzyć rzeczy których nie zapamiętałem. Po swojemu zrobiłem kompozycje itp. Taka analiza i przetworzenie na własne potrzeby. Wydaje mi sie ze wszyscy tak działają, ja zamierzam.
Napisano 4 Grudzień 20177 l To nie ze zlosliwie czy coś, chodzi mi poprostu czy jestes juz na tyle swiadom że jesteś w stanie sobie takie enviro walnąć z głowy bez refek bo chyba taki masz cel z tymi envirosami?
Napisano 29 Marzec 20186 l superowa ta Warszawa, widziałem na artsation i nie mogłem oczu oderwać. bounce światła, pomysły na różne okna no i Twoja pojechana perspektywa. w tym z motorem na ścianie brakuje mgły z różowego światła imo
Napisano 30 Marzec 20186 l Też już komentowałem an artstation, ale ten domek przy Reymonta jest tak bezbłędny, że tu też się dorzucę:) Podziwiam Twój luz jeśli chodzi design, perspektywę i dobór kolorów. Ja to bym pewnie nawet te wiszące majtki próbował wykreślić :D
Napisano 13 Czerwiec 20186 l Na wieeelki plus! Rozkręcasz się to mało powiedziane! ;) fajnie że rice spytał Cie o environmenty. Bardzo fajnie wychodzi Ci uchwycenie "esencji kolorystycznej" którą później kształtujesz po swojemu :). Nie mogę doczekać się więcej! i gify też fajnie się ogląda, zarówno stepsy jak i te animacje które robisz, więc na prawdę mega fajnie że tym się dzielisz! Btw przeczytalem "Idąc spacerkiem z wózkiem" nie wiem jak dawno masz pociechę, ale gratulacje!!! Ostatnio sam jestem w podobnej sytuacji = brak czasu połączony z wielką ilością szczęścia... :D...
Napisano 30 Lipiec 20186 l Autor A dziekuje Wam bardzo! tak mam 2 pociechy (synów) no jest zabawnie :D wrzucę jeszcze kilka obrazków-gif-wideo [video=youtube;BPKYO4y-5LE] pozdro Edytowane 31 Lipiec 20186 l przez Sidre
Napisano 12 Marzec 20241 r 1 minutę temu, Sidre napisał(a): Wow Ale oldskoool!. Fajnie ze ma3d działa. O witaj Sidre! Na szczęście Max3d jeszcze funkcjonuje, to chyba ostatnie takie forum.