SebastianSz Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Trochę wygląda jakby dach domku był przed krzakiem. Myślę, że lepiej by było jakby jedna gałąź przecinała widocznie dach, żeby było widać co jest za czym. Tak się chciałem przyczepić :D Fajna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2017 SebastianSz - masz racje. i dzisiejszy spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Siemano. Kilka rzeczy ode mnie. Tutorial który zrobiłem dla 2DArtist Magazine. A to animacja do której robiłem ilustracje. i kilka ilustracji z tego projektu : Client / Piraeus Bank Cyprus Agency / Phenomena Produced & Directed by Caustik Creative Direction / A. Alameddine Art Direction / A. Alameddine Production Management/ D. Adhami Storyboard / M. Dani Illustration / M. Sidorowicz Animation / R. Drehmer Additional Animation / A. Alameddine Audio / Teddy Nasr Music i taki gif na koniec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 W swoim stylu jak widać ładny poziom - z ciekawości czy planujesz wyjść poza ten styl? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 21 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2017 Dzieki. Nie planuję, planuję go rozwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Chciałam dać plusów i serduszków, ale nie działają, to powiem, że uwielbiam rytm i kompozycję tego domu przy drodze! Świetna, bardzo malarska faktura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 25 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzieki @jameli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 25 Wrzesień 2017 Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Przekozackie rzeczy pokazujesz :) Strasznie lubię taki lekko kreskówkowy styl. Prace pełne przekonującego światła, mimo uproszczonej formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Wrzesień 2017 Share Napisano 26 Wrzesień 2017 lol super, siedze i sie gapie w obrazki czy cos sie zaanimuje w nich ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 12 Październik 2017 Autor Share Napisano 12 Październik 2017 Dzieki Takie jeszcze ostatnio szkicnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 3 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 4 Grudzień 2017 Share Napisano 4 Grudzień 2017 coś już robisz z imadzinejszyn czy wszystko z refek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 4 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2017 Ciekawie zadane pytanie,chodzi mi o "już"... odpowiadając na Twoje pytanie - wszystko z refek. Nie wliczając F1 i Lancia Stratos używałem jako refek zdjęć zrobionych przez siebie. I chyba nie zamierzam tego zmieniać. Idąc spacerkiem z wózkiem przez Chomiczówke zauważyłem fajnie wyglądającą śmieciarke pod klatką i stado białych mew czekających az coś wypadnie, wydalo mi sie to fajne do tego doszły kolory - ten pomarańcz i zielony - ogólnie spoko, zrobiłem fote , wrociłem do domu i zanim synek sie obudził miałem połowe tego rysunku. Nie przerysowałem foty 1:1 tylko uchwyciłem w rysunku to co widziałem, a fota pomogła podpatrzyć rzeczy których nie zapamiętałem. Po swojemu zrobiłem kompozycje itp. Taka analiza i przetworzenie na własne potrzeby. Wydaje mi sie ze wszyscy tak działają, ja zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 4 Grudzień 2017 Share Napisano 4 Grudzień 2017 To nie ze zlosliwie czy coś, chodzi mi poprostu czy jestes juz na tyle swiadom że jesteś w stanie sobie takie enviro walnąć z głowy bez refek bo chyba taki masz cel z tymi envirosami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 29 Marzec 2018 Autor Share Napisano 29 Marzec 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Marzec 2018 Share Napisano 29 Marzec 2018 superowa ta Warszawa, widziałem na artsation i nie mogłem oczu oderwać. bounce światła, pomysły na różne okna no i Twoja pojechana perspektywa. w tym z motorem na ścianie brakuje mgły z różowego światła imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 30 Marzec 2018 Share Napisano 30 Marzec 2018 Też już komentowałem an artstation, ale ten domek przy Reymonta jest tak bezbłędny, że tu też się dorzucę:) Podziwiam Twój luz jeśli chodzi design, perspektywę i dobór kolorów. Ja to bym pewnie nawet te wiszące majtki próbował wykreślić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 23 Maj 2018 Share Napisano 23 Maj 2018 swietnie oddajesz swiatlo i kolory. nie wiem jak ty to robisz, z kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Maj 2018 Share Napisano 23 Maj 2018 o Panie, ale sie tu pozmieniało na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 13 Czerwiec 2018 Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Na wieeelki plus! Rozkręcasz się to mało powiedziane! ;) fajnie że rice spytał Cie o environmenty. Bardzo fajnie wychodzi Ci uchwycenie "esencji kolorystycznej" którą później kształtujesz po swojemu :). Nie mogę doczekać się więcej! i gify też fajnie się ogląda, zarówno stepsy jak i te animacje które robisz, więc na prawdę mega fajnie że tym się dzielisz! Btw przeczytalem "Idąc spacerkiem z wózkiem" nie wiem jak dawno masz pociechę, ale gratulacje!!! Ostatnio sam jestem w podobnej sytuacji = brak czasu połączony z wielką ilością szczęścia... :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 30 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2018 (edytowane) A dziekuje Wam bardzo! tak mam 2 pociechy (synów) no jest zabawnie :D wrzucę jeszcze kilka obrazków-gif-wideo [video=youtube;BPKYO4y-5LE] pozdro Edytowane 31 Lipiec 2018 przez Sidre 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 12 Marzec Autor Share Napisano 12 Marzec Wow Ale oldskoool!. Fajnie ze ma3d działa. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Marzec Share Napisano 12 Marzec 1 minutę temu, Sidre napisał(a): Wow Ale oldskoool!. Fajnie ze ma3d działa. O witaj Sidre! Na szczęście Max3d jeszcze funkcjonuje, to chyba ostatnie takie forum. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi