RA Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No ja o tej właśnie pisałem. :O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Gratulejszyn fronta. Jest za co!:D PS. Nie to żebym miał jakieś pretensje że mnie zepchnąłeś z fronta :D:D;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 pionix gdybym wiedział to bym cie bronił własnym ciałem niczym rejtan!..ale to nie ja..to którys z modów! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Swietna robota. Dla mnie kolorystycznie najlepiej siedzi wersja ReflectVision. Wyszlo bardzo przekonywujaco. Te zielonkawe i monochromatyczne wersje troche jednak plaskie. EDIT: slepy jestem i dopiero zobaczylem update ostatni Klimenta. No juz tu tak plasko nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 swietnie: ] hehe na tex widze wyrazne motywy z materialow cgtextures.com: ], tez ich namietnie uzywam: ] PS teraz mozesz przystapic do bitwy: ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 super Kliment :) dales rade.. co nastepne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Klimciu gratulacje! Wreszcie! Teraz rządzisz we frontach na trzech forach!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Nooo gratki za kolejnego fronta kliment ! :D Pozdro ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no zdecydowanie rzadzisz na wszystkich frontach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Piękne hasło JohnZi :D Musisz je opatentować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 w końcu marszałek, to rządzi ;) P.S. - i jaki miły przy tym... P.S.2 - a skroomny! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no zdecydowanie rzadzisz na wszystkich frontach:D hahaha :) No , wybrnąłeś comrat! Ekstra wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 gdyby nie to drzewko i te patyki, źdźbła trawy ? w renderze to było by wręcz cudownie :) wygląda naprawdę realistycznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Brawo Kliment! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Nic dodać nic ująć - czepiać się można wszystkiego na siłę wyciągając ale i tak nic już nie pomoże, gdyż jest IDEALNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 super,kawal dobrego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Model już w WIP był super, więc tutaj żadnych zastrzeżeń. Szata roślinna bardzo ładna, ale to fotka tak?... NIE podobają mi się textury czołgu. :) Nawet pomijając fakt, że część jest zmaskowana, a część czysta. Scenka wg. mnie nie zdradza jasno ile czasu ten czołg tam stoi... kwadrans? To może by jakiś dym dorobić? Jeśli dłużej (miesiąc?) to wszystko powinno być pozardzewiałe i brak śladów w ziemi za czołgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 =) no normalnie, zaraz wyjdzie z ekranu i zmiażdży mi klawiaturę :D denerwuje mnie osobiscie tylko to zblurowane drzewko na pierwszym planie ^ ^' jakoś mi tak harmonię zaburza ;] ... czepiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi