Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Nie pasuje mi kadr skoro najważniejszym elementem sceny ma być dom. Chodzi mi o to, że podzieliłeś wizkę na 2 części. Lewa strona jest ok ale prawa zbyt ciemna jak dla mnie. Kolorystycznie bardzo dobrze to wygląda i gdyby chodziło tylko o klimat to ta praca go ma.

Edit:

W zasadzie jakbyś dał słoneczko z drugiej strony i odwrócił tło to byłoby jeszcze lepiej

Edytowane przez Tores
Napisano

Grunio- dla mnie front i *****!!!!!!! Jest prze ZAJe..!!!! Ma smak i plastycznie wygląda!! Szkoda ze tka mało jest ego typu wizek tu.. Chyle ci czoła.. Brawo. Pozdrawiam.

P.s. możesz opisać, czym świecone itp...I pokazać przed CS..

Napisano

Udało Ci się uzysakć wspaniały klimat! Bardzo mi się podoba, jednakże statek po lewej powinien być pokazany w całości kosztam widoku po prawej.

Podkreślam, że jest to pełna profeska, wspaniały klimat i piękne światło.

Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze.

Renderowane vrayem, słonce nisko ustawione nad horyzontem, color mapping exponential. W fotoszopie oprócz tła dodałem firanki, poprawiłem odbicia na szybach i oczywiście zmieniłem kontrast i balans kolorów.

Render z maxa:

siatkakopia.jpg

Ustawienia słońca i kamery:

ustawienian.jpg

Gość patryk-83
Napisano

Mi też się bardzo podoba, klimat jest cool. Czy to sam vray? Czy jeszcze post rendering? Ja siedzę trochę w maksie lubię modelować to i tamto ale nie umiem tak świecić:)

Możesz coś odpisać?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności