Napisano 28 Kwiecień 200915 l Już niebawem, zakończą się prace nad kolejnym krótkometrażowym projektem Tomka Bagińskiego, którego scenariusz bazuje na opowiadaniu jednego z polskich twórców komiksów Mateusza Skutnika. Dzięki pracy i zaangażowaniu zespołu grafików i animatorów, opowiadanie „Kinematograf”, pochodzące z serii „Rewolucje”, zostanie ożywione pięknem obrazu epoki wiktoriańskiej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=619
Napisano 28 Kwiecień 200915 l koncepty wyglądają bardzo fajnie, szkoda że nie widziałem komiksu no ale nic będzie niespodzianka:)
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Kubu Jabłoński ! chyba juz najwyzszy czas żebyś się objawił światu ! .... i w końcu założył konto na max3d ;)
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Pozostałe koncepty Kuby robią ogromne wrażenie. Czekam z niecierpliwością na film.
Napisano 29 Kwiecień 200915 l No nie da sie ukryc ze koncepty sa rewelacyjne. Marze sobie ze chociaz w czesci film bedzie tak wygladal. Czekam z niecierpliwoscia.
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Oj będzie gnój... nie żartuję :) Jest na co czekać. oj tak, zdecydowanie, będzie ostro :)
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Pewnie będzie co najmniej ok.. Ale się tak nie podniecajcie bo to świadczy o waszym braku obiektywizmu. Jak będzie zobaczycie gdy zobaczycie:P
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Kulki ma zdecydowanie racje, jak zobaczycie to wtedy sobie pokomentujecie:)
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Będzie ładne :) oj tak, zdecydowanie, będzie ostro :) Ci co pracują w PI maja fajnie;)
Napisano 30 Kwiecień 200915 l Ale się tak nie podniecajcie bo to świadczy o waszym braku obiektywizmu. LOL Uwierz mi, nabiera się z czasem dystansu do tego co się robi ;) Sam nie wiedziałem jak to będzie wyglądać dopóki nie zobaczyłem pierwszych kompozycji. Po nich można stwierdzić to co napisałem wcześniej ;)
Napisano 30 Kwiecień 200915 l LOL Uwierz mi, nabiera się z czasem dystansu do tego co się robi ;)[...] yyyyyyyy right ;)