Pionier Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Jak w temacie. Szukam tej piosenki z reklamy Fiata PAndy, samochod roku 2004 i za cholere nie moge znalesc :(. Wiecie moze co to za piosenka?. Zalozylem nowy topic bo nie wiedzialem gdzie to by wrzucic) Pozdrawiam
MF Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Tytuł to chyba \"I love U babe\" a śpiewa chyba Joplin? :D Zaraz poszukam w moich tajemnych bazach :D i jak coś znajde to dam znać :P
Nimrod Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 To ja przy okazji zapytam się może ktoś wie co to za utworek z reklamy Golfa V
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 malefatal, dzieki :) dla wszystkich: Fiat Panda, samochod roku 2004 - Gloria Gaynor - I love you baby Kłobuc, a jak ta reklama wyglądała. Masz tu 2 linki może cos znajdziesz: 1. Spis utorow z reklam, czasami nawet linki do mp3: http://bzium.pl/reklamy/ 2. Tu sa od razu linki do mp3 z tym ze sa tu same mp3 z eng reklam: http://music.advertka.ru/ Pozdrawiam Pionier
ChaoSMakeR Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 a co to za piosenka ktora mam teraz na mysli ??
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 Originally posted by WuJeK a co to za piosenka ktora mam teraz na mysli ?? Juz Ci mowie. Wykonawca : DRUG a tytul : BAN bez takich glupich postow :/
MF Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 No ja tak obiektywnie rzecz biorąc, rozwarzając wszystkie możliwości, oraz mając twój protret psychologiczny przed oczyma ;) - Jestem za tym ze masz na myśli pisenke z ... muminków ??
blood_brother Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Skoro powstal taki temat to sie spytam. Jaki jest utwor w reklamie SONY ERICSONa, telefonu roku czy jakos tak???? Na tej reklamie dwoch kolesi MMS sobie wysyla z kobieta. Chodzi mi ten utwor po glowie caly czas a nie wiem nawet co to jest:) Jakby ktos wiedzial to bylbym wdzieczny za podanie tytulu i wykonawcy:) Pozdro
kozioo Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Może o to chodzi? SonyEricsson : Marianne Faithfull - \"Kissin Time\" opis: Znam twoją dziewczynę...trochę bliżej. To jest ze strony podanej przez Pioniera:]
Nimrod Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Wow Pionier wielkie dzięki świetne linki, wprawdzie nie ma tam Golfa V, ale jest pare innych których tez szukale, a reklama Golfa wyglada tak jest prae obrazkow znanych ludziow (np. Lenon) i na koncu Golfik :) (haslo przewodnie zeby stac sie legenda nie trzeba przejsc do historii :) ) EDIT: A jednak jest :D, świetnie, jeszcze raz wielkie dzięki, i co się okazało, że to mix pisoenki Lenona :D
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 blood_brother, tak jak powiedzial juz Kozioo (1 byl :P ) to ta piosenka ktora Ci napisal. Tez jej szukalem. Masz w ja 2 linku ktory podalem :). Mi tez sie podoba. Kłobuc juz wiem o ktora reklame Ci chodzi. Tez jej szukam (siostrze sie podoba). Jak cos bede mial to oczywiscie dam znac. Pozdrawiam
blood_brother Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Dzieki za szybka odpowiedz:). Niestety narazie nie sprawdze bo nie jestem na swoim kompie:(. Pozdro
Myszek Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 A ja szukam jednej mp3, z coca coli, reklama leciala niedawno w tv z promocja 5 plyt techno rock, hip hop i cos tam jeszcze i taki gosc z butelka tanczyl na jakies imprezie (przy czym ja rozlewal) zna ktos moze ten utwor ??
Fr3d3k Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ten topic mi spadł jak z nieba .... Od 2 tygodni szykam sciezki dzwiekowej z reklami Reeboka..(Gigs przyjmuje na klate piłe..., koles kozłuje po takich labiryntach...) Please help! Wydaje mi sie ze to Vangelis ale sciągnołem ponad 10 jego utworów i nie natrafiłem na ten co trzeba .. :/
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ta piosenka to carl off - \"O fortuna\" skad sciagnac ta piosenke z nowego golfa Capitaine Plouf - \"instant karma\" na google nic nie znalazlem pozytecznego
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 JUZ MAM!!!!! http://www.truetypelies.com/vw_golf_instant_karma_full.mp3
Pionier Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Originally posted by Hunter Ten topic mi spadł jak z nieba .... Od 2 tygodni szykam sciezki dzwiekowej z reklami Reeboka..(Gigs przyjmuje na klate piłe..., koles kozłuje po takich labiryntach...) Please help! Wydaje mi sie ze to Vangelis ale sciągnołem ponad 10 jego utworów i nie natrafiłem na ten co trzeba .. :/ Prosze:) : http://www.kirkwood.cc.ia.us/faculty/ryost/stereographs/music/Early%2020th%20Century/Orff%20-%20Fortuna%20Imperatrix%20Mundi%20-%20O%20Fortuna.mp3 chveti, dzieki za ta muze z GOlfa :) Pozdrawiam
Fr3d3k Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Pionier, chveti dzieki .... carl off - \"O fortuna\" .... to jest to ale Vangelis-Excalibur ... takze :P Własnie zassałem =] Nerka
Nimrod Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Tylko ta \"O fortuna\" reebokowa jest troche podrasowana :)
Myszek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 hmm...a powie mi ktos co to jest za utwor z coca coli, opisalem ta reklamie na wczesniejszej stronie, jakby co dzieki za pomoc :)
everyman Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 ooo dobry temacik ;-D wymienione nagranka (zwlaszcza to z reeboka) tez chcialem zdobyc... ale ostatnio po glowie chodzi mi taki starszy kawalek mmm jak go opisac: jest to utworek w ktorym gra saksofon oraz (chyba) gitara i jedno po drugim powtarza kolejne sekwencje -> jest to dosc znane nagranie tyle ze nie wiem jak je dokladniej opisac :-(
Dexter32 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Originally posted by Kłobuc Tylko ta \"O fortuna\" reebokowa jest troche podrasowana :) DZiękuje :) szukałem tego :) everyman chyba wiem o co ci chodzi tylko musze znaleść ten tytuł w zbiorach :) Jak możesz to podaj więcej szczegółów może w jakimś filmie :) widziałeś
mkk3a Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 ale kawałek \"O Fortuna\" to chyba normalnie Therion wykonuje, no nie? bo coverów tego utworu jest dość sporo :)
Chris Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Świetna stronka! Też szukałem piosenki z reeboka :)
Eko Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 ja mialbym zapytanie do takiej jednej dosc popularnej piosneki (troche starszej). Glowny motyw jest wykonywany na harmonijce. Ta piosenka byla w filmie \"Gdzies na Dzikim Zachodzie\" (albo jakos podobnie)
Nimrod Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Originally posted by mkk3a ale kawałek \"O Fortuna\" to chyba normalnie Therion wykonuje, no nie? bo coverów tego utworu jest dość sporo :) Therion zrobil Covera :)
chveti Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 hrutka róbert - feelin\' the music to piosnka z coli ale niewiem z kad ja zassać a tego golfika szukałem i znalazłem na jakimś ruskim forum:D
Pionier Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 1. Peugot\'a 307 - \"Zazdrosc straszna rzecz\".. 2. Nike - \"....ooole !!\" druzyna portugali vs brazylia. Macie moze muze z tych 2 reklam?. Nie ma ich na tych 2 stronach co podoałem. Pozdro
Orion Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Eko--> Nie chodzi ci przypadkiem o \"good bad and ogly\" moriccona ?? Wie ktoś może jaki jest tytuł utworu z reklamy algidy ?? Moja druga połowa już od 2 mcy suszy mi o to głowę :D
Lucas Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 W reklamie Algidy to jest Safri Duo ale nie pamiętam tytułu.
Nimrod Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Stawiam na Played A Live... ale głowy nie dam EDIT: Potwierdzam, pisoenka z reklamy Algidy to SAFRI DUO - Played A Live
darkelf Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 oo fajny watek :>... a ja zapytam niestandardowo... byla taka piosenka, \"hymn\" pamietnej powodzi z roku 97. Poszukuje jej. Zaznaczam, ze chodzi mi o wykonanie... z udzialem paru artystow, bo oryginalnie wykonawca jest HEY... Tytul to: \"Moja i Twoja Nadzieja\"... czekam na linki, albo chociazby jak nazwac tych \"paru\" wykonawcow, zeby poszukac gdzies ...
kozioo Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Pamietam, że jednym z wykonawców był Markowski z Perfectu... Może to coś pomoże. Na linki lepiej nie czekaj bo to chyba jest troszke \"nieteges\";) pozdr
mkk3a Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 tu są fragmenty z dwóch piosenek: http://www.matfiz14.republika.pl/01.mp3 czy ta melodia nie wydaje sie wam znana? jesli tak, to skąd? http://www.matfiz14.republika.pl/02.mp3 a tutaj tekst, też mi się wydaje znany ale nie wiem skąd
dirty Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 mkk3a-> cos mi to ciagnie godsmackiem (ten z textem), pamietam ten kawalek, pare lat temu puszczali na mtv, calkiem fajny teledysk. nie wiem czy jeszcze istnieja, w sumie to nawet nie wiem czy to ta kapela ale chyba godsmack (or sth..) pzdr
empik Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 wiecie jak sie nazywa i jaki wykonawca spiew ta piosenke z reklamy reeboka wiecie co gigs kopie z wloleja a kobi kozluje w labiryncie??? pozdr
Pionier Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 empik, przeczytaj ten topic od poczatku :) a znajdziesz odpowiedz w postaci linka :)
Pionier Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Originally posted by Pionier 2. Nike - \"....ooole !!\" druzyna portugali vs brazylia. znalazłem reklame !! > http://nikefootball.nike.com/nikefootball/ole/movies/totti/nike_90_sec_large.zip Tylko teraz kto mi powie kto to śpiewa (autor i tytul) zeby miec to w mp3 Pozdrawiam
Dibo Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 A czy ktos zna tytuł piosenki w której Mick Jagger (chyba tak to sie pisze) z The Rolling Stones nagrał singla z Lenny Kravitzem?? Piosenka ta tez leciała w tle w filmie \"Bruce Wszechmogący\" Na tym przyjeciu gdzie całował sie z prowadzącą wiadomości :) . Piosenka dynamiczna
empik Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Pionier te reklamy to ja mam odkad sie w tv pojawily :]
Pionier Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Empik, Peugot\'a 307 - \"Zazdrosc straszna rzecz\".. tez ?? Pozdro
Orion Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 A ja chcę tytuł z motoroli z plusa (buuu, chlip, chlip)
Kichas Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Nawiązując jeszcze do piosenki \"O Fortuna\" lub \"Carmina Burana\" jak kto woli to autorem jest rzeczywiście Carl Orf a nie jak tu padało \"Off\" - to nie spraj na komary ;) i jak już Kłobuc zauważył Therion zrobił super covera :). A wydłużenie powtarzającego się motywu tzw. \"podrasowanie\" w reklamie to świętokradztwo:) moim zdaniem.
Pionier Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 napisał Pionier 1. Peugot\'a 307 - \"Zazdrosc straszna rzecz\".. Pozdro :D zaczyna mi sie to podobac. Sam zadaje pytania i sam na nie odpowiadam: Alberto Iglesias (plyta - Todo Sobre Mi Madre [sOUNDTRACK] ) - Otra Vez Huyendo y Sin Despedirme Po prostu super piosenka. Pod tym linkiem mozna posluchac kawalki z plyt tego artysty: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/artist/glance/-/175724/ref=m_art_dp/002-8566582-4427263 Musze powiedziec ze sa to klimatowe piosenki Musze sobie jego plyty zalatwic Pozdrawiam
exTolek Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 potrzebuje ścieżki z filmu \"a night at the roxbury. wszystko 100% disco (przynajmniej tak mi sie wydaje). 1.what is love??lady dont .... 2.ajaehe ,want be my love? dararadidada... 3.dararadibdabdej dararadibdabdej dibdabdej dibdabdej this is your night dancing free to the morning. 4. where do you go? i want know my lovly i want know... 5. takim piskliwym głosem śpiewa. ah ah ah ah the night (albo light) Pewnie wam to \"dużo\" mówi.
leander Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Ta 5-tka to moze \"Staying Alive\" Bee Gees? Ale pewnie jakas nowsza wersja. Ta oryginalna pochodzi z filmu.. \"Staying Alive\" z Travoltą :)
everyman Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 TA: 1. hadeway [or haddaway - roznie sie pisane na necie spotyka ;-(] - what is love 2. la bouche - be my lover 3. w tym momencie nie wiem ;-p 4. no mercy - where do you go 5. bee gees - staying alive (jak juz leander pisal)
xMark Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 a moze ktos zna tutyl piosenki z reklamy (tam gdzie taka laska lezy gola na lozku) zegarka SWATCH ?? i jeszcze moze utwor ktory leci na koncu programy v-max
blue lagoon Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 super topic, bardzo przydatny. Mam dwa pyt: gdzie moge znalezc tekst \"o fortuna\" przetlumaczony na polski (znajomosc lacina mam raczej kiepska zeby nie powiedziec zerowa) i co to jest za piosenka z najnowczej reklamy plusa/idei?? w ktorej taki gruby facet w rozowej koszuli klepie sie po tylku:) Klimat troche bobbiego mcferrina ale moze to prostu jingiel
blue lagoon Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 aha i jeszce jedno. byla kiedys reklama nike w ktorej w lancuchowej klatce grali piłkarze z realu i innych klubów, czy to jest ta do ktorej link zostal podany przez pioniera czy inna? jesli inna to czy ktos ma do niej linka??
Rekomendowane odpowiedzi