Napisano 26 Styczeń 201015 l Tygodniowy Speedpainting 81: Face to Face twarzą w twarz, nic więcej nie mówię. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.02.2010 (wtorek) godz. 23:59. SONDA: od 03.02 do 06.02 (3 dni) Edytowane 26 Styczeń 201015 l przez Ojot
Napisano 26 Styczeń 201015 l To moze ja otworze ;] W zalozeniach mialo byc jakies fajnniejsze ale czasu jak zwykle braklo - Edytowane 26 Styczeń 201015 l przez OmeN2501
Napisano 26 Styczeń 201015 l Ja też miałem namalowac coś fajnego, ale miałem tylko godzinę, więc zamiast tego takie coś:
Napisano 26 Styczeń 201015 l no coz, nie wiedzialem, ze ten batman z jokerem tu zaistnieja...pomimo tego, w nieco innym kontekscie ;] face-two-face:
Napisano 26 Styczeń 201015 l Oj mocna ta edycja bedzie, Omen to no comment demotywator pelna para... Selfu takze swietnie. Ale mimo wszystko EC zarowno za swietny, dojrzaly pomysl i wykonanie na 99% ma moj glos; no chyba ze wyskoczy tu jeszcze wiekszy kozak ;)
Napisano 27 Styczeń 201015 l emmilius swieee - tnaaaa pracka , poproastu czadzik :) Twarze kobiety i mężczyzny sprawiły by , że była by jeszcze lepsza :) Narazie masz mojego votaa .
Napisano 27 Styczeń 201015 l EthicallyChallenged, naprawde świetny pomysł!!! :D Emmilius: bardzo fajne metaforyczne i symboliczne przedstawienie, ale może te koła i kwadraty są za równe :)
Napisano 27 Styczeń 201015 l Dobra, też wrzucę jakiegoś bochomaza. Jak ktoś ogarnia 3D, to i to powinien zrozumieć (jakoś ;p)
Napisano 28 Styczeń 201015 l Witam. Taki mały "meeting under water" .. Edytowane 28 Styczeń 201015 l przez resh
Napisano 28 Styczeń 201015 l haha, joel ,walka z polygonami xD chyba tez uderze tu ;) pozdrawiam wszystkich, powodzenia
Napisano 28 Styczeń 201015 l krzys!3k spoko.. Nie potrzebnie miniaturkę zamieściłem, ale już wszystko powinno byc ok. zdrówko!
Napisano 28 Styczeń 201015 l Joel - face to face to trzeba bylo na plaszczyznie namalowac a nie ma boxie ;) bo ona ma przecie 2 face'y ;)
Napisano 28 Styczeń 201015 l No i co z tego ? :D, może poprawię, ale nie czuję potrzeby, face na czerwono jest, to wystarczy ;p. EDIT: A tak poza tym uważam, że lepiej będzie wyglądał jako integralna część bryły, bo taki stand-alone byłby taki.. nijaki
Napisano 29 Styczeń 201015 l Ode mnie "Twarzą w twarz" czy może "Twarzą w pysk" lub "Jej pies" po prostu ;)
Napisano 29 Styczeń 201015 l Witam, to mój drugi post na tym forum i bodajże czwarta praca na tablecie. Zupełnie nie wiem co i jak, poza tym mam potworne braki w rysunku. Rysunek bez większego pomysłu. Miło u Was zagościć
Napisano 30 Styczeń 201015 l Bardzo fajny szeroki temat.Postanowiłem podejść do niego z przymrużeniem oka.
Napisano 30 Styczeń 201015 l dzięki, icecold. sesjowałem się, ale przynajmniej wyłudzilem 5 z odręcznego:P
Napisano 2 Luty 201015 l Hej wszystki jak to sie stalo ze ja sie dopiero dowiedzialem ze takie cos jest:)(CC) Taka moja niesmiala proba.Niewiem czy sie trzymam w temacie ale to zabawa wiec jakos bedzie:).Fajnie sobie radzicie.Lukasz fajne uzycie duktu pedzla. pzdr Kuba
Napisano 4 Luty 201015 l Cześć. Postanowiłem też zamieścić prace. Rozumiem, że po 1,5h kończę malowanie i nie mogę dokończyć obrazka? Pozdrawiam.
Napisano 4 Luty 201015 l Ło, pierwszy post i już się wyróżniłeś (przynajmniej na moje oko), tylko ta twarz mogłaby być odrobinę ładniejsza. Natomiast potworek i sam pomysł bardzo mi się podoba. :) edit: z tego, co widzę, to sonda już jest. :(
Napisano 4 Luty 201015 l Silvanus, jasne, że twarz mogłaby być ładniejsza ale w takim czasie ciężko się wyrobić ;-)