Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy Speedpainting 81:

Face to Face

twarzą w twarz, nic więcej nie mówię.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.02.2010 (wtorek) godz. 23:59.

SONDA: od 03.02 do 06.02 (3 dni)

Edytowane przez Ojot

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 8,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Się zgadzam z EC. Bardzo mi się podoba. Z przyjemnością coś narysuję.

Napisano

To moze ja otworze ;] W zalozeniach mialo byc jakies fajnniejsze ale czasu jak zwykle braklo

joke2a.jpg

-

Edytowane przez OmeN2501

Napisano

no coz, nie wiedzialem, ze ten batman z jokerem tu zaistnieja...pomimo tego, w nieco innym kontekscie ;] face-two-face:

f_10einnkvm_26af7a9.jpg

Napisano

Oj mocna ta edycja bedzie, Omen to no comment demotywator pelna para...

Selfu takze swietnie.

Ale mimo wszystko EC zarowno za swietny, dojrzaly pomysl i wykonanie na 99% ma moj glos; no chyba ze wyskoczy tu jeszcze wiekszy kozak ;)

Napisano
emmilius swieee - tnaaaa pracka , poproastu czadzik :) Twarze kobiety i mężczyzny sprawiły by , że była by jeszcze lepsza :) Narazie masz mojego votaa .
Napisano

EthicallyChallenged, naprawde świetny pomysł!!! :D

Emmilius: bardzo fajne metaforyczne i symboliczne przedstawienie, ale może te koła i kwadraty są za równe :)

Napisano

Dobra, też wrzucę jakiegoś bochomaza.

Jak ktoś ogarnia 3D, to i to powinien zrozumieć (jakoś ;p)

facetofacekopia.jpg

Napisano

Witam. Taki mały "meeting under water" ..

attachment.php?attachmentid=69613&stc=1&d=1264638411

ryby.jpgryby.jpg

Edytowane przez resh

Napisano

haha, joel ,walka z polygonami xD

chyba tez uderze tu ;)

pozdrawiam wszystkich, powodzenia

Napisano

krzys!3k spoko.. Nie potrzebnie miniaturkę zamieściłem, ale już wszystko powinno byc ok.

zdrówko!

Napisano

Joel - face to face to trzeba bylo na plaszczyznie namalowac a nie ma boxie ;) bo ona ma przecie 2 face'y ;)

Napisano

No i co z tego ? :D, może poprawię, ale nie czuję potrzeby, face na czerwono jest, to wystarczy ;p.

EDIT: A tak poza tym uważam, że lepiej będzie wyglądał jako integralna część bryły, bo taki stand-alone byłby taki.. nijaki

Napisano

Ode mnie "Twarzą w twarz" czy może "Twarzą w pysk" lub "Jej pies" po prostu ;)

twarzawtwarzcopy.jpg

Napisano

Witam, to mój drugi post na tym forum i bodajże czwarta praca na tablecie. Zupełnie nie wiem co i jak, poza tym mam potworne braki w rysunku. Rysunek bez większego pomysłu. Miło u Was zagościć

004low.jpg

Napisano

Bardzo fajny szeroki temat.Postanowiłem podejść do niego z przymrużeniem oka.

facetofaceu.jpg

Napisano

O! Klocjusz! dawno cie nie bylo, no i praca klimatyczna.

Napisano

Hej wszystki jak to sie stalo ze ja sie dopiero dowiedzialem ze takie cos jest:)(CC)

Taka moja niesmiala proba.Niewiem czy sie trzymam w temacie ale to zabawa wiec jakos bedzie:).Fajnie sobie radzicie.Lukasz fajne uzycie duktu pedzla.

szkic_f2f.png

pzdr

Kuba

Napisano

Cześć. Postanowiłem też zamieścić prace. Rozumiem, że po 1,5h kończę malowanie i nie mogę dokończyć obrazka?

Pozdrawiam.

wanabehuman.jpg

Napisano

Ło, pierwszy post i już się wyróżniłeś (przynajmniej na moje oko), tylko ta twarz mogłaby być odrobinę ładniejsza. Natomiast potworek i sam pomysł bardzo mi się podoba. :)

edit: z tego, co widzę, to sonda już jest. :(

Napisano

Silvanus,

jasne, że twarz mogłaby być ładniejsza ale w takim czasie ciężko się wyrobić ;-)