ttaaddeekk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 (edytowane) Witam oto demoreel z moich nowych prac oraz odnowionych staroci. zapraszam do oglądnięcia (koniecznie w 720p :)). pozdrawiam Edytowane 29 Styczeń 2010 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Sporo tego natrzaskałeś. Podoba mi się scena z Samsonem. Niby niewiele się dzieje, ale jak dla mnie mocne. Wszystkie animacje mają Twój specyficzny klimat. Oczywiście czytaj to na + Gratuluję umiejętności i powodzenia w znalezieniu jak najlepszej posady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 dużo dobre :) Pamiętam twoje stare prace, nawet te z bitwy. Fajnie, ze postanowiłeś zrobić z nich animacje. Trzymam kciuki za znalezienie lepszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Prace dobre i dobrze znane, ale z muzyką IMO zupełnie nie trafiłeś. Mogłoby być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Bardzo przyjemne :) Jedynie czasami brakuje mi kontrastu, ale poskładane dodaje +10 do expa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Zdecydowana wiekszosc materialu git. Najmocniej w moim odczuciu wypada ziom miedzy skalami. Swietna prezentacja, wywal ptaka tylko pliz:) psuje moc. Muza tez konkret i pasuje mi, rozpracowalbym jeszcze napisy zarowno tylowke jak i czolowke..jakos kloca sie o uwage z innymi elementami sceny. Zainspirowales mnie tak ogolnie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 mi tez sie muzyka podoba ;) reel troche nierowny ./ gosciu w skale wyszedl swietnie dzieki animowanym elementom reszta juz tak roznie ale calosc trzyma dobry poziom i nie spada ponizej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farafx Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 REEL bardzo fajny.. w takim filmowo bullet timowym klimacie.. Na bogato :).. niema nudy.. Zauwżylem że w ostatnim czasie przechodzisz z projektu w projekt.. pracujesz? bo to chyba zajmuje si sporo czasu :) hehe.. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Mnie muzyka rozprasza i raczej drażni to krzyczenie. Super, że zrobiłeś 3d z starszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Niezły ten pomysł z rozruszaniem stillkowych scen. Fajne wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 mieciesz stary :D ale ptaka to moglbys wywalic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Wlasnie to rozumiem jako prawdziwa plastyke jesli chodzi o CG.Co za obrazy/ujecia.Ta "ruchoma statycznosc" swietnie kontrastuje z dynamiczna muzyka(napisz co to jest:)). Wlasnie od poczatku jak pamietam charakteryzowalo Cie wlasnie takie nieskrepowanie i nonkonformizm jesli chodzi o styl Twoich prac.Bardziej autentyczne niz niejeden orc czy superman:). Czasem gorsze i wpadajace w lekki kicz ujecia jak ptaszek wielki cyc u pani w comunication albo pani z jablkiem:) a czasem na prawde klimatyczne miesiste pelne wrazliwosci plastycznej rendery. Gosc z kamieniami jest swietny az cisnienie skacze tak jest dobry montaz:) pzdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Podpisuje się pod każdym postem powyżej, czyli kilka ujęć bardzo mocnych, i kilka drobnych niedociągnięć. Generalnie dużo dobre :) naprawdę dobre i z własnym stylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Mogę powiedzieć tylko te same dobre rzeczy, co Scatmax. Przede wszystkim przy takim montażu ta stylistyka działa naprawdę zabójczo. Surrealistyczna kreacja + majestatyczność timelapsu. Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) dzięki, zawsze miło poczytać że się podoba :) Lucek, no nie wiem, mało jest kawałków lepszych od tego IMO ;) muza to Poprawiłem tego mojego ptaka, teraz widziany tylko przez sekundę już nie woła o pomstę do nieba. Napisy zostawię, faktycznie kłócą się o uwagę przy początku ale to szczegół wg mnie, dzięki Paweł za uwagi bardzo celne. Farafx- sporo zajmują, bo jakby nie był to trzeba wszystkim się zająć samemu, ale nie aż tak sporo , mam już swój wypracowany workflow i rzadko muszę siedzieć dłużej nad jakaś niedoróbka. Ostatnio nie pracuje, ale inne zajęcia też się znajdują ;) dzięki jeszcze raz :) odnowiłem też sobie stronkę, zapraszam (adres w stopce) pozdrawiam edit Adek_CG-już powinna :) Edytowane 29 Styczeń 2010 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) ttaaddeekk no demoreel wypas, Gratki :), na strone chcialem wejsc ale nie dziala edit ok dziala :) Edytowane 29 Styczeń 2010 przez Adek_CG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 jest mega git :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Bardzo fajny Reel ttaaddeekk. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) bardzo fajny reel. orginalny - mało komercyjny :) mnie się pdooba :) muzyka zdecydowanie też, chociaz miejscami montaż, jakby zbyt statyczny, ale to takie tam mało ważne :) pozdrawiam i powodzenia p.s. wrzuć na vimeo - jakoś tak bardziej "pro" ;) będzie ;) Edytowane 29 Styczeń 2010 przez bartolomeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Fajne, chociaż nierówne. Najbardziej Samson mi się podobał, wszystko było ok, i temat wyeksponowany ładnie. Na niektórych z pozostałych ujęciach czy sekwencjach nie bardzo wiedziałem o co chodzi, co jest tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi