Napisano 28 Styczeń 201015 l Witam oto demoreel z moich nowych prac oraz odnowionych staroci. zapraszam do oglądnięcia (koniecznie w 720p :)). pozdrawiam Edytowane 29 Styczeń 201015 l przez ttaaddeekk
Napisano 28 Styczeń 201015 l Sporo tego natrzaskałeś. Podoba mi się scena z Samsonem. Niby niewiele się dzieje, ale jak dla mnie mocne. Wszystkie animacje mają Twój specyficzny klimat. Oczywiście czytaj to na + Gratuluję umiejętności i powodzenia w znalezieniu jak najlepszej posady.
Napisano 28 Styczeń 201015 l dużo dobre :) Pamiętam twoje stare prace, nawet te z bitwy. Fajnie, ze postanowiłeś zrobić z nich animacje. Trzymam kciuki za znalezienie lepszej pracy.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Prace dobre i dobrze znane, ale z muzyką IMO zupełnie nie trafiłeś. Mogłoby być lepiej.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Bardzo przyjemne :) Jedynie czasami brakuje mi kontrastu, ale poskładane dodaje +10 do expa :D
Napisano 28 Styczeń 201015 l Zdecydowana wiekszosc materialu git. Najmocniej w moim odczuciu wypada ziom miedzy skalami. Swietna prezentacja, wywal ptaka tylko pliz:) psuje moc. Muza tez konkret i pasuje mi, rozpracowalbym jeszcze napisy zarowno tylowke jak i czolowke..jakos kloca sie o uwage z innymi elementami sceny. Zainspirowales mnie tak ogolnie:)
Napisano 28 Styczeń 201015 l mi tez sie muzyka podoba ;) reel troche nierowny ./ gosciu w skale wyszedl swietnie dzieki animowanym elementom reszta juz tak roznie ale calosc trzyma dobry poziom i nie spada ponizej powodzenia
Napisano 28 Styczeń 201015 l REEL bardzo fajny.. w takim filmowo bullet timowym klimacie.. Na bogato :).. niema nudy.. Zauwżylem że w ostatnim czasie przechodzisz z projektu w projekt.. pracujesz? bo to chyba zajmuje si sporo czasu :) hehe.. pozdr.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Mnie muzyka rozprasza i raczej drażni to krzyczenie. Super, że zrobiłeś 3d z starszych prac.
Napisano 29 Styczeń 201015 l Wlasnie to rozumiem jako prawdziwa plastyke jesli chodzi o CG.Co za obrazy/ujecia.Ta "ruchoma statycznosc" swietnie kontrastuje z dynamiczna muzyka(napisz co to jest:)). Wlasnie od poczatku jak pamietam charakteryzowalo Cie wlasnie takie nieskrepowanie i nonkonformizm jesli chodzi o styl Twoich prac.Bardziej autentyczne niz niejeden orc czy superman:). Czasem gorsze i wpadajace w lekki kicz ujecia jak ptaszek wielki cyc u pani w comunication albo pani z jablkiem:) a czasem na prawde klimatyczne miesiste pelne wrazliwosci plastycznej rendery. Gosc z kamieniami jest swietny az cisnienie skacze tak jest dobry montaz:) pzdr Kuba
Napisano 29 Styczeń 201015 l Podpisuje się pod każdym postem powyżej, czyli kilka ujęć bardzo mocnych, i kilka drobnych niedociągnięć. Generalnie dużo dobre :) naprawdę dobre i z własnym stylem.
Napisano 29 Styczeń 201015 l Mogę powiedzieć tylko te same dobre rzeczy, co Scatmax. Przede wszystkim przy takim montażu ta stylistyka działa naprawdę zabójczo. Surrealistyczna kreacja + majestatyczność timelapsu. Piękne.
Napisano 29 Styczeń 201015 l Autor dzięki, zawsze miło poczytać że się podoba :) Lucek, no nie wiem, mało jest kawałków lepszych od tego IMO ;) muza to Poprawiłem tego mojego ptaka, teraz widziany tylko przez sekundę już nie woła o pomstę do nieba. Napisy zostawię, faktycznie kłócą się o uwagę przy początku ale to szczegół wg mnie, dzięki Paweł za uwagi bardzo celne. Farafx- sporo zajmują, bo jakby nie był to trzeba wszystkim się zająć samemu, ale nie aż tak sporo , mam już swój wypracowany workflow i rzadko muszę siedzieć dłużej nad jakaś niedoróbka. Ostatnio nie pracuje, ale inne zajęcia też się znajdują ;) dzięki jeszcze raz :) odnowiłem też sobie stronkę, zapraszam (adres w stopce) pozdrawiam edit Adek_CG-już powinna :) Edytowane 29 Styczeń 201015 l przez ttaaddeekk
Napisano 29 Styczeń 201015 l ttaaddeekk no demoreel wypas, Gratki :), na strone chcialem wejsc ale nie dziala edit ok dziala :) Edytowane 29 Styczeń 201015 l przez Adek_CG
Napisano 29 Styczeń 201015 l bardzo fajny reel. orginalny - mało komercyjny :) mnie się pdooba :) muzyka zdecydowanie też, chociaz miejscami montaż, jakby zbyt statyczny, ale to takie tam mało ważne :) pozdrawiam i powodzenia p.s. wrzuć na vimeo - jakoś tak bardziej "pro" ;) będzie ;) Edytowane 29 Styczeń 201015 l przez bartolomeo
Napisano 30 Styczeń 201015 l Fajne, chociaż nierówne. Najbardziej Samson mi się podobał, wszystko było ok, i temat wyeksponowany ładnie. Na niektórych z pozostałych ujęciach czy sekwencjach nie bardzo wiedziałem o co chodzi, co jest tematem.