EthicallyChallenged Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Hehe teraz juz ma, musialem byc niewyspany. ;] pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 Nowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 fajne :) generalnie widać, że lubisz dość soczystych kolorów używać, ciekawa jestem jak by Ci wyszła praca z bardziej stonowanymi barwami i np jakimś kolorem przełamującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2011 fajne :) generalnie widać, że lubisz dość soczystych kolorów używać, ciekawa jestem jak by Ci wyszła praca z bardziej stonowanymi barwami i np jakimś kolorem przełamującym Specjalnie na twoje życzenie coś takiego już szykuje :) a póki co pierwszy od paru lat skeczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 ta praca przedostatnia ...wow!!! dawaj więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 Jeszcze ciepły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 pierwsze skojarzenie: połaczenie protosów z posłańcem Saurona u wrót Mordoru z LotR... hmm, całkiem nieźle, aczkolwiek geometria i perspektywa tych stateczków niekoniecznie przemawia do mnie, może gdyby były bardziej konstrukcyjnie potraktowane prostymi liniami, geometrycznymi kształtami, no najwidoczniej taki zamysł klepanego ręcznie bitego zwałku płyt metalu mi nie pasi... może wystarczyło zakończyc te stateczki na silnikach bez tych skrzydeł do ziemi... skeczyk miło by było wykończyć kolorem itd. bo całkiem fajnie zaprojektowany gościu, w pracy jeszcze wyżej z wieżowcami bardzo fajnie potraktowana korozja, brakuje jeszcze bogatszej kolorystyki w szarości w cieniach czy jak sucharek wspomniała, bardziej stonowanych barw... za dużo dajesz światełek w tych pracach przez co one starają sie bardziej wybijać z obrazów niż główne elementy kompozycyjne... pozdro, fajnie Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 Szkic ołowkiem wykonany bardzo starannie i czysto, co nie jest takie proste w tradycyjnych technikach. Dobrze, ze jest oslona na jajca, bo bez tego ani rusz w post-apokaliptycznym swiecie. Troche pachnie Djurdjevicem, ale to pewnie wynik jego rozpaslej popularnosci. Digitalowe prace niby maja wszystko co powinny miec, aight? Tekstury, swiatelko, kolorki, kontrasty, a mimo to cos nie styka. Wyglada na to, ze wpadles w pulapke magii photoshopa i totalnie naduzywasz jego mocy. Najchetniej to bym ci wylaczyl zoom, zabral te kosmate, efektowne brushe i pozwolil uzywac tylko jednej reki. Wbrew pozorom te brutalne ograniczenia rozwijaja bardziej niz walka do upadlego ze zle rozpoczeta praca. Wypisuje ci recepte na Frazette i obczaj sobie dokladnie jaki ma FLOW w swoich pracach i co go tworzy. Mam wrazenie, ze twoje malunki, pieknie i pieczolowicie wykonane, zmuszaja do skakania od elementu do elementu (ktory zazwyczaj zaznaczasz jakims wypasnym efekciarskim swiatelkiem), co mozna latwo zmienic ciezej pracujac nad KOMPOZYCJA anizeli bajerem. Mysle, ze takie cwiczenia sobie sam wymyslisz juz lepiej. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 a mnie zastanawia co on może zrobić mieczykiem na odległość :D ale kolory za to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2012 Hejka Dawno nic nie pokazywałem więc nadrabiam zaległości ;) Taki personalny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Super ma klimat! Jak masz więcej to się nie krępuj i wrzucaj. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Super światło! Pozdrawiam i dawaj więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 2 Marzec 2013 Autor Share Napisano 2 Marzec 2013 Hejo ! Coś na przypomnienie że żyje ;) Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 No no kurcze, widać że żyjesz, bardzo fajna ta graficzka. Potwór mi się podoba i miasto, ekstra. To taki prywatny projekcik?;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 wypas! gdzie reszta? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 jak Velinov troche ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Swietne! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 kozak, czepił bym się tylko tych żółtych plam wokół gadziny i postaci, wyglądają jakby pochodziły ze świata zewnetrznego, jakby coś rozlało się na obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 3 Marzec 2013 Autor Share Napisano 3 Marzec 2013 Dzieki za miłe słowa! Bedyk - A to jakaś wpadka przy łączeniu warstw zaraz to naprawię ;) `to jeszcze taki koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Swietny ten koncept, nie dosc ze fajne wykonanie, to jeszcze niezly design! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Za dwie ostatnie 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Koks! Czuje że tam na dysku trzymasz masę świetnych rzeczy, czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Witam! W przerwie od pracy znalazłem moment by zrobić coś personalnego ;) Miłego oglądania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 za 3 ostatnie 5* :) bardzo fajnie Ci ostatnio idzie.. mi się ten cyjan zbytnio nie podoba, ale wykonanie... klasa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBone Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Nie wiem czemu wcześniej mnie tu nie było. Dobre masz te prace :D To ostatnie, to inspirowane nowym filmem Quarona "Gravity"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 4 Czerwiec 2013 Share Napisano 4 Czerwiec 2013 3 na szynach bo zabiłeś astronautę ;P brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Dzięki chłopaki za komentarze. W następnym tyg postaram się zapodać pare artów komercyjnych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2014 Coś nowego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 spoko detale wszystko forme trzyma koncept ładniutki ale coś mi z walorami tu nie teges jest. Może mało przestrzenne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 12 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Małe odkurzanie teczki ;) Dwa personalne projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Wrzesień 2014 Share Napisano 12 Wrzesień 2014 na fronta, żołnierz z miotaczem kawał dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Podbijam pana miotacza na fronta, superowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 19 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Dzieki za Fronta ! To jeszcze takie cuś o de mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi