Napisano 15 Październik 200420 l To ja oryginalnie wrzuce obrazek z glownej, hie hie. Wszystkiego dobrego Marcinie!
Napisano 16 Październik 200420 l dzieki chlopaki ;) nie obraze sie tez jesli cos dostane ;) Render drive mona przeslac mi na adres ktory dla zainteresowanych podam przez maila ;) hihihi a tak powaznie to milo mi ze ktos tam jeszcze patrzy na kalendarz lub nowe posty ;)
Napisano 16 Październik 200420 l Mniej trzęsień ziemi życzę w Augustowie Marcin :D farmy silikonu i monitora 52" życzę ( a może nawet dwa :P) zdmuchnij świeczkę ;] ['] :D
Napisano 16 Październik 200420 l Marcin wszystkiego najlepszego zdrowia szczescia szybkich kompow, szybkich i ladnych renderow, super lasek:) duzo piwa i ogolnie wszystkiego najlepszego:)
Napisano 16 Październik 200420 l Prawie wszyscy życzą ci Marcin dobrych renderów,pamięci itp.a ja po staremu :) Zdrowia,szczęścia,pomyślności,dużo kasy wielu gości :) oraz słodkiego linka :) http://www.kulina.ru/images1/2003_09_11/tort.jpg
Napisano 16 Październik 200420 l qrde chlopaki az tylu sie nie spodziewalem ;) wlasnbie wrocilem po imprezce takze jestem troche "zmeczony" ;) no rozumiecie ... naprawde doceniam to i mam nadzieje ze sie jakos odwdziecze ;)
Napisano 25 Październik 200420 l A wiec wszystkiego wszystkiego najlepszego Bacry :) Wiem wiem myslales ze zapomne a jednak :) Qrcze ale ty sie zestarzales :D
Napisano 25 Październik 200420 l ojejku przepraszam :) A wiec Najlepszego Tajgerku i Vetisq :) ps. qrcze a myslalem ze to Bacry sie zestarzal a tutaj ktos ma 91 urodziny no prosze
Napisano 26 Październik 200420 l Wszystkiego naj Tiger i zeby ta mafia co cie sciga odpucila :) i zeby ci dali luzu w robocie cobys to jakiegos speeda rzucil. I niezapomnianych doznan wszystkim innym solenizantom :)
Napisano 26 Październik 200420 l heh mysle ze zyczenie 100 lat 91 letniemu dziadkowi jest nie na miejscu :) wiec 3213214321 lat :)
Napisano 26 Październik 200420 l 1313 lat ci życzę Tiger :D i co by ci się nigdy ołówek nie złamał i farby nie wylały ;P
Napisano 26 Październik 200420 l Wszystkiego naj chlopaki ;d i Tiger abys przebil poziomem prace Craiga Mullinsa ;] ;d
Napisano 28 Październik 200420 l Wszystkiego naj... dla wszystkich !! Tiger niech ci wena tworcza nigny nie pryśnie, a świat nie jeden raz o tobie usłyszy !! ;) To dla was ;) Pozdr
Napisano 29 Październik 200420 l no prosze ... a jesli mnie wzrok nie myli to dzisiaj doktor Ug obchodzi swoje urodziny!!! Wszystkiego najlepszego!
Napisano 29 Październik 200420 l DrUg najlepszego cholero!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa niech ci będzie na zdrówko :) no i ten tegos,aby Ci się spełniło
Napisano 29 Październik 200420 l ja dr ug wszystkiego najlepszego na nowa droge zycia niech ci Pan Bóg w mCh wynagrodzi :D
Napisano 30 Październik 200420 l wczoraj nie zdązylem, ale z tego co widze dr Ug ma tez dzisiaj urodziny - wszystkiego najlepszego:)
Napisano 30 Październik 200420 l a no niech mu tam będzie... najlepszego :> (jeszcze bardziej spóźnione...)
Napisano 30 Październik 200420 l a drug i raz bede najbardziej spozniony naj naj naj lepsiejszego :D p.s. to juz chyba trzeci dzien urodzin DrUg a ten to ma szczescie :)
Napisano 31 Październik 200420 l trzeci dzien picia to jak urodziny moga sie skonczyc :) jeszcze jeden i jeszcze raz :D...