Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To ja oryginalnie wrzuce obrazek z glownej, hie hie. Wszystkiego dobrego Marcinie! birthday.gif

Napisano

dzieki chlopaki ;)

nie obraze sie tez jesli cos dostane ;) Render drive mona przeslac mi na adres ktory dla zainteresowanych podam przez maila ;) hihihi

a tak powaznie to milo mi ze ktos tam jeszcze patrzy na kalendarz lub nowe posty ;)

Napisano

Mniej trzęsień ziemi życzę w Augustowie Marcin :D

farmy silikonu i monitora 52" życzę ( a może nawet dwa :P)

zdmuchnij świeczkę ;] ['] :D

Napisano

Marcin wszystkiego najlepszego zdrowia szczescia szybkich kompow, szybkich i ladnych renderow, super lasek:) duzo piwa i ogolnie wszystkiego najlepszego:)

Napisano

qrde chlopaki az tylu sie nie spodziewalem ;) wlasnbie wrocilem po imprezce takze jestem troche "zmeczony" ;) no rozumiecie ... naprawde doceniam to i mam nadzieje ze sie jakos odwdziecze ;)

Napisano

hehe zapomniales o kims ;)

hippy beRzdej Tiger , Bacry & Vetis ;)

Napisano

Ha tiger nasz dziadek forumowy (91 lat) :D:D:D:D

Napisano

Najlepszego tygryski.. grrr..... :)

Napisano

Wszystkiego naj Tiger i zeby ta mafia co cie sciga odpucila :) i zeby ci dali luzu w robocie cobys to jakiegos speeda rzucil.

I niezapomnianych doznan wszystkim innym solenizantom :)

Napisano

1313 lat ci życzę Tiger :D i co by ci się nigdy ołówek nie złamał i farby nie wylały ;P

Napisano

Wszystkiego naj chlopaki ;d i Tiger abys przebil poziomem prace Craiga Mullinsa ;] ;d

Napisano

Wszystkiego naj... dla wszystkich !!

Tiger niech ci wena tworcza nigny nie pryśnie, a świat nie jeden raz o tobie usłyszy !! ;)

To dla was ;)

Prezent.jpg

Pozdr

Napisano

no prosze ... a jesli mnie wzrok nie myli to dzisiaj doktor Ug obchodzi swoje urodziny!!!

Wszystkiego najlepszego!

Napisano

Najlepszego (po)Ziomki!! :) :p

Napisano

jak najwiecej słodkich postów ;P

eh..to juz chyba drug_a młodosc

Napisano

DrUg najlepszego cholero!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa niech ci będzie na zdrówko :) no i ten tegos,aby Ci się spełniło

Napisano

ja dr ug wszystkiego najlepszego na nowa droge zycia niech ci Pan Bóg w mCh wynagrodzi :D

Napisano

/\/\/\/\ Spóźnione :p nie liczą się!!!! :p :) ;)

Napisano

wczoraj nie zdązylem, ale z tego co widze dr Ug ma tez dzisiaj urodziny - wszystkiego najlepszego:)

Napisano

a no niech mu tam będzie... najlepszego :>

(jeszcze bardziej spóźnione...)

Napisano

a drug i raz bede najbardziej spozniony naj naj naj lepsiejszego :D

p.s.

to juz chyba trzeci dzien urodzin DrUg a ten to ma szczescie :)

Napisano

trzeci dzien picia to jak urodziny moga sie skonczyc :) jeszcze jeden i jeszcze raz :D...