Napisano 2 Kwiecień 200519 l Hatred naj naj :)) ładnych texturek i malo sciankowych modeli wygladajacych jak full detajl ;))
Napisano 2 Kwiecień 200519 l heh dzieki panowie! :) meshomota nie wlacze bo m9i komp siadzie :) ale w drodze za swiezo zarobiona kaske P4 3GHz 1Gb :)
Napisano 2 Kwiecień 200519 l [...]swiezo zarobiona kaske P4 3GHz 1Gb :) zrobilem tak samo i teraz smialo moge Ci zyczyc zeby dzialal Ci bez zarzutow bo ja swojego probuje walsnie sprzedac i qpic amd 64 ;]
Napisano 21 Kwiecień 200519 l wszystkiego najlepszego Leru, niedługo ci się siwa broda sypnie staruchu ;)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l wszystkiego najepszego wszystkim urodzinkowcom:D to mój pierwszy post na forum i od razu z życzeniami:D
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Leru WSZYSTKIEGO najlepszego dla CIbeie:):) baw sie dzis dobrze:):):):):)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Ten co mi zawsze cenzuruje posty z dowcipow?? I ja mam mu zyczenia zlozyc? No dobra ;p Wszystkie najlepszego modzie :) Obys mial mniej roboty z nami [czyt. mniej rozgarnietymi uzytkownikami twojego dzialu]
Napisano 21 Kwiecień 200519 l hue hue hue dzięki Chłopaky wielkie dzięki za życzenia, na pewno coś zjem i wypiję (herbatkę ;) ) A użytkownicy ? Mam teraz ciężki okres w mojej karierze, ale musze przyznać, że użytkownicy działu WD nie utrudniają mi tego jeszcze bardziej. Wielkie dzięki za to również :)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l LERU najlepszego i spełnienia swoich mażeń,pędź cały czas do przodu i zdobywaj świat :)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l leru 200 lat :D mw4d przepraszam ze zapomnialem :( wszystkiego najlepszego :>
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Wszystkiego naj dla AGmakontsa. :D Takie pytanko mam: do jakiego gimnazjum chodzisz, moze do 9? ahhh... piekne 3 lata... :>