Napisano 25 Czerwiec 200519 l Autor und3r - więcej takich bitwenych tematów :D stooooooooolat hehehe :D najlepszego !
Napisano 26 Czerwiec 200519 l und3r, obyś częściej mógł oglądać takie panie podczas orgazmu... w swoim domu i na żywo ofkoz :>
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Po życzeniach Loozacka jestem w stanie tylko powiedziec, ze sie dołączam do poprzednikow ;) Wszystkiego!
Napisano 28 Czerwiec 200519 l klicek pospeeduje już mam główke ale nie ma czasu może jutro skończe thx za życzenia
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Wszyscy życzą szczęścia i radości a ja Ci życzę udanych kości* nie będę Ci życzył byś był piękny i gładki raczej byś dobrze modelował siatki nie modlę się też o zdrowie i słońce raczej o procki od renderów gorące miłość to też nie jest życzenie lepiej by dobre było oświetlenie nie życzę Ci też wspaniałych wakacji raczej udanych still'ów i animacji :D *chodzi o bones'y of course ;) Tak mi się nudzi w pracy ;) Pozdro
Napisano 10 Lipiec 200519 l M@Ti - tak dawno go nie słyszałem że prawie bym zapomnial napisac:P Wszystkiego Naj