Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 356,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zyczenia od rowr'a rozwalily mnie. :D

Jak po czyms takim mozna byc oryginalnym. ;)

Wszystkiego najlepszego. :)

Napisano

flache stawiac ziomki ;) najlepszego torta ogórkuf i niech wam tosiek grzyb gra do koncz życia.

Napisano

Marduk- no patrz, teraz mozesz kupowac kawe i zapałki w sklepie i ogladać filmy z czerwonym kwadracikiem legalnie i policja cie nie zgarnie:) 100 lat.

Napisano

drug nie ma dzisiaj urodzin, albo ma, ale tez wtedy ma kto inny:) a jeżeli już dziś ma w co powątepiewam- to nie ma 17:p

Napisano

Scatmax, Shahow Wszystkiego najlepszego. Teraz jesteście największymi smarkaczami wśród dorosłych:]

Napisano

Uroczyście oświadczam że dzisiaj wypada rocznica pierwszego spotkania Max3d.pl we Wrocławiu :D Więc serdeczne życzenia dla licznej ekipy która się wtedy pojawiła czyli teety'ego i rowra. Oby więcej spotkań było. Wyypijmy za to :D

496.jpg

10734.jpg

Pozdrawiam

Napisano

jeeeezu faktycznie to już rok :)

Pozdrowionka dla Vorka i rowra - pierwszych userów max3d.pl jakich miałem okazję zobaczyć renderowanych w czasie rzeczywistym :D

Napisano

w0w 3 osoby :D to musiało być nieźle ;) A teraz co ? 12 userów na ostatnim !! Czyli wszystko wskazuje na to ze to był dobry pomysł z meetingiem !! Pozdro dla pomysłodawców !!! :D

Napisano

Wszystkiego najlepszego zdrowia szczescia, worka ziemniakow co byscie nie musieli szamac wilgotnego chleba całe zycie, gumowych kaloszy na zime i ogrzewanej deski sedesowej ;) najlepszego ziomy.

Napisano

heh to najpierw z okazji rocznicy spoznione dla tweetiego i vorka ...:*

a teraz duzo szczescia z maxem i bez niego samych piatek z matmy i wszystkiego naj dla vorka .....buzka :*

Napisano

100 lat tawariszcz maxist! Oby twój procek zmienił się w dwa rdzenie a rendery trwały krócej niż to jesteś sobie w stanie wyobrazić :D

Napisano

najlepszego dla Vorka!

Napisano

Vorek no no stary juz jestes :D ,100 lat zeby ci sie rendery szybko renderowaly i .............

najlepszego

Napisano

tweety - jak rozumiem masz już A64 X2 zapokowanego na prezent ?:D

Jaki ja już stary jestem no :] Dzięki wszystkim za życzenia. Wasze zdrowie !

vorcup_small.jpg

Napisano

Ha ! Vorek Wszystkiego naj naj naj lepszego !!! 2000 mln super renderów w Mental Rayu :D

Napisano

Ojej, ale się uzbierało życzeń ;) Jako że koniec dnia się zbliża, dzięki wszystkim za życzenia a z wrocławianami opiję okazję już niedługo mam nadzieję ;)

Pozdrawiam serdecznie