Piotr Dobosz Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 wszystkiego najlepszego i super pomyslow i prac:) pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 ja również dołączam się do życzeń:) wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Wszystkiego naj naj Peters i Kazik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 ano wszystkiego naj naj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 aaaa najlepszego panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 True, true ;) Najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 PeterS najlepszego !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 to i ja się dołączę do życzeń, plus dołożę wielkanocne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Witam, Wszystkiego dobrego, a nawet najlepszego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Dzieki wielkie :) i tez wszystkiego najlepszego, wesolych swiat :) p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mosh Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 wszystkiego dobrego i wlochatego krolika:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 wszystkiego dobrego i wlochatego krolika:D z wielkimi jajami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Hatred naj naj :)) ładnych texturek i malo sciankowych modeli wygladajacych jak full detajl ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Hatred, najlepszego. Użyj w końcu meshsmooth'a ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Najlepszego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 dokladnie, najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 heh dzieki panowie! :) meshomota nie wlacze bo m9i komp siadzie :) ale w drodze za swiezo zarobiona kaske P4 3GHz 1Gb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [...]swiezo zarobiona kaske P4 3GHz 1Gb :) zrobilem tak samo i teraz smialo moge Ci zyczyc zeby dzialal Ci bez zarzutow bo ja swojego probuje walsnie sprzedac i qpic amd 64 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Dzis duzo urodzinowcow ;) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Wszystkiego najlepszego, staruchy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 naj naj misiaczki ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 100 lat, 100 lat, 100 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 stolat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 no macie najlepszego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 wszystkiego najlepszego Leru, niedługo ci się siwa broda sypnie staruchu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gryzmoł Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 wszystkiego najepszego wszystkim urodzinkowcom:D to mój pierwszy post na forum i od razu z życzeniami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 najlepszego Leru, najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 naj naj Leru ;] zjedz cos na urodziny bo nam znikniesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 wszystkiego naj naj naj Leru!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Leru WSZYSTKIEGO najlepszego dla CIbeie:):) baw sie dzis dobrze:):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ten co mi zawsze cenzuruje posty z dowcipow?? I ja mam mu zyczenia zlozyc? No dobra ;p Wszystkie najlepszego modzie :) Obys mial mniej roboty z nami [czyt. mniej rozgarnietymi uzytkownikami twojego dzialu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 100 Lat Leru !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 hue hue hue dzięki Chłopaky wielkie dzięki za życzenia, na pewno coś zjem i wypiję (herbatkę ;) ) A użytkownicy ? Mam teraz ciężki okres w mojej karierze, ale musze przyznać, że użytkownicy działu WD nie utrudniają mi tego jeszcze bardziej. Wielkie dzięki za to również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Leru najlepszego :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Najlepszejszego Leru! Esz, a o mnie to nikt wczoraj nie pamiętal :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Leru najlepszego i wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 LERU najlepszego i spełnienia swoich mażeń,pędź cały czas do przodu i zdobywaj świat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 leru 200 lat :D mw4d przepraszam ze zapomnialem :( wszystkiego najlepszego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kome - WazelinaModeOn, hm? :P Ale i tak jak to mufiom - dzinki! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 dzien bez wazelinki to dzien stracony nie wiedziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 sto lat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 AGmakonts - hepi birzdaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 AGmakonts najlepszego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Wszystkiego naj dla AGmakontsa. :D Takie pytanko mam: do jakiego gimnazjum chodzisz, moze do 9? ahhh... piekne 3 lata... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 dzięki wszystkim RA - chodze do 10 niestety:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Najlepszego - mój rocznik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 AGmakonts, gdzie jest 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Na Lipowej naprzeciw Plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Hejah hop - najlepszego :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 no najleprzego życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi