Napisano 22 Kwiecień 201014 l Przegląd produkcji studia Platige Image (Kinematograf, Paths of hate, Mantis, Arka, i in.). http://www.bialystokonline.pl/imprezy.php?catid=2&idi=56473 2010.04.25 (niedziela) Wojewódzki Ośrodek Animacji Kultury Galeria SPODKI ul. Św. Rocha 14 Białystok Godz. 17.00, Wstęp wolny.
Napisano 23 Kwiecień 201014 l no tak, ale zawsze możesz się przejść do samej firmy i poznać ludzi. W innych miastach tego nie mają :P
Napisano 23 Kwiecień 201014 l Kurde akurat w weekend na śląsk mam jechać, chyba że samochód z rana odmówi posłuszeństwa ;/
Napisano 23 Kwiecień 201014 l no tak, ale zawsze możesz się przejść do samej firmy i poznać ludzi. W innych miastach tego nie mają :P PI przyjmuje wycieczki?
Napisano 24 Kwiecień 201014 l Guz - to element imprezy science-fiction, więcej informacji znajdziesz tutaj: http://www.imprezy.bstok.pl/?impreza=6806
Napisano 24 Kwiecień 201014 l dawcy nerek:) jeszcze nie widziałem Kinematografu-a :) w sumie mam nie daleko... i wypadało by być, ale to już czas jutrzejszego dnia pokaże, a mam pytanie. To będą same cinematiki? Czy jeszce jakas audiencja z ekipa z PI? pzdr
Napisano 24 Kwiecień 201014 l Wyklad byl tydzien temu na politechnice w Bialymstoku konkretny A To nawet nie wiem co to jest, podczepione pod impreze SF. Osoba ktora odpowiada za eventy jest w Moskwie na festiwalu bez dostepu do netu, wiec nie mam pojecia czy to same filmy czy jakis wiekszy pokaz. salut t.
Napisano 26 Kwiecień 201014 l Niestetysz! - wyglądało to tak: maluśki ekranik, dwa słowa suchego wstępu i ciurkiem kilka filmików - wszystko! :(
Napisano 26 Kwiecień 201014 l No to juz wiem dlaczego nic o tym nie wiedzialem. Coz. Filmy zyja wlasnym zyciem widze. t.
Napisano 26 Kwiecień 201014 l Nie wspominając już, że jeden z filmów doczekał się nieoczekiwanego zapętlenia. Nie wiem, jak wiele razy był powtarzany, gdyż nie widząc reakcji organizatora opuściłem salę. Szkoda.
Napisano 30 Kwiecień 201014 l Cytat: Napisał Baggins sly - tak, ale trzeba zostawic nerke. t. Spoko, mam dwie. Wpadnę. Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy stawiam dobry kawał ciasta mojej mamy :) Ostatnio jak byłem u Was w innej sprawie powiedziano mi że... "jak bym Ci pokazał renderfarmę to później bym musiał Cie zastrzelić..." powiedział to jeden z Waszych pracowników, a mój dobry stary kolega. :)
Napisano 30 Kwiecień 201014 l Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy każda szyje po 2tys poligonów na godzinę.
Napisano 30 Kwiecień 201014 l Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy stawiam dobry kawał ciasta mojej mamy :) Po co takie ofiary? Odpal DVD z Fallen Art i po sprawie;)