Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no tak, ale zawsze możesz się przejść do samej firmy i poznać ludzi. W innych miastach tego nie mają :P

Napisano

Kurde akurat w weekend na śląsk mam jechać, chyba że samochód z rana odmówi posłuszeństwa ;/

Napisano
no tak, ale zawsze możesz się przejść do samej firmy i poznać ludzi. W innych miastach tego nie mają :P

PI przyjmuje wycieczki?

Napisano
sly - tak, ale trzeba zostawic nerke.

t.

Spoko, mam dwie.

Wpadnę.

Napisano

dawcy nerek:) jeszcze nie widziałem Kinematografu-a :) w sumie mam nie daleko... i wypadało by być, ale to już czas jutrzejszego dnia pokaże, a mam pytanie. To będą same cinematiki? Czy jeszce jakas audiencja z ekipa z PI? pzdr

Napisano

Wyklad byl tydzien temu na politechnice w Bialymstoku konkretny A To nawet nie wiem co to jest, podczepione pod impreze SF. Osoba ktora odpowiada za eventy jest w Moskwie na festiwalu bez dostepu do netu, wiec nie mam pojecia czy to same filmy czy jakis wiekszy pokaz.

salut

t.

Napisano

Niestetysz! - wyglądało to tak: maluśki ekranik, dwa słowa suchego wstępu i ciurkiem kilka filmików - wszystko! :(

Napisano

No to juz wiem dlaczego nic o tym nie wiedzialem.

Coz. Filmy zyja wlasnym zyciem widze.

t.

Napisano

Nie wspominając już, że jeden z filmów doczekał się nieoczekiwanego zapętlenia. Nie wiem, jak wiele razy był powtarzany, gdyż nie widząc reakcji organizatora opuściłem salę. Szkoda.

Napisano

Cytat:

Napisał Baggins viewpost.gif

sly - tak, ale trzeba zostawic nerke.

t.

Spoko, mam dwie.

Wpadnę.

Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy stawiam dobry kawał ciasta mojej mamy :)

Ostatnio jak byłem u Was w innej sprawie powiedziano mi że...

"jak bym Ci pokazał renderfarmę to później bym musiał Cie zastrzelić..." powiedział to jeden z Waszych pracowników, a mój dobry stary kolega. :)

Napisano
Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy

każda szyje po 2tys poligonów na godzinę.

chinese%20labor.jpg

Napisano

Tomku ja za 15 minutową tajną pokazówkę waszej renderfarmy stawiam dobry kawał ciasta mojej mamy :)

Po co takie ofiary? Odpal DVD z Fallen Art i po sprawie;)