Napisano 26 Kwiecień 201014 l Autor Ekstra :) Mam nadzieję, że temat przypasuje większej liczbie osób i sobie fajno porzeźbimy troszkę :)
Napisano 26 Kwiecień 201014 l No to i ja może się skuszę, mam nadzieję, że nie zakłóci to mojego toku nauczania :p. Pomysłu jeszcze nie mam ale coś wymyślę.
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Ja się rzucę, czemu nie, ale to weekendzie, bo czasu nic a nic:) Chociaz chcialem mikroorganike czy co tam mialo byc:P Kris_R - no offence, personalnie nic do Ciebie nie mam, ale trzeba Cie obalic. Koniec swawoli i łajdactwa! Narodzie, łączcie się w walce przeciwko tyranowi i monarszy (?) krwawego jakim jest Kris_R.... :)
Napisano 28 Kwiecień 201014 l Autor Matko... powiało grozą :) Ja nie jestem żadnym tyranem ... ot - przypomnieć sobie chciałem jak się sculptuje.
Napisano 28 Kwiecień 201014 l nie no mati kurcze lesne stwory- no to na mysl same przychodza krasnludki chochliki, elfy, enty, trolle, borski,zubr, bobr, (cenzura) los, lis, wilk, kuna, kon, wydra, ryjowka, zajac to sa zwierzeta, ktore zyja w Pols... eee to so wlasnie lesne stwory. Temat daje duze pole do interpretacji jakby :)
Napisano 2 Maj 201014 l Siemano:) Jakos cisza, nic sie nie dzieje... To ja wrzucam moje dzisiejsze 45min wypocin - tak, tak, ja wiem, w 45min mozna wiecej zrobic, ale to moje drugie podejscie do ZB i bez tableta jade:)
Napisano 2 Maj 201014 l Autor Cool.. fajnie się zapowiada :) Tydzień do końca. Jedziemy! M@ti - nie wiem skąd Ci się wzięło to, że autor tematu powinien podać jakieś przykłady - nie wiem gdzie to jest napisane. Ale mam nadzieję, że Morte już Ci rozjaśnił. Temat jest na tyle otwarty, że możesz sobie pozwolić na dużą kreatywność i improwizację.
Napisano 2 Maj 201014 l nie wiem skąd Ci się wzięło to, że autor tematu powinien podać jakieś przykłady - nie wiem gdzie to jest napisane. Zawsze/Przeważnie Lucek podawał przykłady jak zakładał temat :) Stąd mu się to wzięło.
Napisano 2 Maj 201014 l Co tutaj tak pusto? Do roboty!!! Jak tylko napiszę maturę to wam pokażę psia mać:0 :D
Napisano 2 Maj 201014 l Ciekawe co powiedzą w komisji jak powiem że nie mogłem się nauczyć bo musiałem sculptować:)
Napisano 2 Maj 201014 l Hej Ho!:) No! Tu i tam wystające drobiazgi, 5 oczodołów (chyba więcej dorobię) + alpha skóry, bo podobna do materiału kory drzewnej. Chciałbym liście mu jeszcze gdzieś zarzucić....A to już nie wiem jak...:( @lucek - daj spokój, taki sculpt to przecież chwila:) Chociaz ja tak samo.... do 5tego muszę ładnie dokończyc portfolio bo do DRIMAGINE wysyłam. Dlatego niegdzie na majówke nie wyjechałem, ale i tak siedzę w ZB i sculptuję:P hehe @edit - sorka za jakość, ale z printscreena. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie w tym szalonym interface ZB zapisuje się jako jotpegi...:) Edytowane 2 Maj 201014 l przez XaoC
Napisano 2 Maj 201014 l XaoC: eksport dokumentu do psd i sobie w ps`ie ładnego jpga zrobisz aaaa.... fakt, tak bylo:) Tylko ze pracuje na lapku kumpeli i ona nie ma PSa. U siebie zrobie juz ladnie jak bedzie gotowe:)
Napisano 2 Maj 201014 l Dziki kwiatodzik, żywi się poziomkami w lasach bukowych ;) bez zębów i chwytnego języka czasu już nie starczyło.
Napisano 3 Maj 201014 l swietna spawa klicku, ino stopy jakos mi nie leza.. Takie cos odemnie, 2 godzinki na razie i jakos tak sporo zabawy z zbrusowymi kulkami, equalize surface costam... i troche czasu na to przepadlo. Stefan.
Napisano 4 Maj 201014 l no no, widac bede musial nad swoim jeszcze popracowac, ale to jak dorwe lepsza maszyne:)
Napisano 4 Maj 201014 l Narazie Klicka najlepszy,fajny dizajn,uśmiech prawie jak kot z chesire(czy jak mu tam było:)),Morte też fajnie ale jeszcze mało leśnie;) Pozdro:)
Napisano 4 Maj 201014 l costam... i troche czasu na to przepadlo. Stefan. To Twój sculpt nazywa się Stefan czy Ty :D mnie sie bardziej podoba modelik Tomali, klickowy jakis taki ... Ja takiego nie widzę. No taa,może i Tomali lepszy,jak jakiś wrzuci to się wypowiem Do roboty Mafida :) Pokaż na co Cię stać ;]
Napisano 5 Maj 201014 l Dobra wrzucam moją prackę. 2 godziny i 40 min, ale skończyłem wczoraj, a ja lubie robić speedy za jednym posiedzeniem, tak że raczej już do tego nie usiądę.
Napisano 5 Maj 201014 l No ciężka konkurencja, ale dorzucam i od siebie skromnego speeda. W zamierzeniu jest to satyr, ale jakoś nie mogę dobrej brody mu zrobić, więc wyszedł trochę jak diabeł jakiś (taki leśny diabeł). Jakieś 2h40min. Enjoy [/url]
Napisano 5 Maj 201014 l @Lucek: Maturkę ostatnią masz jutro, a termin do niedzieli więc chyba zrobisz coś na speeda :P Jak tylko napiszę maturę to wam pokażę psia mać:0 Coraz więcej prac. Oby tak dalej. Fajne mordki wam wychodzą.
Napisano 5 Maj 201014 l Pomyślimy, jeszcze prezentacja i ustne matury w następnym tygodniu ale jak wpadnę na jakiś fajny pomysł to startuję:) Nie widziałem Zbrusha od wieków.
Napisano 6 Maj 201014 l Goddamit, wyszło że tylko mi pozostało dokonczyć packę. Jak tylko znajdę kompa 4+GB RAM to nieomieszkam:)
Napisano 6 Maj 201014 l Po co Tobie komp 4GB ramu? Mi ZB ciągnie max 1GB (najczęściej po 300MB, 400MB). Reszta idzie na dysk i tam ciągnie po kilka giga :D
Napisano 6 Maj 201014 l @Vega - Bo jak tylko schodze na 4+ podzialki poly to praca staje sie nieznosna i powolna:) Do tego pocek jednodzeniowy 1.8GHz wcale nie pomaga:) Nie narzekam jesli chodzi o maxa czy psa, sprzet dziala ladnie i plynnie, zreszta juz sie nauczylem kozystac tak, by oszczedzac pamiec. Ale jesli chodzi o ZB to nie ma co ukrywac, to musi byc zdrowa maszyna, zeby praca byla przyjamna:) Pzynajmniej ja tak do ZB podchodze - bez spinek, raczej na luzie + ma byc przyjemnie:)
Napisano 6 Maj 201014 l Ja swoich czasów miałem 256MB RAM, procek 1GHz i karta 64MB. Pracowało mi się dobrze. Fakt, że musiałem czekać trochę, ale dałem radę. Na forum tutaj są moje pierwsze wypociny na tym kompie. Ja też chyba wrzucę, ale dopiero w weekend.
Napisano 6 Maj 201014 l Wrzucam taki obrazek żeby było co w sondzie umieścić. Chyba nawet jest o tym w regulaminie :p [/url] A co to? Kris, odpuszczasz już sobie? Dawaj, dawaj, może ustanowisz jakiś rekord w ilości wygranych po kolei Speedów? (BTW chyba już go ustanowiłeś, ale możesz podnieść poprzeczkę).
Napisano 6 Maj 201014 l Wredne ryje mają te kasztanki,jak z horroru:D.Ale podobają mi sie,fajny pomysł:)
Napisano 7 Maj 201014 l Fajny wiewiór ale mogłeś mu skórę na "skrzydłach" bardziej naciagnąć,niepotrzebnie tak odstaje lużno aż za łapki.Mordka mi sie podoba:) Pozdr:)
Napisano 7 Maj 201014 l No nie zdążę niestety :/ Następnym razem priorytetuje sobie tą bitwę :) Jak dla mnie odziwo liduje teraz Cyanide :)