Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 10,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ekstra :) Mam nadzieję, że temat przypasuje większej liczbie osób i sobie fajno porzeźbimy troszkę :)

Napisano

No to i ja może się skuszę, mam nadzieję, że nie zakłóci to mojego toku nauczania :p. Pomysłu jeszcze nie mam ale coś wymyślę.

Napisano

Ja się zastanawiam czy wziąć udział bo dawno nie startowałem :)

Napisano
  • Autor

Ha! No śmiało śmiało :) Nie ma co się zastanawiać :) Dawaj czadu

Napisano

Ja się rzucę, czemu nie, ale to weekendzie, bo czasu nic a nic:) Chociaz chcialem mikroorganike czy co tam mialo byc:P

Kris_R - no offence, personalnie nic do Ciebie nie mam, ale trzeba Cie obalic. Koniec swawoli i łajdactwa! Narodzie, łączcie się w walce przeciwko tyranowi i monarszy (?) krwawego jakim jest Kris_R....

:)

Napisano
  • Autor

Matko... powiało grozą :) Ja nie jestem żadnym tyranem ... ot - przypomnieć sobie chciałem jak się sculptuje.

Napisano

Btw. Jakie znacie leśne stwory?

Napisano

eee.... hmmm.... umm... dziad lesny?

Napisano

Pytam serio - autor tematu powinien podac jakies przyklady :P

Napisano

nie no mati kurcze lesne stwory- no to na mysl same przychodza krasnludki chochliki, elfy, enty, trolle, borski,zubr, bobr, (cenzura) los, lis, wilk, kuna, kon, wydra, ryjowka, zajac to sa zwierzeta, ktore zyja w Pols... eee to so wlasnie lesne stwory.

Temat daje duze pole do interpretacji jakby :)

Napisano

Siemano:)

Jakos cisza, nic sie nie dzieje...

To ja wrzucam moje dzisiejsze 45min wypocin - tak, tak, ja wiem, w 45min mozna wiecej zrobic, ale to moje drugie podejscie do ZB i bez tableta jade:)

Napisano
  • Autor

Cool.. fajnie się zapowiada :)

Tydzień do końca. Jedziemy!

M@ti - nie wiem skąd Ci się wzięło to, że autor tematu powinien podać jakieś przykłady - nie wiem gdzie to jest napisane. Ale mam nadzieję, że Morte już Ci rozjaśnił.

Temat jest na tyle otwarty, że możesz sobie pozwolić na dużą kreatywność i improwizację.

Napisano
nie wiem skąd Ci się wzięło to, że autor tematu powinien podać jakieś przykłady - nie wiem gdzie to jest napisane.

Zawsze/Przeważnie Lucek podawał przykłady jak zakładał temat :) Stąd mu się to wzięło.

Napisano

Co tutaj tak pusto? Do roboty!!! Jak tylko napiszę maturę to wam pokażę psia mać:0

:D

Napisano

Matury to zadne usprawiedliwienie.

Napisano

Ciekawe co powiedzą w komisji jak powiem że nie mogłem się nauczyć bo musiałem sculptować:)

Napisano

Hej Ho!:)

No! Tu i tam wystające drobiazgi, 5 oczodołów (chyba więcej dorobię) + alpha skóry, bo podobna do materiału kory drzewnej.

Chciałbym liście mu jeszcze gdzieś zarzucić....A to już nie wiem jak...:(

@lucek - daj spokój, taki sculpt to przecież chwila:) Chociaz ja tak samo.... do 5tego muszę ładnie dokończyc portfolio bo do DRIMAGINE wysyłam. Dlatego niegdzie na majówke nie wyjechałem, ale i tak siedzę w ZB i sculptuję:P hehe

@edit - sorka za jakość, ale z printscreena. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie w tym szalonym interface ZB zapisuje się jako jotpegi...:)

Edytowane przez XaoC

Napisano
XaoC: eksport dokumentu do psd i sobie w ps`ie ładnego jpga zrobisz

aaaa.... fakt, tak bylo:) Tylko ze pracuje na lapku kumpeli i ona nie ma PSa. U siebie zrobie juz ladnie jak bedzie gotowe:)

Napisano

Dziki kwiatodzik, żywi się poziomkami w lasach bukowych ;) bez zębów i chwytnego języka czasu już nie starczyło.

dziki3.jpg

Napisano

swietna spawa klicku, ino stopy jakos mi nie leza..

Takie cos odemnie, 2 godzinki na razie i jakos tak sporo zabawy z zbrusowymi kulkami, equalize surface costam... i troche czasu na to przepadlo. Stefan.

65183982.jpg

Napisano

no no, widac bede musial nad swoim jeszcze popracowac, ale to jak dorwe lepsza maszyne:)

Napisano

Narazie Klicka najlepszy,fajny dizajn,uśmiech prawie jak kot z chesire(czy jak mu tam było:)),Morte też fajnie ale jeszcze mało leśnie;)

Pozdro:)

Napisano
costam... i troche czasu na to przepadlo. Stefan.

To Twój sculpt nazywa się Stefan czy Ty :D

mnie sie bardziej podoba modelik Tomali, klickowy jakis taki ...

Ja takiego nie widzę.

No taa,może i Tomali lepszy,jak jakiś wrzuci to się wypowiem

Do roboty Mafida :) Pokaż na co Cię stać ;]

Napisano

Dobra wrzucam moją prackę.

2 godziny i 40 min, ale skończyłem wczoraj, a ja lubie robić speedy za jednym posiedzeniem, tak że raczej już do tego nie usiądę.

lesnystwor2.jpg

Napisano

No ciężka konkurencja, ale dorzucam i od siebie skromnego speeda. W zamierzeniu jest to satyr, ale jakoś nie mogę dobrej brody mu zrobić, więc wyszedł trochę jak diabeł jakiś (taki leśny diabeł).

Jakieś 2h40min. Enjoy

[/url]speedsculptingsatyr1.png

Napisano

@Lucek: Maturkę ostatnią masz jutro, a termin do niedzieli więc chyba zrobisz coś na speeda :P

Jak tylko napiszę maturę to wam pokażę psia mać:0

Coraz więcej prac. Oby tak dalej. Fajne mordki wam wychodzą.

Napisano

Pomyślimy, jeszcze prezentacja i ustne matury w następnym tygodniu ale jak wpadnę na jakiś fajny pomysł to startuję:) Nie widziałem Zbrusha od wieków.

Napisano

Goddamit, wyszło że tylko mi pozostało dokonczyć packę. Jak tylko znajdę kompa 4+GB RAM to nieomieszkam:)

Napisano

Po co Tobie komp 4GB ramu? Mi ZB ciągnie max 1GB (najczęściej po 300MB, 400MB). Reszta idzie na dysk i tam ciągnie po kilka giga :D

Napisano

@Vega - Bo jak tylko schodze na 4+ podzialki poly to praca staje sie nieznosna i powolna:) Do tego pocek jednodzeniowy 1.8GHz wcale nie pomaga:)

Nie narzekam jesli chodzi o maxa czy psa, sprzet dziala ladnie i plynnie, zreszta juz sie nauczylem kozystac tak, by oszczedzac pamiec. Ale jesli chodzi o ZB to nie ma co ukrywac, to musi byc zdrowa maszyna, zeby praca byla przyjamna:) Pzynajmniej ja tak do ZB podchodze - bez spinek, raczej na luzie + ma byc przyjemnie:)

Napisano

Ja swoich czasów miałem 256MB RAM, procek 1GHz i karta 64MB. Pracowało mi się dobrze. Fakt, że musiałem czekać trochę, ale dałem radę. Na forum tutaj są moje pierwsze wypociny na tym kompie. Ja też chyba wrzucę, ale dopiero w weekend.

Napisano

Fajny wiewiór ale mogłeś mu skórę na "skrzydłach" bardziej naciagnąć,niepotrzebnie tak odstaje lużno aż za łapki.Mordka mi sie podoba:)

Pozdr:)

Napisano

No nie zdążę niestety :/ Następnym razem priorytetuje sobie tą bitwę :)

Jak dla mnie odziwo liduje teraz Cyanide :)