Pawelek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 temacik do poprawy > http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 wypas track tylko troche kolor karoserii zmien ale model zajeb...ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 i moze dorob jeszcze jakas przyczepe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 temat w morde! :) model moze fajny przedstawiony fatalnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Model fajnisty, ale pokaż go troszkę inaczej, zrób ujęcię żeby było widać potęgę maszyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 i znowu model-zabawka, zrob poleczke, ladne GI i poweidz ze to rysorak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Nieostry model, za mały obrazek, kobylasta ramka. Zgadzam sie z Damianem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 zrob go rozpedzonego na maxa na szosie - cos ala mustang autorstwa batou - bedzie lux torpeda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Jak dla mnie na takich lysych oponach daleko nie zajedzie ale moze sie czepiam reszta modelu calkiem, calkiem choc pokazany jakos tak hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Model fajny, wygląd troche plastikowy. Najlepiej robić standardowe 2 ujęcia. :-) Pierwsze ukazujące przód i bok auta. Drugie ukazujace tył i bok auta. Te tutaj prezentowane ujęcie jest zbyt z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Co wy kceta od resoraków :):) a co do koloru właśnie mi się całkiem podoba , za to kółka coś żeczywiście nie bardzo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Pussik: Kto ci kur........ takich bzdur naopowiadał o 2 ujęciach. Nie wytrzymuje jak takie brednie czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Tak.. Ja tu wiedze zaduże rury wydechowe (jak trolejbus) :] Oprócz yego kolor popraw na bardziej żywszy tzn reby nie był taki wyblakły, no i te ciebie we wszystkie strony świata. Aha co to wystaje z kabiny ?? Czegoś takiego nigdy jeszcze nie widziałem. Ogólnie modelik jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 MOdel niby fajny...ale szkoda ze render taki maly, zle oswietlony i materialy do du*** pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 model fajny ale lekierek do poprawy moglbys poprawic.i jakas scenerie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 Rafal dlaczego tak niekulturalnie odnosisz sie do naszej kolezanki Pussik? Jestem nowy na forum ale braku kultury tak czy owak nie lubie. Moze i Pussik nie ma racji co do ustawien w scenach, ale przynajmniej probuje cos poradzic. Ty zas tylko ja zelzylec zamiast zaproponowac jakies inne rozwiazania problemu mojej ciezarowki. Wstyd ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Zrób go jako model metalowy...wiesz, podstawka, DoF, no i trochę brudu gdzieniegdzie, żeby nie byl taki idealny... Model sam w sobie dobry, szkoda, ze reszta już nie... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 model fajny ale materialy jak by byl z plastiku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 A gdyby go tak troszke podbrudzic?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Fsjny resoraczek. W kiosku koło odmu mają podobne ;) Ale poważnie, to zrób coś z oponami i daj inne, \"potężniejsze\" ujęcie i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi