Napisano 6 Maj 200420 l Model fajnisty, ale pokaż go troszkę inaczej, zrób ujęcię żeby było widać potęgę maszyny :)
Napisano 6 Maj 200420 l zrob go rozpedzonego na maxa na szosie - cos ala mustang autorstwa batou - bedzie lux torpeda :D
Napisano 6 Maj 200420 l Jak dla mnie na takich lysych oponach daleko nie zajedzie ale moze sie czepiam reszta modelu calkiem, calkiem choc pokazany jakos tak hmmm...
Napisano 7 Maj 200420 l Model fajny, wygląd troche plastikowy. Najlepiej robić standardowe 2 ujęcia. :-) Pierwsze ukazujące przód i bok auta. Drugie ukazujace tył i bok auta. Te tutaj prezentowane ujęcie jest zbyt z boku.
Napisano 7 Maj 200420 l Co wy kceta od resoraków :):) a co do koloru właśnie mi się całkiem podoba , za to kółka coś żeczywiście nie bardzo .
Napisano 8 Maj 200420 l Pussik: Kto ci kur........ takich bzdur naopowiadał o 2 ujęciach. Nie wytrzymuje jak takie brednie czytam.
Napisano 9 Maj 200420 l Tak.. Ja tu wiedze zaduże rury wydechowe (jak trolejbus) :] Oprócz yego kolor popraw na bardziej żywszy tzn reby nie był taki wyblakły, no i te ciebie we wszystkie strony świata. Aha co to wystaje z kabiny ?? Czegoś takiego nigdy jeszcze nie widziałem. Ogólnie modelik jest dobry.
Napisano 9 Maj 200420 l MOdel niby fajny...ale szkoda ze render taki maly, zle oswietlony i materialy do du*** pozdr
Napisano 10 Maj 200420 l Autor Rafal dlaczego tak niekulturalnie odnosisz sie do naszej kolezanki Pussik? Jestem nowy na forum ale braku kultury tak czy owak nie lubie. Moze i Pussik nie ma racji co do ustawien w scenach, ale przynajmniej probuje cos poradzic. Ty zas tylko ja zelzylec zamiast zaproponowac jakies inne rozwiazania problemu mojej ciezarowki. Wstyd !
Napisano 10 Maj 200420 l Zrób go jako model metalowy...wiesz, podstawka, DoF, no i trochę brudu gdzieniegdzie, żeby nie byl taki idealny... Model sam w sobie dobry, szkoda, ze reszta już nie... Pozdr
Napisano 17 Maj 200420 l Fsjny resoraczek. W kiosku koło odmu mają podobne ;) Ale poważnie, to zrób coś z oponami i daj inne, \"potężniejsze\" ujęcie i będzie dobrze