adek Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 Zachęcam do obejrzenia 4-minutowego teasera krótkiego filmu pt. "Ninjas" nowego francuskiego studia animacji Boombros. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1153
biglebowsky Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 Stylizacja na kopankę ery video świetna, szczególnie muzycznie. Z wykonaniem już mieszane uczucia, ale generalnie się ubawiłem więc czadzik.
floo Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 muzyczka jak ninja skikają po dachach przypomina mi o "Blood Sport" a co to teasera fajny pomysł, tylko animacja cosik kuleje, jakby mi w ruchach brakowało flow, ale to może komp mi tnie... :P pozdro!
Pawelkos Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 muzyczka fajna klimatyczna, kojarzy mi sie z filmami karate ktorymi sie jaralem jak bylem maly :) i uwazam dokladnie tak samo jak dzudzu, ze palenie tej fajki przez maske durny pomysl, w ogole ninja palacy w jakikolwiek sposob glupi pomysl ;p
kengi Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 (edytowane) muzycznie to jest blood sport, scena jak frank dux na slepo roz...pier...a bolo yeunga i wszyscy wtedy placza, przynajmniej jak mieli te 12 lat huehue. edit: z reszta to w creditsach jest - paul herzog. no i wspomnien czar jeszcze :) : http://www.youtube.com/watch?v=k0YDuSLXcX8 Edytowane 3 Maj 2010 przez kengi
olaf Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 widac, ze to bedzie satyra, wiec palenie przez maske pasuje, gruby ninja wśród tej chmary tak samo ;)
kru Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 moze ktos mi powie - to odbicie twarzy w mieczu to oni w postproducji dodali czy faktycznie tak perfekcyjnie shadery ustawili?
brodkins Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 6/10 animacja coś nie tego, muza mi niekoniecznie... modele fajuśne
vrocker Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 Liczyłem, że na końcu w tej uliczce zrobią coś w stylu starych arcadowych kopanin gdzie przebijało się przez niezliczone zastępy idąc ciągle w prawo. Fajny montaż.
Pawel Lipka Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 Brodkins: a co w animacji Ci nie podchodzi? Pytam z ciekawosci, bo dla mnie ogolnie git. Dobry timing i ruchy szczegolnie bieg po dachu:)
adrian_dis Napisano 5 Maj 2010 Napisano 5 Maj 2010 Stukanie "obcasami" jak ninja idzie... Poza tym fajne.
Rekomendowane odpowiedzi