Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Stylizacja na kopankę ery video świetna, szczególnie muzycznie. Z wykonaniem już mieszane uczucia, ale generalnie się ubawiłem więc czadzik.

Napisano

muzyczka jak ninja skikają po dachach przypomina mi o "Blood Sport" a co to teasera fajny pomysł, tylko animacja cosik kuleje, jakby mi w ruchach brakowało flow, ale to może komp mi tnie... :P

pozdro!

Napisano

muzyczka fajna klimatyczna, kojarzy mi sie z filmami karate ktorymi sie jaralem jak bylem maly :) i uwazam dokladnie tak samo jak dzudzu, ze palenie tej fajki przez maske durny pomysl, w ogole ninja palacy w jakikolwiek sposob glupi pomysl ;p

Napisano

muzycznie to jest blood sport, scena jak frank dux na slepo roz...pier...a bolo yeunga i wszyscy wtedy placza, przynajmniej jak mieli te 12 lat huehue.

edit: z reszta to w creditsach jest - paul herzog.

no i wspomnien czar jeszcze :) :

http://www.youtube.com/watch?v=k0YDuSLXcX8

Edytowane przez kengi

Napisano

widac, ze to bedzie satyra, wiec palenie przez maske pasuje, gruby ninja wśród tej chmary tak samo ;)

Napisano

moze ktos mi powie - to odbicie twarzy w mieczu to oni w postproducji dodali czy faktycznie tak perfekcyjnie shadery ustawili?

Napisano

Liczyłem, że na końcu w tej uliczce zrobią coś w stylu starych arcadowych kopanin gdzie przebijało się przez niezliczone zastępy idąc ciągle w prawo.

Fajny montaż.

Napisano

Brodkins: a co w animacji Ci nie podchodzi? Pytam z ciekawosci, bo dla mnie ogolnie git.

Dobry timing i ruchy szczegolnie bieg po dachu:)