uzumakishadow Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Witam. Z tego co obserwuję(poza swoim hermetycznym i ograniczonym;) gronem), modo zyskuje sobie coraz większą ilość użytkowników a co za tym idzie coraz więcej czasem banalnych a czasem nie problemów. Pytanie więc najpierw do moderatorów a potem członków tego naszego specyficznego kółka różańcowego. Czy już czas, czy widzicie taką potrzebę etc.? ;) Pozdrawiam, uzu
uzumakishadow Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 Nie podoba mi się to wszystko. Tzn. co rozumiesz przez wszystko?
bartolomeo Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 ja jestem zdecydowanie za :) Modo na prezydenta!
zeet Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 Jako użytkownik Modo jestem za , tylko jest kwestia ilości i aktywności użytkowników tego programu na tym forum , jest ich tu chyba mało .
Reanimator Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 Ja osobiscie nie widze zadnego problemu. Co komu przeszkadza jedno forum wiecej? Przeciez nikt nikogo nie zmusza do jego czytania, a przynajmniej jest porzadek i latwo znalezc rzeczy zwiazane z programem. CGTalk ma miliard roznych dzialow i zyje.
Turisma Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Modo jest bardzo przyjaznym i profesjonalnym programem - uważam, że zasługuje na swój dział :) Co do ilości userów... myślę, że wzrasta proporcjonalnie do czasu pobytu Modo na rynku ;) Obiecuję wykazywać aktywność na forum modo hehe ;) Sam już coś tam umiem i chętnie się podzielę informacjami ;) pozdrawiam.
Marcin_Przybys Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Ja też popieram. Dużo do omówienia jest w temacie
Nezumi Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria.
Lucek Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Ja jestem zdecydowanie za. Sam się chcę modo nauczyć a w kupie zawsze łatwiej.
mariusz_maciag Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria. A działu dla Hudego to nie ma.. :P ...nic nie mówiłem :P Mariusz
Turisma Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 To jak ? Panowie admini - da radę zrobić dział dla zapaleńców Modo ? ;) Prosimy ;P
NV Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;)
uzumakishadow Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;) Fajnie:) To może przy okazji premiery 501 swoją tutaj premierę mógłby mieć ten dział? uzu
Rekomendowane odpowiedzi