Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Z tego co obserwuję(poza swoim hermetycznym i ograniczonym;) gronem), modo zyskuje sobie coraz większą ilość użytkowników a co za tym idzie coraz więcej czasem banalnych a czasem nie problemów.

Pytanie więc najpierw do moderatorów a potem członków tego naszego specyficznego kółka różańcowego. Czy już czas, czy widzicie taką potrzebę etc.? ;)

Pozdrawiam,

uzu

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jako użytkownik Modo jestem za , tylko jest kwestia ilości i aktywności użytkowników tego programu na tym forum , jest ich tu chyba mało .

Napisano

Ja osobiscie nie widze zadnego problemu. Co komu przeszkadza jedno forum wiecej? Przeciez nikt nikogo nie zmusza do jego czytania, a przynajmniej jest porzadek i latwo znalezc rzeczy zwiazane z programem.

CGTalk ma miliard roznych dzialow i zyje.

Napisano

Modo jest bardzo przyjaznym i profesjonalnym programem - uważam, że zasługuje na swój dział :) Co do ilości userów... myślę, że wzrasta proporcjonalnie do czasu pobytu Modo na rynku ;)

Obiecuję wykazywać aktywność na forum modo hehe ;)

Sam już coś tam umiem i chętnie się podzielę informacjami ;)

pozdrawiam.

Napisano

Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria.

Napisano

Ja jestem zdecydowanie za. Sam się chcę modo nauczyć a w kupie zawsze łatwiej.

Napisano
Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria.

A działu dla Hudego to nie ma.. :P

...nic nie mówiłem :P

Mariusz

Napisano

To jak ? Panowie admini - da radę zrobić dział dla zapaleńców Modo ? ;) Prosimy ;P

Napisano

jak modo to i hudy byc powinien

Napisano

Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;)

Napisano
  • Autor
Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;)

Fajnie:) To może przy okazji premiery 501 swoją tutaj premierę mógłby mieć ten dział?

uzu