Napisano 18 Maj 201014 l Witam. Z tego co obserwuję(poza swoim hermetycznym i ograniczonym;) gronem), modo zyskuje sobie coraz większą ilość użytkowników a co za tym idzie coraz więcej czasem banalnych a czasem nie problemów. Pytanie więc najpierw do moderatorów a potem członków tego naszego specyficznego kółka różańcowego. Czy już czas, czy widzicie taką potrzebę etc.? ;) Pozdrawiam, uzu
Napisano 19 Maj 201014 l Jako użytkownik Modo jestem za , tylko jest kwestia ilości i aktywności użytkowników tego programu na tym forum , jest ich tu chyba mało .
Napisano 19 Maj 201014 l Ja osobiscie nie widze zadnego problemu. Co komu przeszkadza jedno forum wiecej? Przeciez nikt nikogo nie zmusza do jego czytania, a przynajmniej jest porzadek i latwo znalezc rzeczy zwiazane z programem. CGTalk ma miliard roznych dzialow i zyje.
Napisano 22 Lipiec 201014 l Modo jest bardzo przyjaznym i profesjonalnym programem - uważam, że zasługuje na swój dział :) Co do ilości userów... myślę, że wzrasta proporcjonalnie do czasu pobytu Modo na rynku ;) Obiecuję wykazywać aktywność na forum modo hehe ;) Sam już coś tam umiem i chętnie się podzielę informacjami ;) pozdrawiam.
Napisano 22 Lipiec 201014 l Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria.
Napisano 22 Lipiec 201014 l Ja jestem zdecydowanie za. Sam się chcę modo nauczyć a w kupie zawsze łatwiej.
Napisano 22 Lipiec 201014 l Dlaczego nie - nie jest to jakis skrajnie niszowy produkt a jak ktos slusznie zauwazyl, nie bedzie nikomu przeszkadzala jeszcze jedna kategoria. A działu dla Hudego to nie ma.. :P ...nic nie mówiłem :P Mariusz
Napisano 23 Lipiec 201014 l To jak ? Panowie admini - da radę zrobić dział dla zapaleńców Modo ? ;) Prosimy ;P
Napisano 2 Listopad 201014 l Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;)
Napisano 22 Listopad 201014 l Autor Nikt nikogo nie olewa. Zauważamy takie inicjatywy forumowiczów i rozważamy. Także postępowanie w toku ;) Fajnie:) To może przy okazji premiery 501 swoją tutaj premierę mógłby mieć ten dział? uzu