Napisano 31 Sierpień 201113 l Swietna stylowa, bardzo kupuje. Miejscami bym to tylko uspokoil, bo wiadomo, fajnie czuc ten luz, ale fajnie tez, gdyby wszystko bylo w miare klarowne.
Napisano 1 Wrzesień 201113 l Autor rotocore,wwwoj,mocnek-dzięki wielkie , ) dzisiejszy robin - na tygodnowy spped painting mysle go dokonczyc w przyszlosci :) ,,teatrzyk sflurtrowanych strażników zamku sharewood,, do miłego Edytowane 1 Wrzesień 201113 l przez nao
Napisano 2 Wrzesień 201113 l Autor dzięki Panie :) + szkice skałek do większej pracki (w większosci o skałkach :] tym razem tylko ołówek i płaszczyzna papieru...
Napisano 18 Październik 201113 l Autor pod dluszej przerwie wrzucam ostatnie wypociny. kilka szkiców i napoleona wykonanego jako test 2d ..miał byc kartoonowy i wzorowany na istniejącym obrazie napoleona na koniu tutaj link do dzieła historycznego napoleon potraktowalem go troszke po swojemu . jak wyszło ocencie sami :) and dolanczam maly wip z tegoż napoleona pozdrawiam wip a tu troszke innej beczki
Napisano 18 Październik 201113 l Bardzo fajne szczególnie podobają mi się tusze. Chciałbym zobaczyć jak popełniasz coś bardziej realistycznego lub subtelniejszą stylizacje ;)
Napisano 18 Październik 201113 l Jak zwykle stajlo masz przeswietne i ja akurat bardzo niechetnie zobaczylbym cos Twojego realistycznego, normalnego itd., szkoda marnowac sie na bycie dobrym i srednim we wszystkim :) Najwiecej mocy ma jak dla mnie Napoleon, wiezyczki na koncu tez bardzo geste. Jak juz mialbym czegos szukac, to moze tego brodacza byloby fajnie zobaczyc w calosci takiego kanciastego, jak jego twarz, bo tak dlonie, nogi i bebzon to juz troche z innej bajki ;)
Napisano 19 Październik 201113 l napoleon wyszedł troche zbyt kobieco, na mój gust. ale ekspresja bardzo fajna. dziecko w grocie i siedząca pod ścianą dziewczynka wydają sie strasznie słabe na tle całości twojej teczki. jakby malowane przez kogoś innego. :D
Napisano 19 Październik 201113 l Autor hej dzieki wszystkim za zerknięcie w temat.... realistyczne malowanie ? moż do niego wróce ale narazie kanciastosci mnie pociągają:) telthona- grund aby trenowac trenowac - bardzow wieele musze sie jeszcze nauczyc :)
Napisano 19 Październik 201113 l Napisałem o tym realistycznym, ponieważ te prace: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=68722&page=4&p=1003968&viewfull=1#post1003968 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=68722&page=4&p=1011377&viewfull=1#post1011377 bardzo mi się podobały, szczególnie statek i baleciarz ;) ale spoko tylko tak napomknąłem :)
Napisano 31 Styczeń 201213 l Autor no to dla odmiany mniej cartoonowo......pierwsze dwa ..inspirowane grą planszową talisman w którą przysiadlem niespodziewanie w swieta ze znajomymi i musze powiedziec ze gra wciąga a przecierz to nie żadne 3d...:) no wiec to takie o....nowe bazgroły pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 201213 l to ostatnie jest świetne :D ale dwóch pierwszych "nie kupuję" - na obydwóch jest jakiś tam fajny klimat, ale nie ma formy i kształtów. same plamy :P
Napisano 1 Luty 201213 l talisman? coś obiło mi się o uszy, chodzi o najnowszą odświeżoną wersję MiM?... grywałem swego czasu w Magię i Miecz (nie mylić z Magiczny Miecz, ktory był kiepską nowszą wersją) mega oldskulowa gierka, jaralem się rysunkami i postaciami... "czujesz smród zepsucia" tymi slowami zaczynała się karta przygody do pozostania Rycerzem Chaosu... świetne, dalej gdzieś mam ale bez orginalnego pudelka już... Pierwsza świetnie trafia w klimat w.w gry... w przedostatnim ta wszechobecna tekstura/płótno/podkład za bardzo splaszcza... szkoda bo aż sie prosi żeby ta zbroja była inaczej mazana, bardziej syto i oleiście bez tej faktury... ostatni mega... w ogóle charakterne prace strasznie co mnie bardzo jara i zapada w pamięć... pozdro
Napisano 1 Luty 201213 l swietne wszystko! szkoda ze w pierwszym obrazku nie pokusiles sie o bardziej czytelny zarys czegokolwiek np. postaci. I troche mnie dziwi dlaczego ten watek ma 4 gwiazdy, ehhhh *****
Napisano 1 Luty 201213 l Autor telthona- dzięki ...acz malowanie samymi tylko plamami barwnymi (moze u mnie to koslawo wychodzi..) jest interesujące.. nie sądzisz..spróbuj Rotcore- jara jara jaara :) dzięki tak jest to magia i miecz ,,jescze jak bylem młookos z braciszkami gralismy w pierwszą wersję tej gry....wciąga szkoda rze sie nie ma czasu czesciej zasiąsc nicponim-co odwlecze to nie uciecze - :) teraz widze że masz racje ...całkowicie nie myslałem o tym ..dzięki.' serio-:)
Napisano 1 Luty 201213 l Ekspresja na twarzy wojaka jest "mega", ślepa uliczka też super wyszła. Świetny styl - gratuluje:)