WWWoj Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 wszystkie mi się bardzo podobają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Swietna stylowa, bardzo kupuje. Miejscami bym to tylko uspokoil, bo wiadomo, fajnie czuc ten luz, ale fajnie tez, gdyby wszystko bylo w miare klarowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) rotocore,wwwoj,mocnek-dzięki wielkie , ) dzisiejszy robin - na tygodnowy spped painting mysle go dokonczyc w przyszlosci :) ,,teatrzyk sflurtrowanych strażników zamku sharewood,, do miłego Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 No i to jest to Panie Panie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2011 dzięki Panie :) + szkice skałek do większej pracki (w większosci o skałkach :] tym razem tylko ołówek i płaszczyzna papieru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 pod dluszej przerwie wrzucam ostatnie wypociny. kilka szkiców i napoleona wykonanego jako test 2d ..miał byc kartoonowy i wzorowany na istniejącym obrazie napoleona na koniu tutaj link do dzieła historycznego napoleon potraktowalem go troszke po swojemu . jak wyszło ocencie sami :) and dolanczam maly wip z tegoż napoleona pozdrawiam wip a tu troszke innej beczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Bardzo fajne szczególnie podobają mi się tusze. Chciałbym zobaczyć jak popełniasz coś bardziej realistycznego lub subtelniejszą stylizacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 łoo jaki czaad rzeczy. plus za swobodę krechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Jak zwykle stajlo masz przeswietne i ja akurat bardzo niechetnie zobaczylbym cos Twojego realistycznego, normalnego itd., szkoda marnowac sie na bycie dobrym i srednim we wszystkim :) Najwiecej mocy ma jak dla mnie Napoleon, wiezyczki na koncu tez bardzo geste. Jak juz mialbym czegos szukac, to moze tego brodacza byloby fajnie zobaczyc w calosci takiego kanciastego, jak jego twarz, bo tak dlonie, nogi i bebzon to juz troche z innej bajki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 a mi baaaardzo podoba się dziecko w grocie?jaskini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 poprostu swietne! Napoleon najfajniej wyszedl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 napoleon wyszedł troche zbyt kobieco, na mój gust. ale ekspresja bardzo fajna. dziecko w grocie i siedząca pod ścianą dziewczynka wydają sie strasznie słabe na tle całości twojej teczki. jakby malowane przez kogoś innego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 hej dzieki wszystkim za zerknięcie w temat.... realistyczne malowanie ? moż do niego wróce ale narazie kanciastosci mnie pociągają:) telthona- grund aby trenowac trenowac - bardzow wieele musze sie jeszcze nauczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Napisałem o tym realistycznym, ponieważ te prace: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=68722&page=4&p=1003968&viewfull=1#post1003968 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=68722&page=4&p=1011377&viewfull=1#post1011377 bardzo mi się podobały, szczególnie statek i baleciarz ;) ale spoko tylko tak napomknąłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 dyieki n+pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 no to dla odmiany mniej cartoonowo......pierwsze dwa ..inspirowane grą planszową talisman w którą przysiadlem niespodziewanie w swieta ze znajomymi i musze powiedziec ze gra wciąga a przecierz to nie żadne 3d...:) no wiec to takie o....nowe bazgroły pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 to ostatnie jest świetne :D ale dwóch pierwszych "nie kupuję" - na obydwóch jest jakiś tam fajny klimat, ale nie ma formy i kształtów. same plamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 talisman? coś obiło mi się o uszy, chodzi o najnowszą odświeżoną wersję MiM?... grywałem swego czasu w Magię i Miecz (nie mylić z Magiczny Miecz, ktory był kiepską nowszą wersją) mega oldskulowa gierka, jaralem się rysunkami i postaciami... "czujesz smród zepsucia" tymi slowami zaczynała się karta przygody do pozostania Rycerzem Chaosu... świetne, dalej gdzieś mam ale bez orginalnego pudelka już... Pierwsza świetnie trafia w klimat w.w gry... w przedostatnim ta wszechobecna tekstura/płótno/podkład za bardzo splaszcza... szkoda bo aż sie prosi żeby ta zbroja była inaczej mazana, bardziej syto i oleiście bez tej faktury... ostatni mega... w ogóle charakterne prace strasznie co mnie bardzo jara i zapada w pamięć... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 swietne wszystko! szkoda ze w pierwszym obrazku nie pokusiles sie o bardziej czytelny zarys czegokolwiek np. postaci. I troche mnie dziwi dlaczego ten watek ma 4 gwiazdy, ehhhh ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Miłe dla oka rzeczy.... Jest ukryta moc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 1 Luty 2012 Autor Share Napisano 1 Luty 2012 telthona- dzięki ...acz malowanie samymi tylko plamami barwnymi (moze u mnie to koslawo wychodzi..) jest interesujące.. nie sądzisz..spróbuj Rotcore- jara jara jaara :) dzięki tak jest to magia i miecz ,,jescze jak bylem młookos z braciszkami gralismy w pierwszą wersję tej gry....wciąga szkoda rze sie nie ma czasu czesciej zasiąsc nicponim-co odwlecze to nie uciecze - :) teraz widze że masz racje ...całkowicie nie myslałem o tym ..dzięki.' serio-:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Ekspresja na twarzy wojaka jest "mega", ślepa uliczka też super wyszła. Świetny styl - gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi