Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli ten szkic, który widać był konceptem do modelu, no to panie szanowny...

Gdzie on ma kostki? I pięty?

Gdzie głeboko osadzone oczy?

no nic.. nie czepiam się. Pomijając mocne rozbiezności,...

Mógłby być bardziej paskudny. Bo próbuje taki byc. A mógłby mieć jakiegoś pryszcza, trochę zmarszczek, brud za paznokciami (a najpierw paznokcie w ogóle). Gdy sam render nie jest zły, to teksturki jednak tak. Ani to, co ma na twarzy, ani to futro...

Zrobiłeś go w takim stylu cartoonowym i może być nawet tak jak jest. Kilka dorbnych poprawek by się przydało...

zamierzasz to animować?

Napisano

e, jest uroczy, ma swoj plastelinkowy styl, chociaz na koncepcie faktycznie inny, i bo ja wiem czy fajniejszy? Model kojazy mi sie z Wallacem i Gromitem. Chociaz nie zaszkodzilo by jeszcze mu wzmocnic niektore cechy jak pisze Kris.

Napisano

Szkoda, ze nie jest tak szczegółowy jak na concepcie...

Ciekawie przedstawiony...rzeczywiście wygląda jak z plasteliny :) Tak miało być ??

Pozdr

Napisano

Jeżeli cartoonowy efekt jest zamierzony, to mi się tam podoba. Chociarz texturki faktycznie jakies takie niemrawe. Ale generalnie jest ok.

Napisano

Bardziej niż sam model podobająmi się renderki i sposób prezentacji:) Jak już wspomnieli poprzednicy - brakuje kilku detali i może troche lepszych texturek. Ale ogólnie patrząc- przyjemne dla oka:)

Napisano

dzięki..teksturki będą , no i shag, tylko po sesji już chyba.. własciwie to teraz zastanawiam się dlaczego to nie trafiło do wipa a do galerii , zarówno goblin jak i posąg trafią do shortaktótkiego i humorystycznego..chociaż pierwotnie były tworzone w innym celui.. na short będzie trzeba poczekać do wakacjii.. pozdrawiam..:)

Napisano

a ja nadal nie widze w tym nic nadzwyczajnego. nie wlozyles w to zbyt wiele wysilku... ani modelowanie, ani swiatlo, ani prezentacja do mnie nie przemawiaja. nie rzebym sie czepial... pozdro i owocnej pracy ;)

Napisano

Taz zgadzam sie z Krisem troszke detalkow by mu sie przydalo bo bez nich wyglada jak te uproszczone gumowe figorki robione przez koreanczykow :P Ale Ludek fajny troche pracy i bedzie o niebo leprzy ! Pozdro czekam na postepy !

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności