sith_LORD Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 goblin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 RTFF: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Fajnego ma człona między oczami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Jeśli ten szkic, który widać był konceptem do modelu, no to panie szanowny... Gdzie on ma kostki? I pięty? Gdzie głeboko osadzone oczy? no nic.. nie czepiam się. Pomijając mocne rozbiezności,... Mógłby być bardziej paskudny. Bo próbuje taki byc. A mógłby mieć jakiegoś pryszcza, trochę zmarszczek, brud za paznokciami (a najpierw paznokcie w ogóle). Gdy sam render nie jest zły, to teksturki jednak tak. Ani to, co ma na twarzy, ani to futro... Zrobiłeś go w takim stylu cartoonowym i może być nawet tak jak jest. Kilka dorbnych poprawek by się przydało... zamierzasz to animować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 e, jest uroczy, ma swoj plastelinkowy styl, chociaz na koncepcie faktycznie inny, i bo ja wiem czy fajniejszy? Model kojazy mi sie z Wallacem i Gromitem. Chociaz nie zaszkodzilo by jeszcze mu wzmocnic niektore cechy jak pisze Kris. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Szkoda, ze nie jest tak szczegółowy jak na concepcie... Ciekawie przedstawiony...rzeczywiście wygląda jak z plasteliny :) Tak miało być ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Jeżeli cartoonowy efekt jest zamierzony, to mi się tam podoba. Chociarz texturki faktycznie jakies takie niemrawe. Ale generalnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 a ja nic w nim ciekawego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 bardzo fajne, beż modelowania od szablonu i modelowania felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Bardziej niż sam model podobająmi się renderki i sposób prezentacji:) Jak już wspomnieli poprzednicy - brakuje kilku detali i może troche lepszych texturek. Ale ogólnie patrząc- przyjemne dla oka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 dzięki..teksturki będą , no i shag, tylko po sesji już chyba.. własciwie to teraz zastanawiam się dlaczego to nie trafiło do wipa a do galerii , zarówno goblin jak i posąg trafią do shortaktótkiego i humorystycznego..chociaż pierwotnie były tworzone w innym celui.. na short będzie trzeba poczekać do wakacjii.. pozdrawiam..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 No to trzymamy kciuki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 a ja nadal nie widze w tym nic nadzwyczajnego. nie wlozyles w to zbyt wiele wysilku... ani modelowanie, ani swiatlo, ani prezentacja do mnie nie przemawiaja. nie rzebym sie czepial... pozdro i owocnej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Taz zgadzam sie z Krisem troszke detalkow by mu sie przydalo bo bez nich wyglada jak te uproszczone gumowe figorki robione przez koreanczykow :P Ale Ludek fajny troche pracy i bedzie o niebo leprzy ! Pozdro czekam na postepy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Dlamnie to taki plastuś, ale miły w swojej wymowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi