Napisano 17 Maj 200420 l Jeśli ten szkic, który widać był konceptem do modelu, no to panie szanowny... Gdzie on ma kostki? I pięty? Gdzie głeboko osadzone oczy? no nic.. nie czepiam się. Pomijając mocne rozbiezności,... Mógłby być bardziej paskudny. Bo próbuje taki byc. A mógłby mieć jakiegoś pryszcza, trochę zmarszczek, brud za paznokciami (a najpierw paznokcie w ogóle). Gdy sam render nie jest zły, to teksturki jednak tak. Ani to, co ma na twarzy, ani to futro... Zrobiłeś go w takim stylu cartoonowym i może być nawet tak jak jest. Kilka dorbnych poprawek by się przydało... zamierzasz to animować?
Napisano 17 Maj 200420 l e, jest uroczy, ma swoj plastelinkowy styl, chociaz na koncepcie faktycznie inny, i bo ja wiem czy fajniejszy? Model kojazy mi sie z Wallacem i Gromitem. Chociaz nie zaszkodzilo by jeszcze mu wzmocnic niektore cechy jak pisze Kris.
Napisano 17 Maj 200420 l Szkoda, ze nie jest tak szczegółowy jak na concepcie... Ciekawie przedstawiony...rzeczywiście wygląda jak z plasteliny :) Tak miało być ?? Pozdr
Napisano 17 Maj 200420 l Jeżeli cartoonowy efekt jest zamierzony, to mi się tam podoba. Chociarz texturki faktycznie jakies takie niemrawe. Ale generalnie jest ok.
Napisano 17 Maj 200420 l Bardziej niż sam model podobająmi się renderki i sposób prezentacji:) Jak już wspomnieli poprzednicy - brakuje kilku detali i może troche lepszych texturek. Ale ogólnie patrząc- przyjemne dla oka:)
Napisano 17 Maj 200420 l Autor dzięki..teksturki będą , no i shag, tylko po sesji już chyba.. własciwie to teraz zastanawiam się dlaczego to nie trafiło do wipa a do galerii , zarówno goblin jak i posąg trafią do shortaktótkiego i humorystycznego..chociaż pierwotnie były tworzone w innym celui.. na short będzie trzeba poczekać do wakacjii.. pozdrawiam..:)
Napisano 19 Maj 200420 l a ja nadal nie widze w tym nic nadzwyczajnego. nie wlozyles w to zbyt wiele wysilku... ani modelowanie, ani swiatlo, ani prezentacja do mnie nie przemawiaja. nie rzebym sie czepial... pozdro i owocnej pracy ;)
Napisano 20 Maj 200420 l Taz zgadzam sie z Krisem troszke detalkow by mu sie przydalo bo bez nich wyglada jak te uproszczone gumowe figorki robione przez koreanczykow :P Ale Ludek fajny troche pracy i bedzie o niebo leprzy ! Pozdro czekam na postepy !