ARCTIC Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Do sondy włączam te miasta, które były przez was probonowanie prez cały temat Spotkanie Robimy \"demokracje\" wygrywa miasto które dostało najwięcej głosów. ... Po zakończeniu sondy.. będziemy się martić o reszte spraw organizacyjnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Sory coś nie tak narazie sonda nie działa... zgłosiłem to juz do moderatora... powinien się tym niedługa zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 ..żadna sąda coś nie chodzi ostatnio , ADEK co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Gdzies sie walnalem jak pisalem hacki. Jak znajde czas to zerkne tam natomiast doslownie na dniach forum zmieni sie w duzym stopniu (zmiana silnika na nowy). Bedzie z tym troche pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Juz dziala :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 19 Maj 2004 Autor Share Napisano 19 Maj 2004 Dzięki Adek... No jak widzicie wszyscy sonda już chodzi... to zapraszam do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 hmm ja nie mam glosowania mam wyniki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 O jak milo... Wroc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 GO! Krakow! GO! ;) Jak spotkanie sie odbedzie w Krakowie to ogole nogi pod pomnikiem Mickiewicza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 kurcze, zaluje ze zaglosowalem za 3miastem:/ dalbym wiele zeby zobaczyc jak Drug depiluje swoje przeszczepy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 a kto wam broni zrobic male gejparty? sonda potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 A Tobie wszystko z gejoza sie kojarzy... Psotnik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 O nawet Katowice maja kilka glosow! Jak milo :) Moj szwagier ma knajpe w jednej z dzielnic - wiec jakby co lokal mozna zarezerwowac... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 masz takiego fajnego szwagra i dopiero teraz mowisz ???? a fe wstydz sie :) --------------------------------- GŁOSUJCIE NA KATOWICE --------------------------------- :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 akdsn-> glodnemu chleb na mysli, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Nie ma mocnych DruG, jak się zlot odbędzie to i tak pozbędziesz się pierza, a mi to obojętne czy na stoku szrenicy czy w krakowie na rynku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 DruG : Ja bym się nie wychylał na twoim miejscu z takimi propozycjami ;) Tak się poświęcać dla powiększenia frekwencji ... \"zlotu\" (buahaha). Sorry... marnie to widzę. Ale powodzenia. Przyślijcie fotki (tylko bez fotek pomnika Mickiewicza proszę ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 ....i przez okno wyfrunęła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 hehe, widzę, że tylko jedna osoba na Łódź zagłosowała (ja) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 No jak tak dalej pójdzie to Kraków też wypasione miasto. Ale kto wię czy K. zwycięży porzyjemy zobaczymy... Szklarska Go! PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Aż tak wam zależy żeby zobaczyć jak DruG goli nogi? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Kraków non commentos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 KATOWICE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 Ja tam dalej jestem za Szklarską...:P Ewentualnie Wrocław... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 No mówcie co chcecie.. jak chłop goli nogi to jest zawsze Bania.. Hehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 No to wygląda na to, że zlot jak się odbędzie to w Krakowie ... ale moze jeszcze sytuacja sie zmieni bo sonda bedzie trwała do końca czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 Co ty, nic się nie zmieni bo forumowicze wolą oglądać stare sukiennice zamiast gór lasów i łąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 Też mi się tak wydaje.. ale głupio zamykać sonde miesiąc przed wakacjami... prawde mówiąc też pojechałbym z checia do krakowa bo jeszcze tam nie byłem.. ale do sierpnia jeszcze moze sie troche zmienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 jak sie wabi ten pies stara Qu**a on jest oczywiscie to jset KATOWICKI gks!!!! KATOWICE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Empik, a z reszta rodziny wszystko w porzadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 geeez.... nie wiadomo - śmiać się czy płakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 plakac. ja juz sam nie wiem co tu moderowac :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 EE empik co to mialo znaczyc.....poza tym ze niewidze zadnego polaczenia twojego posta z sondą.... Moze nam to wyjasnisz......w koncu twoje urodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Imo Tychy to inna kraina ...wiem cos o tym jako sasiad;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 ej ,no , bez przesady.....ja jestem normalny (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 chveti- kto wie:P rodzina w porzatku cala ja tez :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 A ja was mam wszystkich w ...:) róbcie sobie zloty gdzie chcecie, ja natomiast organizuje w szklarskiej, a kto przyjedzie ten będzie period Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 napisał akdsn plakac. ja juz sam nie wiem co tu moderowac :| hmm DruG - ale jak woskiem czy maszynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Proponuję wosk :) będą gładziutkie przez dłuuugie tygodnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 To jednak byla pawda...z tym organizowaniem zjazdów...Nic z tego nie wyjdzie :( Widać to po poziomi wypowiedzi...:| Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 eh jak co to bedzie szklarska i juz .....w dupie to juz mam tylu forumowiczow i by na latwizne tylko poszli psia krew 40 glosow i to pewnie niektozy z 15 kont maja i sobie glosuja jeszcze troszke i sonda bedzie niewazna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Jeśli zlot będzie w Szklarskiej to się może pokuszę... Nikt nie przyjedzie ponad 400km ( po za wyjątkami) by pogadać sobie przez parę godzin z osobami, które na co dzień sa dostępne na forum ( czy też GG itp.) Gdyby ten zlot byl czymś więcej niż spotaknie towarzyskie, to jestem pewien, ze niebyłoby takich głupich gadek: \"a może w Krakowie\", \"nie, do Krakowa mam za daleko\"...takie dziecinne gadki... Jeśli ktoś sie postaa i wynajmie saleś, gdzie będzie można przynieść swoje komputery, gdzie będzie można się przespać, to taka \"impreza\" może naprawdę wypalić. Tak było z klanami w CS. Jakoś oni potafili zorganizować sobie imprezę na ziesiątki komputerów i jeszcze więcej uczestników...Jeśli choć jeden taki zlot by się odbyl, to jestem pawie pewien, ze kolejne będa już czymś wiecej...może nawet coroczne spotkanie polskich gafików ?? Kto wie... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 napisał Falcrum Jeśli zlot będzie w Szklarskiej to się może pokuszę... Nikt nie przyjedzie ponad 400km ( po za wyjątkami) by pogadać sobie przez parę godzin z osobami, które na co dzień sa dostępne na forum ( czy też GG itp.) Gdyby ten zlot byl czymś więcej niż spotaknie towarzyskie, to jestem pewien, ze niebyłoby takich głupich gadek: \"a może w Krakowie\", \"nie, do Krakowa mam za daleko\"...takie dziecinne gadki... Jeśli ktoś sie postaa i wynajmie saleś, gdzie będzie można przynieść swoje komputery, gdzie będzie można się przespać, to taka \"impreza\" może naprawdę wypalić. Tak było z klanami w CS. Jakoś oni potafili zorganizować sobie imprezę na ziesiątki komputerów i jeszcze więcej uczestników...Jeśli choć jeden taki zlot by się odbyl, to jestem pawie pewien, ze kolejne będa już czymś wiecej...może nawet coroczne spotkanie polskich gafików ?? Kto wie... Pozdr jak chcesz robic impreze na kilka godzin to ja sie wypisuje. jak juz to musi to byc cos zrobione powaznie nocleg, jakies mozliwosci wyzywienia, przedtawiona oferta ile to mzoe kosztowac jakies atrakcje( bo chyba nikt nie bedze siedzial przy browarze przez caly dzien i gadal o wyższosci mesh nad poly) a takie sondy i takie gadanie gdzie to sie mija a celem. takie topicki sa od dawna i nic z nich nie wynika. wybierz miejsce( najelepiej wdzies nad morzem, w gorach) i przedstaw oferte. wtedy mozna rozmawiac. a od spotkan poslkich grafikow to masz digitech media i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Chyba nie czytałes mojej wypowiedzi...powtarzasz te same slowa w innym wydaniu...:| Ja nie oganizuję tego zjazdu ( nie mam takiej możliwości). Poczytaj troche temat... Co do do spotakńań polskich gafikow, chodzi mi o \"spotakanie grafików z tego forum\", takie oficjalne :P... Pozdr P0 2 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 A Ci dalej fantazjuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 jak bedzie piwo i kielbaski to pojade wszedzie! a prywatnie to jestem za lokalizacja w zlotu w Pacanowie. w sumie to nigdy tam nie bylem, chetnie bym zobaczyl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 DruG - cały ten pomysl ze spotkanie to jedna wielka fantazja...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 ja juz na czacie to mówilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 rok w rok jak co rok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 chyba Drug uratuje pierze w tym roku... btw jak to madrzy ludzie nazywaja? slomiany zapal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi