Napisano 9 Sierpień 201014 l W internecie pojawił się początkowy cinematic z gry Fable 3 od Lionhead Studios. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1331
Napisano 9 Sierpień 201014 l Chicken simulator. W tej części kurczak zostaje czajnikiem a gracz musi pomóc mu poprowadzić rebelie przeciwko producentom czajników. Ale technicznie bardzo fajne ;]
Napisano 9 Sierpień 201014 l Nie grałem zni w 1 ani 2. Z tego co mozna przeczytać wydaje się ciekawe. Są jacyś fani Fable tutaj?
Napisano 9 Sierpień 201014 l Z jajem :D Fajny szort i ładna metafora - niecodzienne wśród filmików reklamujących gry.
Napisano 9 Sierpień 201014 l skandal ! zerżneli pomysł od naszej Ani ! ;) p.s. świetny cinematic, bardzo mi się podoba - rewelacyjna kamerka, fajny pomysł i do tego bardzo dobrze zrealizowany
Napisano 9 Sierpień 201014 l Ha ha ha:!!!Super.Dokladnie z jajem ale w jaju nie tylko tylko to co w jaju;)Swietny cinematic:). pzdr. Kuba
Napisano 9 Sierpień 201014 l Mam nadzieję, że tym razem będzie wersja na PC. Lubie taie kolorowe, karykaturalne siekanki. Jedynka była świetnym odmóżdżaczem, a dwójka byłą tylko na xboxa :/
Napisano 9 Sierpień 201014 l Hmm przecież 3 ma wyjść na PC, tyle że z poślizgiem. Pytanie jak duży on będzie.
Napisano 9 Sierpień 201014 l Hahaha świetne :D ten kurczak mnie rozwalił, szkoda ze dostał kulkę xD Musze ograć jedynkę dużo słyszałem o Fable (dużo dobrego).
Napisano 10 Sierpień 201014 l o kurde, animacja odkreca sutki...nie wiem o co chodzi w samej grze, ale ktos kto zaplanowal i zrealizowal ten cinematik jest bardzo bardzo madry.
Napisano 10 Sierpień 201014 l Hmm w Fable 1 można było spłacić kujczakowi kicka i wykopać go "do kosmosu"... Że też dwójki nie będzie na PC, jedynka mnie urzekła :'(