adek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 W internecie pojawił się początkowy cinematic z gry Fable 3 od Lionhead Studios. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1331 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Czy to gra o kurczakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Chicken simulator. W tej części kurczak zostaje czajnikiem a gracz musi pomóc mu poprowadzić rebelie przeciwko producentom czajników. Ale technicznie bardzo fajne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Nie grałem zni w 1 ani 2. Z tego co mozna przeczytać wydaje się ciekawe. Są jacyś fani Fable tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Z jajem :D Fajny szort i ładna metafora - niecodzienne wśród filmików reklamujących gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 skandal ! zerżneli pomysł od naszej Ani ! ;) p.s. świetny cinematic, bardzo mi się podoba - rewelacyjna kamerka, fajny pomysł i do tego bardzo dobrze zrealizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Ha ha ha:!!!Super.Dokladnie z jajem ale w jaju nie tylko tylko to co w jaju;)Swietny cinematic:). pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Mam nadzieję, że tym razem będzie wersja na PC. Lubie taie kolorowe, karykaturalne siekanki. Jedynka była świetnym odmóżdżaczem, a dwójka byłą tylko na xboxa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 prrrszalony - podzielam twój ból... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Hmm przecież 3 ma wyjść na PC, tyle że z poślizgiem. Pytanie jak duży on będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Hahaha świetne :D ten kurczak mnie rozwalił, szkoda ze dostał kulkę xD Musze ograć jedynkę dużo słyszałem o Fable (dużo dobrego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 czy ten kurczak ma w ogole cos wspolnego z tą grą ? wie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 o kurde, animacja odkreca sutki...nie wiem o co chodzi w samej grze, ale ktos kto zaplanowal i zrealizowal ten cinematik jest bardzo bardzo madry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Hmm w Fable 1 można było spłacić kujczakowi kicka i wykopać go "do kosmosu"... Że też dwójki nie będzie na PC, jedynka mnie urzekła :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi