Szymeq Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 hehe ty to sie nigdy nie poddasz:> podziwiam cie za to:) pracuj dalej
Bacry Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 W 1939 się nie poddaliśmy to i teraz damy radę:D Właśnie zmieniam światła na standardowe, bo to właśnie światła Vraya były winne, ale dlaczego? nie wiem:D
Ania Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 jakos mi to niebieskie niebo do oswietlenia nie pasuje. bo wyglada jakby chmury byly tylko na horyzoncie, a mimo to wiekszosc sceny jest w cieniu.
Predator Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 zgadzam sie z przedmowczynia :] .Podloze jest bardzo ciekawe , podoba mi sie.
Bacry Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 Kolejna zabawa z oświetleniem. Straszna kompresja wyszła. Źarno z powodu samplowania, przy ostatecznym renderingu będzie lepiej. Motion blur też chyba będzie mniejszy a chmurki pewnie troszkę drobniejsze. Pozdrawiam
kozioo Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Coraz ciekawiej to wygląda:) W zasadzie to do niczego oprócz marnej jakosc rendera (ktora jest usprawiedliwiona;)) nie mozna sie przyczepic.
Baldack Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 wedlug mnie wyglada jakbys uzyl podklatek...za ostry jest ten obraz .... musi byc rozmyty ale zreszta jak uwazasz...
Bacry Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Ponieważ zaprezentowana wersja ostatecznego ujęcia nie przypadła do gustu większości oglądających przedstawiam nową wersję kompozycyjną. Wszystko zostało jakby odmienione. Począwszy od oświetlenia poprzez ustawienie obiektów a kończąc na silniku graficznym Vray'a :D A teraz wspomniany obrazek. Trzeba poprawić smapling irradianca to już sam widzę. Pokombinuje jeszcze z dymem i płomieniem od silników. A teraz żeby nie marudzić: Pozdrawiam Bacry. P.S. ponieważ do końca marca w tygodniu jestem permanentnie obecny w Poznaniu updatów można się spodziewać tylko w weekend'y :(
DonKichot Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 ostatni update jest o niebo lepszy od poprzedniego, teraz to wygląda naprawde realnie i dobrze co ja gadam nie o niebo :P całość jest lepsza :D
SCORPI Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 podwiększyłem sobie troszeczke kontrast w infranvie tego obrazka i musze poweidzieć że wygląda wtedy o wiele lepiej, wręcz powiedziałbym kosmicznie. Proponuje zrobić to samo i wyostrzyć jakoś, wygląda wtedy o nie bo lepiej. Nie mam nic do zarzucenia oprucz braku kontrastu właśnie i tekstury pojazdu. Dodaj jakieś odpryski od spodu i tym podobne. Reszta moim zdaniem jest świetna :) bardzo ladne oswietlenie i faktura podłoża i reszty. Szczególnie podoba mi się te czerwone swiatło rzucane prze silniki. Fajnie by to wyglądało w animacji.
Rekomendowane odpowiedzi