Skocz do zawartości

Czy chcesz zeby powstal temat z pracodawcami userow?! 47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz zeby powstal temat z pracodawcami userow?!

• Tak
      45
    • Nie
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To może zamiast wątku info kolo nicka jak na cgtalk. Kto by to aktualizował wszystko.

Napisano
  • Autor

watpie by byla mozliwosc dodania czegos takiego kolo nika, pozatym, juz tam dosyc ciasno jest;) i chodzi tez o to ze bardziej to by bylo tylko gejartowe, wiec nie kazdy user by cos takiego mial, bo po co. a tak, to kazdy kto by chcial wpisywalby w watku, a ja bym wklejał to do 1go postu. ewentualnie na PM byscie mi pisali

Napisano

To ciekaw jestem freelancerów którzy jednocześnie pracują dla kilku firm :)

Napisano
  • Autor

nie kazdy musi podawac, kto bedzie chcial to poda...jak sie nikt nie zglosi, to trudno:)

Napisano

Pomysl fajny, tylko zeby to bylo w jednym poscie, a nie rozbite na iles stron. Choc tyle nas chyba nie ma. I musisz obiecac, ze bedziesz trzymal porzadek ;)

Napisano

Nom fajna sprawa gorzej jak nie ma się ktoś czym pochwalić :(

Napisano

Jest takie coś jak LinkedIn :) Wystarczy podać linka do swojego profilu i już będzie wiadomo gdzie kto pracował, co robi aktualnie itp. Zależy już od posiadacza profilu co tam wypisuje :) Dzięki temu wiadomo kto gdzie pracuje i śmiało można pytać :)

Mój LinkedIn:

Mateusz 'seir' Piaskiewicz

EDIT:

BajDeŁej - mapcore ma też Job Census + linki z LinkedIn:

http://forums.mapcore.net/viewtopic.php?f=23&t=5989&start=0

Napisano

jak dla mnie bardzo fajny pomysł

Napisano

ja również polecam LinkedIn, zwłaszcza, że informacje na profilu są zazwyczaj regularnie aktualizowane, jak zbierzemy informacje w wątku na forum to komu będzie chciało się go utrzymywać na bieżąco?

...zresztą, zawsze jest wybór, jak ktoś nie ma ochoty to może podać po prostu miejsce zatrudnienia

Napisano
  • Autor

widze ze miazdzaca przewaga głosów na tak, tak wiec wątek powstanie prawdopodobnie dzisiaj...macie pomysły na jest "tytuł"??

Mam juz wymyslone zasady jakie beda panowaly w watku, i dopoki bede tutaj moderatorem to zobowiazuje sie na bierzaco go uzupelniac:) o szczegolach napisze juz w odpowiednim wątku..jak wymysle dla niego nazwe:)

Napisano

brunek dawaj co kolwiek zamiast szukac argumentu do obijania sie :)

Napisano
"My Webside" jest już chyba nieaktualny ;)

Ło faktycznie. Coś poszło nie tak :) Sprawdzę w domu, danke za info.