adek Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Na łamach serwisu CGSociety pojawił artykuł z serii "making of" przedstawiający opowiadający o kulisach efektów specjalnych w filmie SALT. Za efekty specjalne w tym filmie odpowiedzialna była firma CIS Vancouver. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 To jest ten film w którym gra nagelina jolie i olbrychski w roli generałka:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Tak to ten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Żartujecie, prawda?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Que pasa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FNkTFao5_UI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Właśnie dzisiaj oglądałem. Mimo, że to znowu ruscy szpiedzy i znowu ktoś chce zabić prezydenta USA, to film nie taki zły. Daniel ma nawet jedną scenę akcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Przybysz - jeszcze jakis spoilerek moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2010 Widzę, że making of się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 no Przybysz "repa" masz i u mnie w notatniczku;) specjalnie nie ogladalem trailerow zeby sie milej ogladalo naszego Daniela a tu dupa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Widzę, że making of się podoba ;) Oj, taaak... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 własnie kurde... jak widziałem ostatnio trailer w kinie... to sie długo zastanawiałem.... hmmmm skąd ja znam twarz tego ruska... kurde... jakoś zestawienie jolie z olbrychskim nie potrafilomnie naprowadzic na to ze to polak jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Pytanie za 100 punktów, dlaczego Olbrychski nie mówi głosem Olbrychskiego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Szkoda, że nie mówi swoim głosem bo ma go nieprzeciętny i lepszy niż ten który mu podłożono. Powodem nie jest na pewno ew. słabe operowanie angielskim - Olbrychski grał już w filmach obcojęzycznych w których nie grał obcokrajowca i wschodni akcent by mu przeszkadzał. Tu miał ułatwione zadanie bo z premedytacją miał mieć wschodni akcent i nieudolny angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Gdzieś czytałem, że chociaż w trailerze jest dubbingowany, to w filmie już nie. Na szczęście, bo lipny ten dubbing jakiś był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoozco Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 oglądałem, potwierdzam mówi swoim głosem :) ogólnie film ma całkiem przemyślany scenariusz, co jest rzadkością ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Ja tu chcialem nowoscia zarzucic a wszyscy juz wiedza :D. Mowi swoim glosem, ogolnie bardzo fajny filmek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi