Napisano 18 Sierpień 201014 l Na łamach serwisu CGSociety pojawił artykuł z serii "making of" przedstawiający opowiadający o kulisach efektów specjalnych w filmie SALT. Za efekty specjalne w tym filmie odpowiedzialna była firma CIS Vancouver. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1346
Napisano 18 Sierpień 201014 l To jest ten film w którym gra nagelina jolie i olbrychski w roli generałka:)?
Napisano 18 Sierpień 201014 l Właśnie dzisiaj oglądałem. Mimo, że to znowu ruscy szpiedzy i znowu ktoś chce zabić prezydenta USA, to film nie taki zły. Daniel ma nawet jedną scenę akcji :D
Napisano 18 Sierpień 201014 l no Przybysz "repa" masz i u mnie w notatniczku;) specjalnie nie ogladalem trailerow zeby sie milej ogladalo naszego Daniela a tu dupa;)
Napisano 19 Sierpień 201014 l własnie kurde... jak widziałem ostatnio trailer w kinie... to sie długo zastanawiałem.... hmmmm skąd ja znam twarz tego ruska... kurde... jakoś zestawienie jolie z olbrychskim nie potrafilomnie naprowadzic na to ze to polak jest ;]
Napisano 19 Sierpień 201014 l Pytanie za 100 punktów, dlaczego Olbrychski nie mówi głosem Olbrychskiego? ;)
Napisano 19 Sierpień 201014 l Szkoda, że nie mówi swoim głosem bo ma go nieprzeciętny i lepszy niż ten który mu podłożono. Powodem nie jest na pewno ew. słabe operowanie angielskim - Olbrychski grał już w filmach obcojęzycznych w których nie grał obcokrajowca i wschodni akcent by mu przeszkadzał. Tu miał ułatwione zadanie bo z premedytacją miał mieć wschodni akcent i nieudolny angielski.
Napisano 19 Sierpień 201014 l Gdzieś czytałem, że chociaż w trailerze jest dubbingowany, to w filmie już nie. Na szczęście, bo lipny ten dubbing jakiś był.
Napisano 20 Sierpień 201014 l oglądałem, potwierdzam mówi swoim głosem :) ogólnie film ma całkiem przemyślany scenariusz, co jest rzadkością ostatnio.
Napisano 21 Sierpień 201014 l Ja tu chcialem nowoscia zarzucic a wszyscy juz wiedza :D. Mowi swoim glosem, ogolnie bardzo fajny filmek.