Napisano 21 Sierpień 201014 l Nocni łowcy, wieczny głód, nieśmiertelność. Nie ograniczajcie się do naszych czasów ani do naszego świata jeśli ktoś chcę rysować krwiopijców w klimatach fantazy czy steampunk niech tak będzie, od Drakuli po Blade tylko proszę nie Zmierzch :), żarty żartami ale to także wampiry jak ktoś bardzo chce to niech tak będzie. Mam nadzieję że będzie mrocznie i krwawo. Insp: google Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.08.2010 godz. 23:59. SONDA: od 29.08 do 31.08 (3 dni) Edytowane 21 Sierpień 201014 l przez Uriel
Napisano 21 Sierpień 201014 l Ale temat! Aż sie chce malować, obym znalazł troche czasu bo mozna naprawde fajne rzeczy namaziać
Napisano 22 Sierpień 201014 l no dobra.. nie wiem czemu to wrzucam i wsumie nie wiem o czym myślałem jak to rysowałem;p
Napisano 23 Sierpień 201014 l lukanus - przemilusi ozorek :) edit: z racji że z poprzedniej sesji został mi jakiś kwadrans więc lekko toto zupdejtowałem ;) Edytowane 25 Sierpień 201014 l przez Bzzz
Napisano 24 Sierpień 201014 l No to i ja coś dodaję. (chociaż chyba będzie jeszcze inna wersja) Thalion, przekozackie, wow.
Napisano 24 Sierpień 201014 l Znowu? Nie tak dawno też była. No i czy pełnia nie była bardziej znakiem rozpoznawczym wilkołaków? Temat ciekawy i chyba też się pokwapię o jakieś swoje wypociny.
Napisano 24 Sierpień 201014 l no to drugi mój speed. Mój taki bardzo tradycyjny :) w niecałą godz....
Napisano 25 Sierpień 201014 l moja pierwsza bitwa speedowa. moj wklad. moj wąpierz. Edytowane 25 Sierpień 201014 l przez Antain
Napisano 25 Sierpień 201014 l dobry temat:) normalnie.. forfiter [edit] btw.. Thalion, tak mnie zastanawia z czystej ciekawosci, jak mozna ogarnac sobie taki kozacki znaczek "2d" przy awatarze i co on oznacza? widze, ze malo kto na tym forum ma taki bajer, wiec musi dotyczyc jakiegos superkilleroforfiteropredatora:D [po 5 sek. edicie] Edytowane 25 Sierpień 201014 l przez cinoslaw
Napisano 26 Sierpień 201014 l Ode mnie portret. Jak znajde troche czasu to pewnie zrobie jeszcze cala postac. Edit: Ten obrazek prosze wziac do sondy. Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez dyb3k
Napisano 26 Sierpień 201014 l resh, Yuinakasa, badman - dzięki za miłe słowa! cinoslaw - taki kozaczki znaczek można dostać za zajęcie któregoś z miejsc na podium w Bitwie Max3d, albo o ile się dobrze orientuję za dołączenie pracy do Silver Gallery. ;) Ja swój otrzymałem za 3 miejsce w Bitwie: http://max3d.pl/bitwa/2d_15/thalion.html btw. fajny speed Ci wyszedł!:] dyb3k - świetny portret.
Napisano 26 Sierpień 201014 l a dziekuje bardzo, tobie rowniez:) nie chce robic off'a, wiec mowie krotko: dzieki za wyczerpujace info. życze wiecej znaczków:D
Napisano 26 Sierpień 201014 l ode mnie clasic Draculla taki temat, ze az robote na bok odlożylem=] przyznaje bez bicia, 20 min dluzej sie zeszlo Edytowane 26 Sierpień 201014 l przez Bedyk edit
Napisano 26 Sierpień 201014 l to wampirzyca ode mnie: i jeszcze sie zastanawiam, czy time-lapse wrzucić na YT, bo nie wiem, czy warto.
Napisano 27 Sierpień 201014 l WWWoj genialne, naprawdę super Ci to wyszło, nie wiem jak to zrobiłeś, ale wygląda świetnie. Póki co masz punkt ode mnie :]. Pozdrawiam Kuba.